Tamer Taş Canım :) ameliyat olucaksan tavsiye edıyorum :)
Burun ameliyatından sonra kaç gün içerisinde normal hayata dönülüyor, bilgisi olan var mı?
merhaba.bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum doktora henüz karar veremedim.doğal bi burun istiyorum kalın büyük bi burun istemiorm.kimi önerirsiniz?
kızlar tekrar soruyorum
ameliyatının üstünden en az 2 sene falan geçmiş kimseler varsa durumlarını paylaşabilirler mi? hiç bir sıkıntı yaşadılar mı? revizyon, sigara-alkol tüketimi, burna alınan darbeler vs?
canım narkozdan yada acıdan yana bi sıkıntın olmasın canım narkozu sen zaten anlamadan veriyolar bayılmış oluyosun:) ameliyat sonrası agrı acı ben yaşamadım inş seninde olmaz korkulacak bişey yok sadece heyecanlanıyosun o masaya yatana kadar sonrası pembe bulutlar oluyor:))) bi gözünü açıyosun herşey bitmişş kendini rahatlat yani telkin et korkulacak bişey yok azıcık uf olcak:)
Ben 1 ay oldu ameliyat oldum. Ameliyatın ertesi günü tamponları aldılar. Ertesi gün olmasına ragmen son saatlerde dayanamadım, agzımdan gelecek falan sandım. En çok da canım onu alırken yandı zaten. 1 hafta sonra da alçıyı aldı. Başka bant falan da yapıstırmadı o kdar. Bende cok sasırdım 11. gün cok degıl mı yahuu
2 gece geçirdikten sonra rahatlıyorsun hiç merak etme cnmm....benim başıumda agrıdıda ama dişimin agrısı öldürmüştü öle agrım hiç olmamıştı..dişlerimi koparmak istiyodum o derece ..ama diyorum ya 2 gün zoru ondan sonra hafifliyo:)sen bu bi kaç gün içinde biras daha şişeceksin sonra iner:)en zoru yani amlyt olmayı atlattın ya gerisi kolay hatta zevkliii:)10 gün içinde burnunu görceksin:)yalnız bandaj ilk açıldıgında burnuna baktıgında yüzün şiş oldugu için canın sıkılabilir kendini tanımıyabilirsin..ben aynaya baktıgımda bu ben değilimm herşeyim değişmişş ben sadece burnum değişsin demiştim neyaptın bana falan dedim doktoraa..oda 1 ay içinde eski burnunu hatırlamıycaksınnnn bile demiştii..kii öylede oldu:)
ben 20 haziranda burun ameliyatı oldum.uzun zamandır buradan sizleri okuyorum aslında baya bilgilenmiştim sagolun.. yıllardır korktugum ıcın olmamıstım burnumda darbe sonucu olusan bı egıklık vardı nefes alamıyordum velhasıl oldum hem ıc hem dıs.. dogal burudan kaldrtmadım oyle.. amelıyatım lokal oldu ses duyuyorsunuz bıraz da ıgne onun dısında bı acım agrım olmadı.. sag gozumun altı morardı ve kanlandı yüzüm hala şiş 11.gunum ama oyle dısarı cıkamaycak şekilde değil.. bıkac kez haff vurdum uykumda burnum inşallah seklı bozulmaz.. tampon da hıc acıtmadı cıkarken korkmayın teknolojı ilerlemiş..alcım bır hafta sonra alındı o an aynaya bakmakta cekincelerim oldu ama kemerım gtmstı haff de ucu kalkmstı dısarıdan amelıyat oldugum anlasılmıyor gıbı yanı estetıklı oldugum anlasılmıyor.. benım sorum masajı nasıl yapıyoruz? ben yanlara dogru burundan ovuyorum.. burnuma baskı uyguluyormusum gıbı oluyor yıkarken yap demstı doktor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?