kızlar umarım dediğiiz gibi olur ama buna inancım yokgibi bişey
canım uamrım istediğin bir burun kavuşursun
Çok üzüldüm canım ya .Umarım zamanla istediğin şekli alır.
Fot.nın var mı çok merak ettim şu an ki durumu :26:
arkadaşlar benim gözlerimde çok şiş özellikle burun sırtının üst tarafından başlayan yerler çok şiş
benm kaşıma kadar şişti sonra o şişlikler indi şimdi göz hizamda kemikimsi bişey var umarım oda geçer gerçi artık şüpheliyim bu konuda ama kısmet canım. aynen bende doğal istemiştim ama makyaj yapınca çok yapay duruyor:)
makyajla ne ilgisi var ki:26:
canım buryaa foto koymak istemiyorum biçok kişiye göre normal ama bana çok kalın ve kalkık kavisli geliyo yapay durduğuna inanıyorum oysa ben doğal bi burun istemiştim
kızlar burun ucunda zamanla inme nekadar düzeyde oluyor?
iki ay üç ay yada sonra şişlikgeçmeye baladığında uc iniyor ama fazla inmior hafif
oo iner o canım ya benimkide şaha kalkmıştı resmen şimdi indi hem şişten öle çok kalkıo hemde zamanla yerçekiminin etkisinden düşcek die öle yapıolar benim alçılarr çıktı 5 dk da indi ya gerçi alçıyı çıkartmaya gidene kadarda inioda :)) korkma sakın burnunu takma çünki çok değişio 3 ayda ne olduüğu belli deil ztn benim 1 ay olduda ben çok taktım ay şöyle ay böyle die boşa strese girmişim şimdi çok farklı :)
iki ay üç ay yada sonra şişlikgeçmeye baladığında uc iniyor ama fazla inmior hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?