burun estetiği ameliyatı geçirenler ameliyattan sonra

aaa oje de mi çıkıyomuş ben french yapıp giderim zaten makyajsız olcam ellerim bari bakımlı olsun diyodum neyse ojesiz gideriz artık napalım.sen kime oluyosun larosw?bu arada Allah yardımcın olsun inş.istediğin gibi bi burna sahip olursun,şimdiden geçmiş olsun

bende senin gibi neler düşünüyordum gözümle burnumun ne alakası var sürmemi çeker göz makyajımı bile yaparım falan sonra doktor ben doğal makyaj yapcam sana itinayla mosmos dedi
Amin çook teşekkür ediyorum cümlemiz inşallah sağlıkla hepimiz dilediğimiz buruna kavuşuruz inşallah :)

merhaba kızlar bende 20 sınde burnumdan ameliyat oluyorum nerkoz ve acıdan çok korkuyorum olan varsa bilgi verebilirmi(

merhaba kızlar bende 20 sınde burnumdan ameliyat oluyorum nerkoz ve acıdan çok korkuyorum olan varsa bilgi verebilirmi(
estetık degıl aama genız etımden amelıyat olmustum5yıl once falan . ılk narkoz alısımdı. 18 19 yasında falandım. narkoz konusunda sunu solım cok guzel zaten bana odamda bı ılac verdıler koldan coooook kafan guzel olurya bole konusamazsın gorurken her sey cooook yavastr o sekle gelmıstım bılınc acık ama kaygı korku kalmıo. sonra amelıyathanede sana anestezı doktru hazırmısın dıo eeeeeeweeeet dedgınde daha t harfı azından cıkmadan ölüyosun resmen. uyku gbı deıl.
sonra yenıden doguyosn odanda...korkma

Son düzenleyen: Moderatör:
bende burun estetiği ameliyatı geçirdim 2 yıl önce ve şu an burnumdan çok memnunum ilk başlarda morarık ve şişlikleri görünce bende çok korkmuştum ama sonrasında burnumun güzelliğini görünce iyiki estetik olmuşum dedim, bir çok dr gezdim hiç biri güven sağlamadı arkadaşım vasıtasıyla Prof. Dr. Selçuk İnanlı hocamın yanına gittim ve bana çok güven verdi yaptığı rinoplastileri görünce ikna oldum kızlar sizlerede tavsiye ederim

o ilacı heryerde vermiyorlar sanırım umarım kolay gecer:)))

haha doktora da bak sen doğal makyaj yapçakmış şu an ameliyatını olmuşsundur tekrar geçmiş olsun canım gelişmelerden haberdar et bizi .

ben de 18 gün sonra oluyorum ilk başlarda daha çok korkuyodum ama gitgide alıştırıyorum kendimi bu psikolojiye,narkozdan çok korkuyodum ama artık ondan da korkmamaya başladım ameliyat sonrası deneyimlerini paylaşan arkadaşlar sağolsun rahatlatıyolar bi nebze,bi de sonucta ne kadar acı cekebılırsın?ceksen de bi ömür boyu hokka gibi bı burunla gezıceksın bunu düşününce rahatlıyorum

canım narkozdan yada acıdan yana bi sıkıntın olmasın canım narkozu sen zaten anlamadan veriyolar bayılmış oluyosun:) ameliyat sonrası agrı acı ben yaşamadım inş seninde olmaz korkulacak bişey yok sadece heyecanlanıyosun o masaya yatana kadar sonrası pembe bulutlar oluyor:))) bi gözünü açıyosun herşey bitmişş kendini rahatlat yani telkin et korkulacak bişey yok azıcık uf olcak:)

hadi bakalım seninde az kalmışş hayırlısıyla olup dönersin aramızaa ..psikolojik kendini hazırlaman cok iyi zaten biraz heyecan oluyor ama oda bi kaç dk sürüyor sonrasını hatırlamıyosun..sende aramıza hokka gibi burunla dönersin canım

doktorumla ilk görüşmeye gittiğimde bile kalbim güm güm atıyodu hatta arkadaşım sen eğer burda böyleysen ameliyathaneye giderken kalpten gidersin diye dalga bile geçti.ama şimdi çok daha iyiyim alışıyorum bu duruma,bi de sanırım narkozdan önce nasıl bi psikolojiyle girersen o şekilde uyanıyomuşsun o yüzden rahat bi şekilde girmek istiyorum.inş istediğim gibi bi burna kavuşurum.sen ne zaman olmuştun ameliyat canım?

ben kk'nın eski burunlarındanım canım:)) 3 sene oldu ben olalı burnumu cok seviyorum darısı sana olsun..bencede rahat ol bide ameliyatı cok düşünme kafanı dağıt sakin ol cok güzel olacağını düşün hepp pozitiflik cok önemli zaten gözünü kapayıp acıcaksın o kadar fıstık:)

ay canım çok teşekkür ederim,ben de sonrasını, güzel bi burnum olduğunu düşünerek rahatlatıyorum kendimi pozitif olmaya çalışıyorum ,inş senin gibi memnun olurum ameliyattan sonra da

ay canım çok teşekkür ederim,ben de sonrasını, güzel bi burnum olduğunu düşünerek rahatlatıyorum kendimi pozitif olmaya çalışıyorum ,inş senin gibi memnun olurum ameliyattan sonra da

rica ederim canım inş fıstık gibi olursun

rica ederim canım inş fıstık gibi olursun

bende ayın 20sınde amelıyat olucam.amelıyat esnanısnda zaten bısey hıssedılmıyo sonrası zahmetlı..ınsallah az morarırım..bıde ben aıleme genız etı amelıyatı olacagımı soyledım estetık olayını bılmıyolar ayyy cok korkuyorummm

iyi cesaret vallahi burun değilde geniz ameliyatını olacağını sölemek :) e peki ameliyattan sonra anlaşılmayacakmı burun estetiği olduğun?

Ameliyatımı oldum alçılarım var 5-6 saat sürmüş tamponlarım alındı (tampon almak tam dert) hafif şişiklerim var alçılarım alınmasada kendimi şimdiden çok güzel hissediyorum hehe
dileyen olursa fotolarımıda koyabilirim kızlar çok süperim özgüvenim doruklarda hemen noluyor bilmiyorumda neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…