yaklaşımın o kadar hoş ki. evet tam istediğimi elde edemiycem muhtemelen ama bundan daha iyi olacağını düşünücem yine de. Keşke çevremde de sizin gibi halden anlar kişiler olsa :)
Kizlar benim 24 gun oldu ilk 6 gunumu sizlere sunuyorummm
ah canim sorma hizli bir sisiis pesine hizli bir inis saat saat degisiyordum resmenah birtanem, ikinci foto nasıl şişmişsin((((((((((((
kıyamam
Ghost, senle ayni dertten muzdaribim. 12 gun once ameliyat oldum ama burnum hala ayni derecede buyuk. Bu sorunun devam ediyor mu yoksa degisiklik var mi ?canım bende 19 gün önce ameliyat oldum bende aynı dertten müstaribim burnum biraz kemikli ucuda aşağı düşüktü..şuan burnum yine büyük geliyo bana ucu çok azcık havaya kalkmış oda yandan bakınca belli oluyo önden hiç bi fark yok gibi inan psikolojim bozuldu kendimi işe veremiyorum.iş arkadaşlarım bi değişiklik yok sende diyolar o ki değişmiyecekti niye yaptırdın falan dün akşam eve ağlayarak gittim diyebilirim sadece eşim güzel oldu diyo oda moral içinmi bilmem ama daha güzel olacak diyo ama bende aynaya bakınca sanki burnum aynı gibi geliyo hafif değişiklikler dışında dr doğal yapıcam dedi ama buda bayağı bi doğal olmuş yaa...benimde tek umudum zamanla düzelmesi ama burnumda çok şiş yok gibi geliyo bana sadece ucunda sert olan kısımda var gibi off off paramla alay konusu oldum millete yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?