burun dolgusu yaptırdım (resimli)

kızlar banada fiyatını msj atarmısınız :52: ama kemer yok bende sadece hafiften sağa doğru yamuk:1: ve burun deliğinin biri küçük, ailem hariç dikkatli bakmayan farketmiyo fakat beni çok rahatsız ediyo bende düşünüyorum.

Burada rakamı zaten kullanılacak dolgunun sayısına göre veriyorlar. Genelde zaten bir adet dolgu yetiyor. Fiyatı da 300- 900 tl arası. Kalıcılığına ve dolgunun markasına göre değişiyor rakam.

Kızlar yeni uyeyim agstos ayinda erkek arkadsmn abisnn dugunune gidcm ve babsnn elini opcem o günde özgüvenm tam olmasi gerekyr ve bnde bu dolguyu yaptrmayi dusunyrm yaptrnlr bana fotolrini gondrrlerse cok mutlu olrm. Smdiden cok optm :)

yaptırdımm hiç memnun kalmadım 1 hafta şiş gezdim burun aynı 6 iine girdi ve güyaaa adananın en ii drlarından biriydi 400 tl çöpeeee bi haftada darbe almışım gibi kırmızılık ve ağrı:50:

yaptırdımm hiç memnun kalmadım 1 hafta şiş gezdim burun aynı 6 iine girdi ve güyaaa adananın en ii drlarından biriydi 400 tl çöpeeee bi haftada darbe almışım gibi kırmızılık ve ağrı:50:

Ben sizii Ankara ya gidecek sanıyordum. Ankara ve İstanbul da bu iş çok yaygın yapıldığı için orada daha deneyimli hekimler bulma şansınız olacaktı. Ama yine de üzülmeyin. Bu dolguların en güzel tarafı her zaman düzeltilebilir, müdahale edilebilir olmaları

kızlar burnumdaki kemerden rahatsız oluyordum fakat estetik ameliyatta olamazdım. Sonra dolgu işini keşfettim.ankarada uzun bi arayıştan sonra doktorumun önceki işlerinide inceleyip kararımı verdim. 1 dk gibi bi sürede de yeni bi burnum oldu. şişme morarma falanda yok. .benim oldukça kemerliydi heleki kemer problemi az olup ucu düşük olanlar estetik ameliyat olmuş gibi duruyo inanamadım görünce:16: Isteyen albümümden resimlere bakabilir herkes görebildiği için buraya koymak istemedim. Artık yan dönükken fotoğraf çekmeye çalıştıklarında kaçmıycam :52:

ben resim göremedim !! çok merak ettim gönderir misin canım ?

canım kime yaptırdın adanada?

Dr asena baltaya yaptirdim :'( mezoslim de gazipasada sen düşünüyorum diyosan sakin derim bi sürü foto gosteriliyo... bi veya 2igne batimi dendi 8 yerden igne yapildi.sisti burun.. arti ustte bi tabaka gibi leke koyuluk oldu burnum ayni..uzerine sislik ve leke ekledim :-D ilk yaptiimda haff kalkmisti.. dediki dahada toplanip ii olur hemen indi :'( iki haftada o bi tik olan diklikte.. devasa diildi milimlik kalkti indi sonra :'(

Son düzenleme:
Dr asena baltaya yaptirdim :'( mezoslim de gazipasada sen düşünüyorum diyosan sakin derim bi sürü foto gosteriliyo... bi veya 2igne batimi dendi 8 yerden igne yapildi.sisti burun.. arti ustte bi tabaka gibi leke koyuluk oldu burnum ayni..uzerine sislik ve leke ekledim :-D ilk yaptiimda haff kalkmisti.. dediki dahada toplanip ii olur hemen indi :'( iki haftada o bi tik olan diklikte.. devasa diildi milimlik kalkti indi sonra :'(

Aa canım ben de orda yaptırdım üç hafta oldu,ilk yaptığında iki gün şişti ve ağrım oldu ama sonra indi leke falan da olmadı bende...ama ilk yaptığında daha güzeldi dediğin gibi ne eski burnum gibi ne de yenisi gibi arada bir yerde,önümüzdeki hafta 1 cc lik bir kaldırma işlemi yaptırıcam, genel anlamda memnunum ben, zaten asena hanım da söylemişti neticede ameliyat yapmıyoruz hokka gibi bir burun bekleme diye...

Hawana'nın Dükkanı'na mutlaka uğrayın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar burnumdaki kemerden rahatsız oluyordum fakat estetik ameliyatta olamazdım. sonra dolgu işini keşfettim.ankarada uzun bi arayıştan sonra doktorumun önceki işlerinide inceleyip kararımı verdim. 1 dk gibi bi sürede de yeni bi burnum oldu. şişme morarma falanda yok. .benim oldukça kemerliydi heleki kemer problemi az olup ucu düşük olanlar estetik ameliyat olmuş gibi duruyo inanamadım görünce:KK16: isteyen albümümden resimlere bakabilir herkes görebildiği için buraya koymak istemedim. artık yan dönükken fotoğraf çekmeye çalıştıklarında kaçmıycam :KK52:
resimleri göremiyorum canım kaldırdın mı

Resim yok mu hiç nerden bulucam resim bi de kizlar 1 hafta sonra ben de Ankara ya gelecem doktorlar hakkında tavsiye lütfen ve resim

Back
X