burun ameliyatından sonra burunda yaşanan değişimler

normal canım ben 3.cü aya gircem daha o sertlık duruyo geçer bıyere çarpmamaya dıkkat et 6 aya hiç bişicik kalmaz :)

geçmiş olsun kontrole gitmedinmi? doktorun ne diyo bu işe ?

Jennifer, ben de ameliyat oldm baris beye,acikcasi cok sismedim.. 20 gunumdeyim ve cok guzel oldu bence ama cok kalkik degil,cok sis de degil,herkes.daha da iner demis ya,senin oyle cok bariz bi inme oldu mu?

Son düzenleme:
Jennifer, ben de ameliyat oldm baris beye,acikcasi cok sismedim.. 20 gunumdeyim ve cok guzel oldu bence ama cok kalkik degil,cok sis de degil,herkes.daha da iner demis ya,senin oyle cok bariz bi inme oldu mu?

yeni görüdm msjını cnm k.bakma
bariz olmasada inme oldu şişlikler inice şekli ortaya çıktı ve doğal bi görünüm kazandı ilk zamanlar bana çok yapay ve kalkık geliyordu burnum.
senin burnunun resimleri varmı? merak ettim canım memnun olmanada çok sevindim

Son düzenleme:
ameliyatımı olalı 9 ay oldu ancak ucundaki sertlik geçmiyor hala taş gibi bu nezaman geçiyor yada geçiyor mu?

Benim bir buçuk ayı geçti sayılır. İlk haftalar burun kanat ve deliklerimde asimetri vardı. Burnum çok şişti. Şişlik ciddi manada kayboldu. Kanatlardaki asimetri hafifledi, burun delikleri neredeyse eşitlendi. O günlerde epey bunalıma girmiştim ama. Bir de geçmeyen baş ağrılarım vardı. Onlar da son buldu çok şükür.

Kızlar acil yardım lütfen hiç iyi değilim bugün ameliyatımın 24. Günü doktorum ameliyat sırasında fotoğraflarımı çekmişti orada küçücük bir burnum var ama şimdi kocaman yani resmen diğer burnumdan daha büyük böyle mi olacak bu durumu deneyimlenen ArkadaşLar lütfen yardımcı olsun birde burnum yamuk mu şiş mi anlayamıyorum sizde de oldu mu böyle şeyler resmen psikolojim bozuldu

Aynınşeyleri yaşıyorum bugün 24. günüm sizin ne zaman düzelmeye başladı öğretmenim resmen çocuklar ağızlarına dolayacaklar çok moralim bozuluyor baktıkça

Aynınşeyleri yaşıyorum bugün 24. günüm sizin ne zaman düzelmeye başladı öğretmenim resmen çocuklar ağızlarına dolayacaklar çok moralim bozuluyor baktıkça
Ben de öğretmenim ve veliler fark edecek, tek tek laf anlatmak zorunda kalacağım diye çok üzülüyordum. Yaklaşık 40.günden sonra düzelmeye başladı. Hatta burnum kırkının çıkmasını bekliyormuş diye esprisini yaptık. İnşallah sizin de bir an önce sıkıntılarınız düzelir.

Sanki hep böyle kalacakmış gibi hissediyorum gerçekten sinir bozucu umarım haklı çıkarsınız

Fotoğraf atma şansınız var mı? Belki size öyle geliyordur. Ama emin olun zamanla güzelleşiyor.
Ameliyattan sonra doktorumun attıklarında iyi gibi ama şu haliyle resmen burnumun yüzü var birde acaba burun ucu düşer mi yoksa ameliyattan sonraki gibi kalır mı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ameliyattan sonra doktorumun attıklarında iyi gibi ama şu haliyle resmen burnumun yüzü var birde acaba burun ucu düşer mi yoksa ameliyattan sonraki gibi kalır mı
Aslında şu an burnunuz ameliyattan sonraki halinin birazcık şiş hali. Yani ödemler inince çok kibarlaşacaktır. Sizde bir de kanatları da daraltmış. Çok normal şiş olması.

Burun ucu az da olsa düşüyor dedi benim doktorum. Hatta onu hesaplayıp burnu bir kaç mm daha kalkık yaptığını söyledi. Her doktor aynı mıdır bilemiyorum.

İki profilden de farklı aslında ucu da aşırı top duruyor bilmiyorum sanırım fazla sabırsızım cevap için çok teşekkür ederim

Ben de burun kemerini aldırdım, 26.günüm ve sonuç bu.. böyle kalacak diye çok korkuyorum.. kemik gibi sert değil ama yumuşak bir yapı da değil o çıkıntı.. her gün umarım inmiştir diye bakıyorum.. masaj da yapıyorum ama hala böyle ..

Eklentiler

• E8FEDD86-18BC-496A-A47F-606C98D0C1E8.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…