- Konu Sahibi prensesasik
-
14 şubatta da benim ameliyatım var :) ama yapılan burunları göremiyorum albümlerinizi görmemm için ne yapmam gerekior:)
merhaba arkadaşlar dün ameliyat oldum ve hiç ağrım olmadı. sadece narkozdan ayılırken çok üşüdüm. bu yüzden buz koydurmadımda biraz morardım ama genel olarak ameliyatım ağrısız ve sıkıntısız oldu diyebilirim. yarın tamponlar alınacak hala heyecanlıyım biraz önce neye benzediğini görmek istiyorum sizlerlede paylaşıcam.=)
geçmiş olsun cnm sevindim sende veli beye mi olmuştun
evet ve yavuz beye teşekkür ederim. sen de oldun mu? evetse veli beye mi ve tamponların alınırken acı oldu mu?
evet cnm bende yavuz beye ve veli beye oldum.tamponlar çıkarılırken tuhaf bir his oldu acı mı bilmiyorum ama zorlandım biraz...hoş değildi yanlız...
dua et yarın bana o halde =)
alçıyı ne zaman alıyorlar? ve morluklar ne zaman iyileşiyor?korkma cnm 5 dak bile sürmüyo hemen biticek..ama acı yok dedim ya tuhaf bişey...rahat ol..
alçıyı ne zaman alıyorlar? ve morluklar ne zaman iyileşiyor?[/QUOTEbenim geç alındı biraz tatil girmişti 11. gün alındı ama normalde bir haftada alıyorlar sanırım..ben fazla morarmadım ikinci gün morardım bir haftaya kalmadı bir şey
alçıyı ne zaman alıyorlar? ve morluklar ne zaman iyileşiyor?[/QUOTEbenim geç alındı biraz tatil girmişti 11. gün alındı ama normalde bir haftada alıyorlar sanırım..ben fazla morarmadım ikinci gün morardım bir haftaya kalmadı bir şey
biran önce ameliyaın tm izleri geçsin istiyorum nasıl sabırsızım anatamam ve meraklı heyecanlı1 nasıl olacak diye uyuyamıyorum =)) saol cevapların için burnunu gördüm bu arada çok güzel olmuş seninki de
biran önce ameliyaın tm izleri geçsin istiyorum nasıl sabırsızım anatamam ve meraklı heyecanlı1 nasıl olacak diye uyuyamıyorum =)) saol cevapların için burnunu gördüm bu arada çok güzel olmuş seninki de
anlıyorum seni resimlerini bekliyoruz o zaman teşekkürler resimler için de...
anlıyorum seni resimlerini bekliyoruz o zaman teşekkürler resimler için de...
insana benzemeye başliim hemen eklicem=)
manuelayar seni ben listeye ekledm haberin olsun :) geçmiş olsun canm en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?