- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
- Konu Sahibi prensesasik
-
peki memnunmusun burnundan neferalem? ameliyat olalı ne kadar zaman oldu? Rahat nefes alabiliyormusun canım? Eskiye oranla çok fark var mı?
canım şöyle söylim veli bey ücretsiz muayene ediyor ayrıca o hastanede duyduğum kadarıyla göğüsde yine meşhur doktor varmış aynı doktora bir hasta sayesinde 12 hasta ameliyat olmuş hepsi birbirlerini tanıyormuş.. veli beyin asistanı burçak hnm biliyor.. size yardımcı olur.. siz en iyisi iyi araştırın öyle gidin 2 ameliyat.. geçmiş olsun şimdiden..
kızlar erkek arkadaşım 25 inde veli beye ameliyat oluyor yavuz beyde girecek operasyona burnu yamulmuştu trafik kazasında umarım eskisi gibi olur
bende veli beyin hastasıyım amelıyat olalı bı bucuk aya yaklasıor kızlar burnum onden ck kalın gorunuyr yandan ck guzel ama bu gecıcektır degıl mı zamanla dha da ınıp oturacaktır umarım olanlar bi cevap yazsnlar cok kotu kafamı taktım bu duruma:)
bende 3 şubatta veli bey'e ameliyat olacağım. ve korkuyorum! veli bey'in eski hastalarını arkadşa listeme ekledim fotolarınızı görebilmek için kabul ederseniz sevinirim. ve bizzat tecrübeleri ile beni cesaretlendircek arkadaşlar lütfen yazınız =))
ucmayanucurtma, edebi_hatun, vefaerdem, neferalem, margarite, tchduru, archangel, zeynoloji, felicitias, pubb, duygum010
nıklı arkadaslar sanırım hepınız velı beye amelıyat olmussunuz çok gecmıs olsun dılıyorum ve arkadaslar sızı arkadas olarak ekledım bılmeıorum resımlerınız var mı ama teklıfımı kabul edersenız sevırım cunku bende veli beyde amelıyat olucam tarıhım 2 subat oldukça streslıyım gorcegım her fotograf bıraz olsun ıcımı rahatlatıo burda resım paylaşmıosanız dahı özelden mail adresımı verebılırım yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaslar....
Arkadaşlar merhabalar,
bir mahsuru yoksa bende sizi ekleyebilir miyim resimlerinizi görebilmek için?
Ben İzmir de yaşıyorum daha önce gidip veli beyle görüştüm en kısa zamanda gün almak istiyorum. Sadece kafamda bir kaç sorum var bana yardımcı olursanız sevinirim :)) benim 3 yaşında yaramaz bir kızım var ve bensiz kalmaz ameliyatın ertesi günü ayaklanabilir miyi
m? Yani ameliyat sonrası ağrım çok olur mu? Bir de ameliyat sonrası dönemi yatarak geçirmem şart mı?
Yardımlarınız için şimdi den teşekkür ederim, ameliyat olmuş ve olacak olan arkadaşlara da şimdi den geçmiş olsun dilerim
Arkadaşlar merhabalar,
bir mahsuru yoksa bende sizi ekleyebilir miyim resimlerinizi görebilmek için?
Ben İzmir de yaşıyorum daha önce gidip veli beyle görüştüm en kısa zamanda gün almak istiyorum. Sadece kafamda bir kaç sorum var bana yardımcı olursanız sevinirim :)) benim 3 yaşında yaramaz bir kızım var ve bensiz kalmaz ameliyatın ertesi günü ayaklanabilir miyi
m? Yani ameliyat sonrası ağrım çok olur mu? Bir de ameliyat sonrası dönemi yatarak geçirmem şart mı?
Yardımlarınız için şimdi den teşekkür ederim, ameliyat olmuş ve olacak olan arkadaşlara da şimdi den geçmiş olsun dilerim
sigara içen ve ameliyat olan arkadaşlar!!!
herkesin doktoru söylemiştir muhtemelen, 1 hafta öncesinde sigarayı bırakmamı istedi ve maalesef tiryakiyim. ameliyat stresi ile de daha çok sığınır oldum bu ara sigaraya.benim gibi sigara tiryakisi olup ameliyat öncesi bırakamayan hatta sonrasında içen var ise tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
ucmayanucurtma, edebi_hatun, vefaerdem, neferalem, margarite, tchduru, archangel, zeynoloji, felicitias, pubb, duygum010
nıklı arkadaslar sanırım hepınız velı beye amelıyat olmussunuz çok gecmıs olsun dılıyorum ve arkadaslar sızı arkadas olarak ekledım bılmeıorum resımlerınız var mı ama teklıfımı kabul edersenız sevırım cunku bende veli beyde amelıyat olucam tarıhım 2 subat oldukça streslıyım gorcegım her fotograf bıraz olsun ıcımı rahatlatıo burda resım paylaşmıosanız dahı özelden mail adresımı verebılırım yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaslar....
Ben de içiyorum; ameliyata girmeden hemen öncede içtim, hastanede de, çıktıktan sonrada... Hiçbirşey olmadı. Ama tasvip ediyor muyyuumm? Hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?