Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

Iki kas arasindaki sislikler hemen inmez ama burnunuza yapilan islem ve derinizin turuyle de alakali iyilesme sureci:) daha 10 gunluk burnunu bir tarafin daha sis olmasi normal hangi tarafla daha cok ugrastiysa orasi daha fazla sis oluyor. 1 2 ayda belli olur egrilik varsa eger ama sislikten oyle gorunuyordur gozunuze. Cogu doktorun yaptigi burunlarda kalkiklik iniyor ama ben emre beye oldum tam tersine sisler indikce burnumun sekli ortaya cikti kavislendi kalkti istedigim gibi:) siz doktorunuzdan nasil istediyseniz oyle yapmistir doktorunuzun diger hastalarinin burunlarina bakin belli olur zaten zamanla kalkiyor mu iniyor mu :)

ya işte iki gözüm birbirinden çok uzak görünüyo şişlikten dolayı gözüm takılıyo kötü görünüyo kalkıklığı iyi aslında ama bu dikişin olduğu uç varya o aşağıda biraz şişlik gittikçe toparlanır dedi ve kavislenirse istediğim gibi olacak zaman geçmiyo hiç bi an önce geçse iki ay bi de şimdi kaş aldırmaya gitsem sıkıntı olurmu elleri falan çarpar diye korkuyorum ve esneme yeme içme konusunda bi sorun oluyomu alçı alındıktan sonra heyecandan hep unuttum dr a sormayı

Iki kas arasi ve burun ucu sisliklerden dolayi oyledir doktorunuzda soylemis zaten:) sisler gittikce oyle kalirsa o zaman problem var demektir ama cok yeni sizinki kesinlikle sisliktendir:) sabir gerekiyor biraz :) ben kas aldirmaya 1 ay sonra gitmistim bisey olacagindan degil ama canim cok yanar diye sis oldugu icin bekledim siz de bekleyin biraz daha bence. Aksilik bu eli carpar bisey olur ben korkudan gitmemistim:) yeme icme konusunda sorun olmaz agzinizi cook abarti acmadiginiz surece :) onda da bisey olmaz da rahatsiz edici bir his olmustu bende kahkaha atarken falan:)

aynenn bende senin gibiyim canım yaaaa aynaya baktıgımda hiç değişiklik yok gibi sadece kemerim vardı o gtmiş gibi çok büyük gibi eşim banada moral olsn diye güzel dio ama ben begenmiorummmmm bnmde daha 21 gün oldu (

bende ilk uc hafta cok agladim alcilar alindikdan sonra dunyam basima yikilmis gibiydi

peki şimdi nasıl. benim 16 gün oldu burnum o kadar ozun ki kendimi pinokyo gibi hissediyoru. burun ucu şişliğinden diye kendimi teselli ediyorum ama başkalarının bakışları tekrar alt üst ediyo sis şimdi memnun musunuz peki?

nasııı yani ucu eski haline mi döndü

ben de septum deviasyon ameliyatı oldum, burnum yandan bakıldıgında uzun ama septumdandır diye dusunuyordum ama bana hala uzun ve buyuk gelıyor bugun 23.günüm. şisler ındıkce burun da daha hos gozukur mu cvp vrrsenız cok sevınırım :)

Sadece septum deviasyon ameliyatı mı oldunuz yoksa estetik müdahale de oldu mu ? Bu önemli bir fark...

İşin açığı şişler indikçe daha da uzuyor,şiş hali daha kalkık ve etli butlu duruyor.

ya kızlar çıldırmak üzereyim kendine naptın sen sözünü duymaktan. 2. ay dolucak yakında şu burnun alt yarısı çok geniş olan sonradan daralan arkadaşlar oldu mu hiç? eski hali çok az genişti değişmesin dedim azıcık daralıcak mecburen dedi doktorum. Ama abartmıyorum 2 kat daha geniş şuan özellikle alt yarısı. Daralır mı bu burun? Genelde 2 aydan sonra hiç görmedim internette araştırdığım burunlarda. Çok moralsizim sürekli ağlıyorum ya.dünyanın en büyük sorunu değil elbette ama o kadar çok burnun niye bu kadar büyüdü diye yorum alıyorum ki gerçekten çok üzücü. Ameliyatı geçirenler anlayacaktır halimden.

Sanıyorumki bazen şişlikler oldukça geç iniyor muhtemelen öyledir diye düşünüyorum sakin ol ben ameliyata girerken eskisinden ne kadar kötü olabilirki diyerek girmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…