- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi dagcicegi33
-
niye o kadar uzun sürdü peki?ben içine pek müdahale etmiyorum su alcı cıksın ıcını gectım ben dısını merak edıyorum afallayıp kalmaktan korkuyorum sonucta yuzumuzun tam ortasında buyk bı degısıklık olcak ıfadem degıscek mı falan bunları dusunuyorum bu aralar yogun bı sekılde.bı de alcının yan taraflarında bantların oldugu ksımlarda bıseyler cıktı ya böyle beyaz beyaz isilik gibi cok sinirimi bozdu arada elımın erdıgı yere kadar tonıkle sılıyorum yaglanıyo bı de napcaz onları :S
bir gece durmak şart sanırım değilmi..
Altınolukkk, tatil anılarım canlandı:) Benim ameliyatım normalden uzun sürdü yaklaşk 6 saat, gece hastanede kaldım sabahında da tamponlarım cıktı eve geldim bir hafta sonra gittiğimde ater ve dikişler alınacak, şimdilik bildiğim bu kadar :) (Canım mesajlara cevap veremiyorum, henüz 100mesaj olmadığı için)
bende 6 şubatta ameliyat olucam paylaşımlar için teşekkürker çok korkuyorum ama yapcak bişey yok anladığım kadarıyla korktuğum kadar olmayacak ameliyat olduktan sonra hastanede 1 gece kalınıyormuş benim doktorum yatırmayacak acaba sorun olurmu yatmalımıyım zor mu oluyor ilk gün.
evet canım çıktı..benim kendi burnum inceydi..şu an kalın basık yayık bir burnum var:))çok şiş tabi incelir yine diye umuyorum..15 güne kadar en azından şekli şemali ortaya çıkar..burun yüksekliğim düşük..yani belli epey küçültmüş ama yanaklara doğru genişlemiş.benim doktorum aynı zamanda heykelciğe güzel sanatlara da meraklı..kötü bir sonuç bekleiyorum..umutluyum seni gibi:))
bende 6 şubatta ameliyat olucam paylaşımlar için teşekkürker çok korkuyorum ama yapcak bişey yok anladığım kadarıyla korktuğum kadar olmayacak ameliyat olduktan sonra hastanede 1 gece kalınıyormuş benim doktorum yatırmayacak acaba sorun olurmu yatmalımıyım zor mu oluyor ilk gün.
kesinlikle gülmeyin arkadaşlar..sizi kahkaha krizine sokan insanlardan uzak durun ..komik filmlerden dizilerden de..
bu akşam sadece başını izleyebildim yalan dünya dizisinin..güşse birselin burnuyla ilgili komik bir bölüm vardı .. o kadar güldüm ki şu an burnumun dikişleri ..kesikleri..kırıkları..kıkırdakları her bi yeri zonkluyor
merhabaaa;bende çok taze ameliyatlıyım yüzümde şişlikler morluklar var ama abartılacak kadar değil tek sorunum hapşurma isteği ve arada gelen kanama olması tabiiki en çok sorun yaptığım şey pazartesi çıkacak olan tamponlar
dağçiçeği bantlarım açıldığından beri ağlıyorum,burnum çok büyük yandan aynı pinokyo,önden bir tuhaf,şiştir tamam biliyorum ama,bu kadar da büyük olmaması lazım,hayatım karardı,çooookk üzgünüm
merhabaaa;bende çok taze ameliyatlıyım yüzümde şişlikler morluklar var ama abartılacak kadar değil tek sorunum hapşurma isteği ve arada gelen kanama olması tabiiki en çok sorun yaptığım şey pazartesi çıkacak olan tamponlar
sakın böyle düşünmeeee. bana doktorum demişti bantları açınca çoğu insan ağlıyor beklediğini bulamadığı için dedi. ama sonra hepsi teşekküre geliyor dedi. ben ameliyat olalı 4 ay oldu. hala şişlikler var ve doktor hala küçüleceğini söylüyor. sen de biliyorsun uzun bir süreç. en erken 6 ayda iyileşebiliyorsun. o yüzden ağlayıp da moralini bozma. nerde ve kime ameliyat oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?