benim de oyle ama bilmiyorum deiirmi hatta benim 15. gunum bilmiyorum ne olur.... cıldıracam artık yamk mu duruyo şiş mi ne keske olmasaydımkızlar burnumun sol tarafı sağ tarafına göre üstte bugün 34.günüm böyle olupta değişen varmı sonradan?
benim de oyle ama bilmiyorum deiirmi hatta benim 15. gunum bilmiyorum ne olur.... cıldıracam artık yamk mu duruyo şiş mi ne keske olmasaydım
benim 15.gün alçım çıktı ve psikllojim bozuldu resmen o bi hafta hiç geçmedi ve çok üzüldüm çevremdekilerde bilirler baya bi inme oluyor alçı çıktıktan 2 hafta içinde benm 1 ayı geçti ondan dolayı hala inermi diye düşünüyorum büyük bi kısmı indi çünkü hatta ufacık kaldı burnum bana hala iner diyolar bakalım zamanla görücez
benim 15.gün alçım çıktı ve psikllojim bozuldu resmen o bi hafta hiç geçmedi ve çok üzüldüm çevremdekilerde bilirler baya bi inme oluyor alçı çıktıktan 2 hafta içinde benm 1 ayı geçti ondan dolayı hala inermi diye düşünüyorum büyük bi kısmı indi çünkü hatta ufacık kaldı burnum bana hala iner diyolar bakalım zamanla görücez
Bu aradaaa,burnun da gayet güzel olmuş bence,kaşlarının arasındaki şişlik inince daha doğal duracak..
Selam Jennifer.
Ben almanyadan geliyorum ve Baris beyde 10. ayda randevu aldim. Fakat alman Forumunda onunla ilgili cok birsey okuyamadim ve cok fazla resimde göremedim. Rica etsem, resimlerine bakabilirmiyim? Arkadaslk teklif ettim, kabul edersen sevinirim.
Cok sagol.
Barış Bey hep ufak burunlar mı yapıyor tatlm? Ben sadece kemerimin gitmesini istiyorum da çok fazla müdahale istemiyorum..
Bir de Barış Bey tasarım yapıyor mu ameliyattan önce? sanki eskiden hep tasarımlardan fln bahsediyolardı..
sana nasıl bir şey yapacağını anlatmadı mı hiç???
Bu aradaaa,burnun da gayet güzel olmuş bence,kaşlarının arasındaki şişlik inince daha doğal duracak..
Ben bu forumda baris beyin ikna kabiliyetinin yuksek oldgunu,nasilsa ikna ederim diye dusunmememiz gerektigini okumustm. Bn mi yanls yorumladm blmiyorum ama sanki isine karistrmaz kendi bildigini okur gbi anladm..
O yuzden cok kararsizim,bnm istedgm gbi olmicaksa ne alemi var ki yaptrmanin?
hayır barış bey öyle biri değil önce sizin fikirlernizi alır şöleki size bi tasarım yapar ve kendi düşüncesinide söyler ama eğer çok istediğiniz bişey varsa bunu gözardı etmez mesela benim tek takıldığım burun delikleriydi hep dedim barış beye burun deliklerim
eşit olsun lütfen çok üzülürüm eşit olmazsa dedim çünkü biçok ameliyat olan kişi bu dertten muzdarip gördüğüm kadarıyla oda saolsun dikkate almış ve burun deliklerime hiç ellememiş yani ne istediğinizi iyi anlatın kesinlikle dikkate alıyor
merhaba bende yeni burun amelıyat oldum. daha 7. günüm. ilk banada çok kalkık gelmişti ama doktorum dediki 1.5 - 2 ay sonra hala kalkık gelırse burun ucundaki dikişlerini alıp biraz indirebilirim. sende böyle birşey yaptırabilirsin
merhaba bende yeni burun amelıyat oldum. daha 7. günüm. ilk banada çok kalkık gelmişti ama doktorum dediki 1.5 - 2 ay sonra hala kalkık gelırse burun ucundaki dikişlerini alıp biraz indirebilirim. sende böyle birşey yaptırabilirsin
kızlar slm :)
Ben okulumun açılmasına 12 gün kala ameliyat olucam ama biraz korkuyorum.
Okula mosmor ve şiş bi suratla gitmek istemiyorum.Ne diyosunuz bu sürede ne kadar iyileşme sağlarım?
Ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? sargılarınız ne zaman çıktı mesela? morluklarınız ne zaman geçti?
mutlu günler dilerim hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?