doktorum burun şeklime dair tek yorum yapmadı..
Yok artık soru soruyosun ve cevap vermiyo mu? Burun ameliyat sonrası küçülüyor belki seninki de düzelir hemen katalar bağlama masaj falan verdiyse onları yap yatma şeklini koru
nasııı yani ucu eski haline mi döndü
o kadar az konuşuyor ki insan soru sormaya utanıyor. şu spreyi sık şunu damlat masajın bu hadi güle güle şeklinde kontroller.
sağol canım yardımcı olmak için zahmet etmişssin bu kadar. ben çok beğendim senin burnunu 2. ay hali de hiç 2 ay gibi değil sanki orada da muhteşem duruyor. Bana çok fark varmış gibi gelmedi ama 2 aydan sonrasında... belki fotoğraftandır gerçekte görünümünden fark anlaşılır. keşke herkes senin kadar şanslı olabilse bu ameliyatta :)
moralini bozma mutlaka değişecek mutlaka inecek mutlaka küçüecek evet belki tam senin istediğin gibi olmayacak ama emin ol şuanki halinden çok daha iyi olacak. psikolojini ve korkunu biliyorum o yüzden zahmet deme birbirimize yardımcı olmak için burdayız :)
yaklaşımın o kadar hoş ki. evet tam istediğimi elde edemiycem muhtemelen ama bundan daha iyi olacağını düşünücem yine de. Keşke çevremde de sizin gibi halden anlar kişiler olsa :)
yaklaşımın o kadar hoş ki. evet tam istediğimi elde edemiycem muhtemelen ama bundan daha iyi olacağını düşünücem yine de. Keşke çevremde de sizin gibi halden anlar kişiler olsa :)
kızlar bendede ameliyattan sonra burun ucu düşmesin diye doktorun , burun ucunu askıya aldıgı bant, iz yaptı korkma geçecek diyor, burun ucun bi taraftan gayet güzel, diger profildense estetik oldugu bariz belli, 20 . günüm burun deligimin biri yuvarlak digeri damla gibi çıldıracam.. sabrediyorum,
bant izini kafaya taktım 9. günde takdı bandı 5 gün kaldı burnumda izi ise hala var.
geçer mi ne zaman geçer
kızlar ben de burun ucu estetiği oldum 27 gün oldu
burnumun ucun çok kalkık gibi
karşıdan bakıldığında burun deliklerim görünüyor çünkü
burun ucum çok sert ve şiş
süreci biliyorum ama sizce burun ucum ne kadar sürede düşmeye başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?