burun estetiği ameliyatı geçirenler ameliyattan sonra

estetik olalı şöyle en az 3 sene geçmiş birileri var mı forumda ya? hayatlarını nasıl etkiledi anlatsalar birazzz

merhaba.bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum doktora henüz karar veremedim.doğal bi burun istiyorum kalın büyük bi burun istemiorm.kimi önerirsiniz?

kızlar tekrar soruyorum
ameliyatının üstünden en az 2 sene falan geçmiş kimseler varsa durumlarını paylaşabilirler mi? hiç bir sıkıntı yaşadılar mı? revizyon, sigara-alkol tüketimi, burna alınan darbeler vs?

Burun ameliyatından sonra kaç gün içerisinde normal hayata dönülüyor, bilgisi olan var mı?

Alçı,bant..vs herşey çıktıktan sonra 5 gün bilemedin 1 hafta içerisinde dışarı çıkıp,garipseyen bakışlar olmaksızın dolaşabilirsin.(Tabi bünyesel etmenler farklılık göstermezse)1 ay dolduktan sonra da kimse genelde çok belli bir ameliyat sonucu olmazsa anlamıyor zaten bu tip operasyonları.

valla arkadaslar acık konusmak gerekırse benı amelıyatttan sonra en cok zorlayan bogazımdakı agrı oldu 7 8 gun cok agrıdı sonrada doktoru aradım soledım bır gargara soledı aldım kullandım ertesı gun gectı bogaz agrım keske gunlerce o bogaz agrısını cekmeseydım daha onceden kullansaydım o gargarayı

benim 1 seneyi geçti herhangi bir konuda sıkıntı yaşamadım,sigara içen biriyim. ameliyatın ertesi günü sigaraya devam ettim hatta

evet aynen ole katılıyorum amelıyathanede anestesı uzmanı bana heyecan varmı dedı bende cok dedım tamam sana sakınlestırıcı yapıcam cok rahatlıcaksın sımdı dedı yaptı ben sakınlesıp leyla olucam sanıyodum ardındanda narkoz vercekler sanıyom bırden gıttım anıdensakınlestırıcı dedıgı narkozmus meger5saat sonra anladım hemişire beni kandırmış

arkadaslar 3 ay gectı burun ameliyatının üzerinden ama cok hapsuruorum bı zararı warmıdır
ayrıca burun ıle dudak arasındakı mesafe gıttıkce azaldı sızdede olemı

ben ameliyat olalı 16 gün oluyor.Ağrı sızı yapılan işlemlerle, bünyeyle, doktorun marifetiyle ilgili olabilir.Benim çok şükür hiç ağrım olmadı.Ağrı kesici bile içmedim.Şişliklerimde 3 gün filan sürdü.Gözümün üstü morardı.Daha sonra şişlikler yanaklarıma indi.Yanaklarım sarktı.Cildim gevşedi.Ben en çok Bu aşamadan Korktum.Bunu ameliyatın bi yan etkisi filan olduğunu düşündüm.Hatta burada yorumlar vardı.Burnun üstündeki deriler kesilip atılmıyo yanaklara bırkılıyo ve cildin kendisini toparlaması bekleniyo diye.Bazılarınınki toparlanmamış filan.Öyle korktumki benimkide öle olcak diye.Neyse gün be gün değişti.Yüzümün hala şiş olduğunu düşünüyorum.Çünkü dudaklarımın kenarlarında çizgiler var.Ameliyattan önce yoktu.Ama bu kez panik yapmıycam.Şişlikler inecek.Kısacası ameliyat ağrı sızı hikaye.Önemli olan hırpalanan psikoloji.Çünkü ameliyattan sonra ağzın burnun yüzün kaşın herşeyin şekil değiştiryo ve bu şekiller her gün değişiyo.Korkuyosun ve yüzünün bir daa eski haline gelmeyeceğine inanıyosun.doktorlar amelyat dışında bunlardanda bahsetmeli.Çünkü ameliyattan sonra yüzünün tam olarak eski halini alması aylarca sürebilir.ve sen bu aylar boyunca cehennem geceleri geçirebilirsin.

ben de anlamıyorum.insanlar yok bi hafta sonra yok üç gün sonra tamponu aldırtıyo.Doktor ertesi sabah çıkardı tamponu.hatta o vakte kadar bile dayanamadm.Sonuçta ağzından nefes alıp veriyosun o da çok can sıkıcı oluyo.Böle bi sıkıntı basmıştı beni.Nası dayanıyolar bi hafta tamponla.Bide benim tamponlar öle debikleri gibi bezden taa beynime kadar uzanan türden değildi.en fazla 6 7 cm uzunluğunda bişeydi hiç canım yanmadı arkasından bi kaç damla kan getirdi o kadar.Tansiyonum filan da düşmedi.Çok şanslıymışım meğer.

şu bir ay bi geçseydi.ben de unutmak istiyorum.

salı günü ameliyat olacağım acaba 2 ay sonraki düğünde nasıl bir gelin olacağım? Size şişliklerim inmiş olur mu? Evet kişiden kişiye göre değişiyordur kesin ama tedirginim işte..

ne borusu yahu yapmayın arkadaşlar:))ben yeni oldum.ameliyathanede elinizin üzerinden bi damar yolu açıyolar.ince bi iğneyle.birazcık acıyo işte okadar olur.benim şansıma damarım çok inceymiş damarım patladı,bitane daha açtı,ama o hiç acımadı.korkutmak için diil ama buda olabilir.narkozdan sonra bi hortum sokuyolar evet ama boğazınıza.hiç hissetmiyosunuz yani.entube deniyo ona.ama çoktıktan sonra iki gün kadar yutkunamıyosunuz maleseff..

kızlar tatilden hemen sonra güneşlenmiş yanmış haliyle ameliyat olan var mı ?

ben 20 haziranda burun ameliyatı oldum.uzun zamandır buradan sizleri okuyorum aslında baya bilgilenmiştim sagolun.. yıllardır korktugum ıcın olmamıstım burnumda darbe sonucu olusan bı egıklık vardı nefes alamıyordum velhasıl oldum hem ıc hem dıs.. dogal burudan kaldrtmadım oyle.. amelıyatım lokal oldu ses duyuyorsunuz bıraz da ıgne onun dısında bı acım agrım olmadı.. sag gozumun altı morardı ve kanlandı yüzüm hala şiş 11.gunum ama oyle dısarı cıkamaycak şekilde değil.. bıkac kez haff vurdum uykumda burnum inşallah seklı bozulmaz.. tampon da hıc acıtmadı cıkarken korkmayın teknolojı ilerlemiş..alcım bır hafta sonra alındı o an aynaya bakmakta cekincelerim oldu ama kemerım gtmstı haff de ucu kalkmstı dısarıdan amelıyat oldugum anlasılmıyor gıbı yanı estetıklı oldugum anlasılmıyor.. benım sorum masajı nasıl yapıyoruz? ben yanlara dogru burundan ovuyorum.. burnuma baskı uyguluyormusum gıbı oluyor yıkarken yap demstı doktor??

Ben ortaya atilipta ay hic agri sizi olmicak diye herkese garanti vermek istemem. Cunku bu sitede ne tablolar gorduk yuzu gozu mosmor kalmis bir bicimde, her nekadar sans faktor etkili olsada, Doktorunuzun becerisiyle de orantilidir, bence ameliyat sonrasi yasadiklariniz. Daha oncede belirttigim gibi doktorum Ahmet Seyhandi. Bir varmis bir yokmus gibi oldu bitti ameliyatim. Sonrasindada bir hafta iyilesme surecinden sonra gayet rahat insan icine ciktim. Iyiki yaptirmisim diyorum, acaba mi diye dusunen herkes, hayat kalitenizi arttirmak icin hic dusunmeyin kesinlikle yaptirin diyorum.

aynı gün ameliyat olmuşuz seninle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…