burun dolgusu yaptırdım (resimli)

Bende 1 ay once burun dolgusu yaptirdim resim paylasicam doktorumuda arastirmalarim sonucu yine kadinlar klubunden buldum Dr. Mehmet Akgun dolguyu yaptirdiktan sonraki gun okula gittim ne bi sislik ne bi morluk ki ben beyaz tenli bi kizim resmi atiyorum kizlar

Bende 1 ay once burun dolgusu yaptirdim resim paylasicam doktorumuda arastirmalarim sonucu yine kadinlar klubunden buldum Dr. Mehmet Akgun dolguyu yaptirdiktan sonraki gun okula gittim ne bi sislik ne bi morluk ki ben beyaz tenli bi kizim resmi atiyorum kizlar
Merhaba cerengrcm burnunu yalnızca dolgu mu yapıldı çok düzgün görünüyor ben de istiyorum fakat cesaret edemiyorum resminizi görünce heveslendim

Merhaba cerengrcm burnunu yalnızca dolgu mu yapıldı çok düzgün görünüyor ben de istiyorum fakat cesaret edemiyorum resminizi görünce heveslendim
Hic vakit kaybetmeyin derim ben en guzel yanida 5 dakika icinde degisiyosunuz ve herkes sende bi guzellik var diyo ama cozemiyolar ne oldugunu bi turlu ama doktor cok onemli cunku daha once biyerde dudak dolgusu yaptirmistim faciaydi .. Heleki burun tamamen doktorun estetik algisiyla alakali bi calisma cunku nereye ne kadar dolgu skilcagini iyi ayarlamak gerek

kızlar eskişeihrde biliyo musunuz burun dolgusu yapan iyi bir doktor benimde cok ihtiyacım var burun ucum düştü resmen ameliyatta olamam şuan
Atla trene gel hemen ankaraya bi Mehmet Akgune gorun derim asagida yorumlarimi gorursun burnumun degisimini yani resim eklemistimm

Hic vakit kaybetmeyin derim ben en guzel yanida 5 dakika icinde degisiyosunuz ve herkes sende bi guzellik var diyo ama cozemiyolar ne oldugunu bi turlu ama doktor cok onemli cunku daha once biyerde dudak dolgusu yaptirmistim faciaydi .. Heleki burun tamamen doktorun estetik algisiyla alakali bi calisma cunku nereye ne kadar dolgu skilcagini iyi ayarlamak gerek
Teşekkür ederim benim burnumu dolgu keser mi bilmiyorum ama bakcz artik

bende burun dolgusu yaptırdım asena hanıma yeni ve tebrik ediyorum harika oldu bir arkadaşım tavsiye etti ve çok memnun kaldık çok ilgili bence adana tek yer

Inanmiyorum!!!! Burun dolgusu bu kadar guzel ve belli olan bir sey mi? Cidden soke oldum simdi :)
Arkadasim masallah. Harika gorunuyorsun. Ay bendr mi dolgu yaptirsam acaba ya :D

Inanmiyorum!!!! Burun dolgusu bu kadar guzel ve belli olan bir sey mi? Cidden soke oldum simdi :)
Arkadasim masallah. Harika gorunuyorsun. Ay bendr mi dolgu yaptirsam acaba ya :D
Tesekkur ederimmm yani eger dusunuyosaniz yaptirin derim ozguven patlamasi yasiyosunuz sonrasinda

Ben ameliyat düşüyordum böyle bir şeyden haberim yoktu cerengrcm'in fotosunu görünce sıcak baktım bu işe ama mümkünse senin fotonu da görebilir miyim Buket? Albümden kaldırmışsın istersen özelden paylaşabilirsin, ayıp olmazsa fiyatını da

Burun dolgusu icin burdaki yorumları okuyup İstanbuldan Ankaraya gittim mehmet akgün e yaptırdım gayet iyi oldu burun sırtı dumduz oluyor ve en onemlisi risksiz

Benimde burnumda kemer ve çöküntü sorunlarım vardı bende Mehmet Bey'e dolgu yaptırdım şuan hiç sorunum yok yenileticem süreç bittiğinde.

Back
X