Işte öyle doktorlara denk gelmek mesele...herkes o kadar şanslı değililk 5 6 ay ödem oluyor burunda iner yavaş yavaş arkadaşlar ama şekli semali kötü ise çökme olusup çikinti yaparsa doktor ile gorusun mutlaka son halini bir yıl sonra alır kimisi ilk hafta bile cillop gibi burun yapar kimi doktor ödemli haline bile aşık olursunuz uzman basarili doktor seçin her zaman ve önceki çalışmalarına bakın kendi isteginizi ayrıntılı güzel anlatın doktora.
Işte öyle doktorlara denk gelmek mesele...herkes o kadar şanslı değil
Hayırlısı olsun insallahbenim cok titiz araştırmalarım oldu iki doktor suan sıkı takibimde birazda kısmet işi tabi canım doğrusun..
inşallahTabiki kuculecek hemde baya baya kuculecek ama kalin deri de iyilesme sureci uzun bekliceksin artik zaman gercekten ilaci bu isin..benim 4.ayima yaklasiriyirum resmen yariyariya kuculdu
Canımsın sen de seviliyorsun. Tevekkül kullara yakışır Riricim. Lütfen bu kafa ve bu güzellikle devam et.. Burnun ve kaderin de bunlara eşlik edecek biliyorum. Güzel kuzum :*Erit ablacim çok haklısın her zaman sabır ve şükür lazim gerisini Allaha bırakmak gerek şuan kendimizi istediğimiz kadar hirpalayalim olanı değiştirecek güce sahip değiliz boşuna evham yapmaya gerek yok .Bu ameliyattan sonra serseri mayın tarlası gibi insan çare arıyor ve hata yapmaya çok müsait oluyor aslında panik yapmadan sadece sabırla beklemek gerek ben gereğinden çok buralara yazdım çaresizce çare arıyorsun ama bakıyorsun sacmalamaktan öteye gidememisin her zaman sakin ve bu konuları çok karıştırıp kafayı bulandirmamak lazim ablacim seviliyorsun :)
Canım benim de 1 aya yaklaştı hala göz altlarımda morarmalar var. Ya da şişlikler hala aşırı acı ve uyuşukluk vb devam ediyor. İçi dışı şiş kırmızı ama takmıyorum zamanla geçiyor çünkü. Kızkardeşim de oldu ameliyatı ilk haliyle 3. ayını gördüm aradaki fark muazzam takma canım kafana sen düzeliyor.Benim iyilesme surecim cidden uzun suruyor sanirim,daha dudak uyusuklugum bile tam gecmedi,nefesim tam acilmadi,hafif dalgalanma var sanki burun ustunde bide,moralim bozuluyor,bu arada tesekkurler cevabin icin
Bende hipoglisemi var. Yatmasam ayağa kakamazdım zaten. Bir de sürekli tansiyonum 9/3-9/4 idi. 20 gün yattım. ama şimdi ayaktayım çok şükür 26. günkızlar peki burun ameliyatından sonra yatıyormusunuz yoksa acı olsada normal hayata devammı
Bende hipoglisemi var. Yatmasam ayağa kakamazdım zaten. Bir de sürekli tansiyonum 9/3-9/4 idi. 20 gün yattım. ama şimdi ayaktayım çok şükür 26. gün
Kızkardeşim olduğun yeğenim 2 yaşındaydı. Hiç yatmadan atlattı. Evlat olunca sıkıntı bertaraf oluyor galiba :)benim sağlık sorunu yüzünden dr. olman lazım dedi ama korkuyorum çocuğum var bakacak kimsede yok o yüzden sordum
korkmuyoda değilim hani burun sonuçta tahmin edemeyeceğim kadar acısı olur kesin
Kızkardeşim olduğun yeğenim 2 yaşındaydı. Hiç yatmadan atlattı. Evlat olunca sıkıntı bertaraf oluyor galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?