burun ameliyatından sonra burunda yaşanan değişimler

mutsuzlar kervanına ben de katıldım sanırım atel ilk çıktığında çok çirkin olmama rağmen umutluydum, 1 hafta geçti şişlikler indi baya yakıştı diye düşünüyordum ki nerden estiyse karşılaştırayım ilk resimlerle dedim. demez olaydım. ucu uzamış biraz, daha da uzar diye korkuyorum (ucu derken, açık ameliyat olanların dikiş atılan yeri var ya orası dümdüzdü uzamış şimdi. ben kapalı teknikle oldum dikiş yok orada, anlatabilmişimdir inşallah derdimi) var mı başına böyle bişey gelen? ağlayacam zor tutuyorum kendimi (((((((((((

kızlar resim ekledim yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
kızlar burnumun sol tarafı sağ tarafına göre üstte bugün 34.günüm böyle olupta değişen varmı sonradan?

benim de oyle ama bilmiyorum deiirmi hatta benim 15. gunum bilmiyorum ne olur.... cıldıracam artık yamk mu duruyo şiş mi ne keske olmasaydım

benim 15.gün alçım çıktı ve psikllojim bozuldu resmen o bi hafta hiç geçmedi ve çok üzüldüm çevremdekilerde bilirler baya bi inme oluyor alçı çıktıktan 2 hafta içinde benm 1 ayı geçti ondan dolayı hala inermi diye düşünüyorum büyük bi kısmı indi çünkü hatta ufacık kaldı burnum bana hala iner diyolar bakalım zamanla görücez

Son düzenleme:

oo daha bir ay neki 6 aya kadar inme devam eder hem çok ta kalkık değil burnun bence normal şu an

Selam Jennifer.

Ben almanyadan geliyorum ve Baris beyde 10. ayda randevu aldim. Fakat alman Forumunda onunla ilgili cok birsey okuyamadim ve cok fazla resimde göremedim. Rica etsem, resimlerine bakabilirmiyim? Arkadaslk teklif ettim, kabul edersen sevinirim.

Cok sagol.

Barış Bey hep ufak burunlar mı yapıyor tatlm? Ben sadece kemerimin gitmesini istiyorum da çok fazla müdahale istemiyorum..
Bir de Barış Bey tasarım yapıyor mu ameliyattan önce? sanki eskiden hep tasarımlardan fln bahsediyolardı..
sana nasıl bir şey yapacağını anlatmadı mı hiç???

Bu aradaaa,burnun da gayet güzel olmuş bence,kaşlarının arasındaki şişlik inince daha doğal duracak..

ettim canım bakabilirsin

benim önceden hafif kemerim vardı ama yinede ufak bi burnum vardı ondan kaynaklandığını düşünüyorum.buarada barış bey ne istersen onu yapar tasarım yapıyor tabiki benimki tasarımdakiyle aynı :))
ama ben barış beye bırakmıştım yüzüme en uygun burnu o yapar diye tek pişman odluğum keşke kavis istemeseydim diyorum çünkü ben düz burunları beğeniyorum

Bu aradaaa,burnun da gayet güzel olmuş bence,kaşlarının arasındaki şişlik inince daha doğal duracak..

teşekkürler canım

Ben bu forumda baris beyin ikna kabiliyetinin yuksek oldgunu,nasilsa ikna ederim diye dusunmememiz gerektigini okumustm. Bn mi yanls yorumladm blmiyorum ama sanki isine karistrmaz kendi bildigini okur gbi anladm..
O yuzden cok kararsizim,bnm istedgm gbi olmicaksa ne alemi var ki yaptrmanin?

hayır barış bey öyle biri değil önce sizin fikirlernizi alır şöleki size bi tasarım yapar ve kendi düşüncesinide söyler ama eğer çok istediğiniz bişey varsa bunu gözardı etmez mesela benim tek takıldığım burun delikleriydi hep dedim barış beye burun deliklerim eşit olsun lütfen çok üzülürüm eşit olmazsa dedim çünkü biçok ameliyat olan kişi bu dertten muzdarip gördüğüm kadarıyla oda saolsun dikkate almış ve burun deliklerime hiç ellememiş yani ne istediğinizi iyi anlatın kesinlikle dikkate alıyor

Icimi rahatlattn tesekkur ederim:)

merhaba bende yeni burun amelıyat oldum. daha 7. günüm. ilk banada çok kalkık gelmişti ama doktorum dediki 1.5 - 2 ay sonra hala kalkık gelırse burun ucundaki dikişlerini alıp biraz indirebilirim. sende böyle birşey yaptırabilirsin

bu arada benide arkadaşın olarak eklermisin. resimlerini görmek isterim

benim 1 buçuk ay oldu ama bu dediğiniz işlem nasıl oluyorki? doktoruma sorucam bunu tekrar bi ameliyatla oluyordur muhtemelen :)

kızlar slm :)

Ben okulumun açılmasına 12 gün kala ameliyat olucam ama biraz korkuyorum.
Okula mosmor ve şiş bi suratla gitmek istemiyorum.Ne diyosunuz bu sürede ne kadar iyileşme sağlarım?
Ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? sargılarınız ne zaman çıktı mesela? morluklarınız ne zaman geçti?

mutlu günler dilerim hepinize :)

on gün içinde alçı çıkıyormuş.ama bant yapıştırırlar o kalır.Morluklar geçer o zamana kadar ama burunda şişlikler olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…