Burun Estetiği Ameliyatı

cnm resimleri kaldırdım ben yeni eklicem sen de deviasyon varmıydı

evet canım benım sol tarfata deviasyon var sag tarfata alerjik et buyumesı var ben dogru durust nefes alamıyorum iki burun delıgım de kapalı nerdeyse yanı içi de çok sorunlu benım hatta içi dısından daha sorunlu dıyebılırım..
yavuz bey ıle velı bey bırlıkte yapıcaklar önce yavuz bey ardından da veli bey estetık yapıcak.sende de varmıydı devıasyon? buarda resımlerını merakla beklıorum ınanılmaz streslıyım yaa:18:

burnun guzel olmus canım zamanla daha da guzellesecektır darısı bızım basımıza inşallah..

cnm bende de aynı şeyler vardı et ve kemik eğriliği ikisi beraber girdiler şu an burnumun ucu ve soltaraf çok şiş bilhassa sabahları yanlız ben bu kapalı teknikten korktum baya sorun çıkartabiliyormuş ilerde şimdi hep aklımda o..senin burun ucun düşükmü peki.. ben yakında koycam yeni resim..

benım hafıf bıraz kemerım var işte ole çok fazla degıl bıraz da ucu asagıdan sarkık duruo dusuk oluo heralde ..teknık konusunda sorma ya ben çok arastrmıstım onceden bende uzun vadede kaalı teknıkte problemler yasandıgını dusunuyorum desem yalan olmaz ama acık teknıkte de kesı ızı kalıo ve ınsanın cıldı çok bozuluo ya ıkısınde avantajlı ve dezavantajlı yanları var bu tekneık tartısması doktorlar arasında bıle sonuca varılmıs bı konu degıl ben velı beye bahsettım bılakıs kapalı teknıgın çok daha saglıklı oldugunu soyledı yanı doktordan doktora degısıo..ne bılım valla ya hakkımızda hayırlısı olsun.. sen pışmanmısın kapalı oldugun ıcın?burada goruntusu nasıl suanda senın tam olarak kaç gun oldu az çok bellı oluodr seklı..tabı zamanla kuculcek oturcak falan asıtmetrık şişmeler geccek bunları bılıoruz ama ınsan yınde endıselenıodr

cnm ben memnunum görüntüden baya ama uc taraf ve sol şiş çok masajla düzeliyor ama gene şişiyor.ben kapalı açık nedir bilmiyordum açıkcası ameliyattan sonra öğrendim veli bey kapalı yapıyorum demişti ama pek anlamamıştım.formdada pek rastlamamıştım bu konuya kuzenim açık olmuş hiç te izi kalmamıştı tenide çok hassas demek veli bey öyle söyledi bilemiyorum artık inşallah öyledir ama internette okuduğum yazılar hep açık teknikten yana doktor yazıları bende okuyunca fena oldum açıkcası..:18:

sevdalinka kabul ettim seni :) resimlerime bakabilirsin senide takvime yazdım haberin olsunn :) hayırlısı olsun hepimiz için bende 12 kasımda oldum 78 gün olmuş :))) 2,5 ay olmuş yahu :)))))) şimdi hesapladımmm da vay bee ne günlerdi diyorum çok heyecanlı günlerdi şimdi sanki kendi burnummuş gibi yaşıyorum vallaaa :))

zor günlerin geçti demek; ne güzel. Sende de asimetrik şişler var mıydı? Varsa düzeldi mi tamamen? Benim sağ tarafım daha içerde sanki sol taraf top gibi, içimden bi ses kalacak gibi diyor, bakalım..

ne guzel sen zor gunleri atlatmıssın darısı bizim basımıza..

zor günlerin geçti demek; ne güzel. Sende de asimetrik şişler var mıydı? Varsa düzeldi mi tamamen? Benim sağ tarafım daha içerde sanki sol taraf top gibi, içimden bi ses kalacak gibi diyor, bakalım..

tchduru sana da cok gecmıs olsun sanırım fotorfaın yok senın nekadar oldu amelıyat olalı fotograf gorme ıhtımalımz var mı merak edıyorum

Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım. Benim kızımda hiç susmaz :)) Ben o zaman İstanbula gelirken annemi de getireyim.
Buarada sen sonuçta pek memnun değilsin galiba ?!?!:26:

Teşekkür ederim canım cevabın için :)) Ben bu ayın 17 de burnum dan et aldırdım birde doğuştan bir kist varmış burnumda o alındı bir kaç saat sonra hastaneden taburcu oldum hatta tamponlarda gezdim dışarda doktorum ağrı eşiğimin yüksek olduğunu ve normalde erkeklerin bile bu şekildeki ameliyata dayanamadıklarını söyledi ( lokal anesteziyle oldum ameliyatımı). O yüzden acaba biraz daha dayanaklı olur muyum bu burun ameliyatında diye düşünüyorum ama kötü okan beyaz tenliyim ve çok çabuk morarırım. Artık katlanıcam )

Arkadaşlar ameliyat psikolojisinden olmalı memnun muyum değil miyim bende karar veremedim açıkçası. Simetrik değil burnum hala ama geçer diye bekiyorum. Sonuç budur dediğimde burdan basbas bağırıcam :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ameliyat psikolojisinden olmalı memnun muyum değil miyim bende karar veremedim açıkçası. Simetrik değil burnum hala ama geçer diye bekiyorum. Sonuç budur dediğimde burdan basbas bağırıcam :)

o duygular bende de war hele ki çevremdekıler keske yaptırmasaydın dedıklerınde kendımı tasa wurasım gelıor ıns duzelecek:)

kızlar Veli Bey göğüs + burun ameliyatını aynı anda yapıyor mu? Ve muayenesi ücretsiz mi? Ameliyattan önce bilgisayarlı çalışma yapıyor mu yani ameliyattan sonraki halimizi önceden görebiliyor muyuz? Ve burun ve göğüs aynı ameliyatta olursa kaça mal oluyor? Offf ne çok soru sordummmmm :)) ama o kadar ihtiyacım var ki cevaplara kızlar yardım lütfen..

canım göğüs yapıomu bılmıyorum ama muayne ucretsız bı hastanenn telını arayıp ogren ıstersen

o duygular bende de war hele ki çevremdekıler keske yaptırmasaydın dedıklerınde kendımı tasa wurasım gelıor ıns duzelecek:)

Sana nasıl 'keşke yaptırmasaydın ' derler. Bence güzelmişsin daha da güzelleşmişsin. 1 aylık fotonla 1.5 aylık foton arasında bile çok fark var. Demek ki benim düzelmek için daha çok zamana ihtiyacım var. Bence güzel olmuş, darısı başıma..

ewet ılk gunlere bakılırsa morel sıfırdı bıde ben müşterilerle hep içiçeydim kenıdmı cok kotu hıssedıyodum sımdı daha ıyı hıssedıyorum ama zaman gerekıyor sabır ısıymıs bu ıs hala onden bakıldgıında cok kalın duruyor.bıde ustunde cıkıntı gıbı sıslk var kemıgın alındıgı yerde o neden oldu bılmıoyrum carsamba kontrole gıdecem bıde fotografımı cekelercek bakalım nolcak sen nası oldu durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…