benim 1 buçuk ay oldu ama bu dediğiniz işlem nasıl oluyorki? doktoruma sorucam bunu tekrar bi ameliyatla oluyordur muhtemelen :)
kızlar slm :)
Ben okulumun açılmasına 12 gün kala ameliyat olucam ama biraz korkuyorum.
Okula mosmor ve şiş bi suratla gitmek istemiyorum.Ne diyosunuz bu sürede ne kadar iyileşme sağlarım?
Ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? sargılarınız ne zaman çıktı mesela? morluklarınız ne zaman geçti?
mutlu günler dilerim hepinize :)
kızlar burnumun sol tarafı sağ tarafına göre üstte bugün 34.günüm böyle olupta değişen varmı sonradan?
slm jennifer aynı sorun bende de var hatta burun ucu bu yüzden eğri duruyo. şimdi nasıl burnun düzeldi mi ?
cnm benm 3 buçuk ay oldu ben ameliyat olalı bu bahsettiğim durum ortadan kalktı çok şükür
bu arada arkadaşlık talebi yolladım canım sorun olmazsa kabul edebilirmisin.. fotoğrafların varsa görmek isterim.. =)
kabul ettim tatlım bakabilirsin tabiki
cnm benm 3 buçuk ay oldu ben ameliyat olalı bu bahsettiğim durum ortadan kalktı çok şükür
Jennifeer!! Burnunun son halinden memnun musun? Çok büyük bir değişim yaşadın mı? ben de randevu aldım da çok heyecanlıyım,vazgeçmek istemiyorum ama korkuyorum.. Başlarda keşke ameliyat olmasaydım modundaydın şimdi mutlu musuun??:18:
başlarda çok moral bozukluğu yaşamıştım evet bu durum şundanda kaynaklanıyordu yıllar boyu yüzünüzde alışmış olduğunuz bi burun var ve bu bi anda değişiyor iyi yönde değişse bile insan bu duruma hemen alışamıyor ben bunu yaşadım sanırım dediğin gibi çok büyük bi değişim olmadı ama biraz daha şişlikler inince burun oturdu ve daha güzel ve doğal bir hale geldi
bende amliyat olalı 20 gün oldu ağrı sızım bnimde olmadı.hatta alçım çıktığı ilk gün burnumu inanlmaz beğnmştm.ama şimdi sanki gitgide uzuyo burnum eski burnuma yakın oldu nerdyseboşuna ameliyat olduğmu düşünmeye başladım ne yazıkki[/QUOTE kizlar bende ameliyat olali iki hafta oldu.Burnumun ucu top gibi yuvarlak duruyor bu normalmi çok kafama takiyorum böyle top gibi kalacak diye.sişlikler inince duzelirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?