ben de ameliyat olalı yaklaşık birbuçuk ay oldu, ama çok yamuk yaaayrıca yandan üçgen gibi, o kadar kalkık yani.. fotoğraf çekilmek istemiyorum hiç, aynaya bakmak istemiyorum.. gerçekten düzelme olucak mı çok merak ediyorum, sinirlerim laçka ;((
Jennifer, ben de ameliyat oldm baris beye,acikcasi cok sismedim.. 20 gunumdeyim ve cok guzel oldu bence ama cok kalkik degil,cok sis de degil,herkes.daha da iner demis ya,senin oyle cok bariz bi inme oldu mu?
kabul ettim tatlım bakabilirsin tabiki
merhaba ben de 17 gün önce ameliyat oldum burnumum ucu top gibi özellikle sağ tarafı daha top ve yamuk sence geçer mi ?
Aynınşeyleri yaşıyorum bugün 24. günüm sizin ne zaman düzelmeye başladı öğretmenim resmen çocuklar ağızlarına dolayacaklar çok moralim bozuluyor baktıkçaBenim bir buçuk ayı geçti sayılır. İlk haftalar burun kanat ve deliklerimde asimetri vardı. Burnum çok şişti. Şişlik ciddi manada kayboldu. Kanatlardaki asimetri hafifledi, burun delikleri neredeyse eşitlendi. O günlerde epey bunalıma girmiştim ama. Bir de geçmeyen baş ağrılarım vardı. Onlar da son buldu çok şükür.
Ben de öğretmenim ve veliler fark edecek, tek tek laf anlatmak zorunda kalacağım diye çok üzülüyordum. Yaklaşık 40.günden sonra düzelmeye başladı. Hatta burnum kırkının çıkmasını bekliyormuş diye esprisini yaptık.Aynınşeyleri yaşıyorum bugün 24. günüm sizin ne zaman düzelmeye başladı öğretmenim resmen çocuklar ağızlarına dolayacaklar çok moralim bozuluyor baktıkça
Sanki hep böyle kalacakmış gibi hissediyorum gerçekten sinir bozucu umarım haklı çıkarsınızBen de öğretmenim ve veliler fark edecek, tek tek laf anlatmak zorunda kalacağım diye çok üzülüyordum. Yaklaşık 40.günden sonra düzelmeye başladı. Hatta burnum kırkının çıkmasını bekliyormuş diye esprisini yaptık.İnşallah sizin de bir an önce sıkıntılarınız düzelir.
Fotoğraf atma şansınız var mı? Belki size öyle geliyordur. Ama emin olun zamanla güzelleşiyor.Sanki hep böyle kalacakmış gibi hissediyorum gerçekten sinir bozucu umarım haklı çıkarsınız
Ameliyattan sonra doktorumun attıklarında iyi gibi ama şu haliyle resmen burnumun yüzü varFotoğraf atma şansınız var mı? Belki size öyle geliyordur. Ama emin olun zamanla güzelleşiyor.
Aslında şu an burnunuz ameliyattan sonraki halinin birazcık şiş hali. Yani ödemler inince çok kibarlaşacaktır. Sizde bir de kanatları da daraltmış. Çok normal şiş olması.Ameliyattan sonra doktorumun attıklarında iyi gibi ama şu haliyle resmen burnumun yüzü varbirde acaba burun ucu düşer mi yoksa ameliyattan sonraki gibi kalır mı
İki profilden de farklı aslında ucu da aşırı top duruyor bilmiyorum sanırım fazla sabırsızım cevap için çok teşekkür ederimAslında şu an burnunuz ameliyattan sonraki halinin birazcık şiş hali. Yani ödemler inince çok kibarlaşacaktır. Sizde bir de kanatları da daraltmış. Çok normal şiş olması.
Burun ucu az da olsa düşüyor dedi benim doktorum. Hatta onu hesaplayıp burnu bir kaç mm daha kalkık yaptığını söyledi. Her doktor aynı mıdır bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?