ya bişi sorucam.benim 14 kasımda ameliyatım olacak inş.18 kasım geceside çok önemli bi kutlamaya katılmam gerekiyor.imkansız sizce.henz dr a sormadm görüşmeye gittiğimde danışıcam ama bilen arkadaşlar varsa aydınlatırlarmı beni
arkadaşlar ameliyat olalı 13 gün oldu bugün alçımı aldılar ve bandaj taktılar acaba banyo yapabilir miyim bu durumda bandajlara birşey oluyor mu ? bu bandajları çıkarsam bi zararı olur mu? lütfen yardımcı olun banyo yapmayı çok özledim
benimde 11. günüm bende bantlıyım su anda benim doktorum 4 gün sonra çıkar dedi öncesinde su yasak dedim ama sanırım kullanılan malzemeye görede değişebilir doktoruna danışmadan haraket etme bence o bantlar cok omemliymiş...
İki kaş arası çok şiş nsıl iniceeek buuuu :)))
İki kaş arası çok şiş nsıl iniceeek buuuu :)))
Benimde alçım çıktığında ilk kafama takılan soru buydu??
En geç 2-3 günde 3. kişilerin anlamayacağı şekilde şişlerin hafifliyor..
iner o merak etme benimde öyleydi. hatta bir sabah kalkıp aynaya baktığımda kendimi avatar a benzetmiştim
Selam
Kutlamaya katilabilirsin tabi. Vucudunda bir bitkinlik yorgunluk vs olmaz. Fakat goruntu acisindan katilmak istemezsin diye dusunuyorum. Burnunda alci olacak. Buyuk ihtimal yuzun sis olacak ve morluklar olcak. Benim yuzum cok sismedi ve morarmadi ama en az morarmis haliyle bile bir kutlamaya katilamazdim. Tampon 3. Gun cikiyor zaten o konuda bir sorun olmaz ama dedigim gibi alci sis ve morluklar yuzunden kalabalik bir yere gitmek istemeyeceksindir. Ben ameliyatin 10. Gunu disari cikabildim. Aslinda yuzumde sis ve morluklar vardi ama cok da goze batmiyordu. Fakat 4 gunle 10 gun arasinda cok buyuk fark var. Yine de secim senin. Ama yine de benden soylemesi kendini gidecek gibi hazirlama derim
ya benim bugun ameliyattan sonra 13. günüm ... ama bu burun ucumun iç kısımlarında cok kabuk var almaya çalışıyorum acıyo bıraktım bende bunlar ne zaman yok olur ?
Oyle kalmicak. Benim 3 hafta oldu. Hala sislikler var ama gunden gune azaliyor. 3 ay bekle en azindan diyot herkes18.günüm burnum hala şiş büyük geliyor sizce normalmi ne kadar süre daha beklemeliyim yoksa böylemi kalıcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?