albümde fotolarıma bakabilirsin canım. Ama önce arkadaşlık teklifi yollamalısın.
canm merhaba bn ameliyat olali 47 gun oldu ve hic memnun degilim hala cok sis bni ekleyebilirmisin resimlerini görmek icin buna gerçekten ihtiyacim var; ((düzenli olarak şunu yaptım: ameliyattan sonra 15. gün 1 ay 2. ay 3.ay 4.ay 5.ay ve 6.ay fotograflarını çektirdim.
Ve sunu gördüm 1 yıldan önce şişler inmedi, bana şiş yok gibi geliyordu. Doktorum Ebru şiş hala dediğinde herhalde abartıyor diyordum. 1 sene sonra farkı gördüm. 3 yıl sonraki fotolarımı koydum, başka bir albümde sizde tüm bu fotoları bulabilirsiniz.
Şişliklerin hemen inmesini beklemeyelim bence. Sonuçta elimizi kessek 10 günde iyileşiyor üstelik bunda burun gibi hayati bir organı yeni baştan yapıyor.
hepimize geçmiş olsun...
sevgiler,
Burda 3.ve 4. sayfada okudum ayni dertten bi kac kisi muzdaribiz. 11.gunum benim de bugun ve kemerin oldugu yerde bi cikinti var gozle gorunmese de yakin fotograflarda belli ve dokunumca cok sert bisey geliyor elime.ve ufak da olsa bi kemer varmis gibi gorunmesi cok sinirimi bozuyor.
doktorum kemik odemi oldugunu soyledi.herkes de olmuyomus tabi ama benim burnum baya sikintiliydi. inmesini bekliyorum. bana masaj da vermedi acikcasi kendi kendine inicek dedi.icimi rahatlatiyorum cunku daha cok yeni sonucta. bence siz de endise etmeyin. ins sislerimiz inince bunlar da gecicek
canım bende 19 gün önce ameliyat oldum bende aynı dertten müstaribim burnum biraz kemikli ucuda aşağı düşüktü..şuan burnum yine büyük geliyo bana ucu çok azcık havaya kalkmış oda yandan bakınca belli oluyo önden hiç bi fark yok gibi inan psikolojim bozuldu kendimi işe veremiyorum.iş arkadaşlarım bi değişiklik yok sende diyolar o ki değişmiyecekti niye yaptırdın falan dün akşam eve ağlayarak gittim diyebilirim sadece eşim güzel oldu diyo oda moral içinmi bilmem ama daha güzel olacak diyo ama bende aynaya bakınca sanki burnum aynı gibi geliyo hafif değişiklikler dışında dr doğal yapıcam dedi ama buda bayağı bi doğal olmuş yaa...benimde tek umudum zamanla düzelmesi ama burnumda çok şiş yok gibi geliyo bana sadece ucunda sert olan kısımda var gibi off off paramla alay konusu oldum millete
Benim Alçım dün çıktı eski burnumun nerdeyse aynı ama olsun Dr umla doğal olsun diye konuşmuştuk ucu kalkmasın kavis olmasın dedim hafif bi kemerim bile var şişler insin 6 ay sonra minik torpülenebilir belki ama takılmıyorum sen ne yaptın mrk ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?