burun ameliyatından sonra burunda yaşanan değişimler

Çok üzüldüm canım ya .Umarım zamanla istediğin şekli alır.

Fot.nın var mı çok merak ettim şu an ki durumu :26:

canım buryaa foto koymak istemiyorum biçok kişiye göre normal ama bana çok kalın ve kalkık kavisli geliyo yapay durduğuna inanıyorum oysa ben doğal bi burun istemiştim

arkadaşlar benim gözlerimde çok şiş özellikle burun sırtının üst tarafından başlayan yerler çok şiş

arkadaşlar benim gözlerimde çok şiş özellikle burun sırtının üst tarafından başlayan yerler çok şiş

benm kaşıma kadar şişti sonra o şişlikler indi şimdi göz hizamda kemikimsi bişey var umarım oda geçer gerçi artık şüpheliyim bu konuda ama kısmet canım. aynen bende doğal istemiştim ama makyaj yapınca çok yapay duruyor:)

makyajla ne ilgisi var ki:26:

Şişlikler zamanla geçiyor bundan emin olun. Yeterki siz burnunuza dikkat edin kızlar...

Son düzenleme:

bakalım zaman geççtikçe neler yaşayacağız benmkide şuan ucu top vaziyette:)

iki ay üç ay yada sonra şişlikgeçmeye baladığında uc iniyor ama fazla inmior hafif

ben uçunm baya bi inmesini sitiyorum ödnen sorunum olmasada kavisinin gitmedi için çok kavisli geliyor gözüme bu durumda doğal durmuyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…