Burun Estetiği Ameliyatı

Ben daha çok şişim, ama düzelme var tabi ilk günlere göre. Düz değil ya burnum, canımı sıkan o. Sağ taraf sola göre çabuk indi heralde. Geçmezse vay boğaziçinin haline

benım de sol taraf şiş sağ inik iner diyo herkes bakalım nolcak..önden çok kötü ya patlıcan surat gibi bakıs ifadesını degıstırıo ınsann uzuluorum bazen kendı kndımı awutuyrm daha ıyı olcak dıye..

caninizi sikmayin kizlar,

bende ayni problemleri yasadi, burnum boyle bogum bogum gorunuyodu resmen, bi tarafi sisik bi tarafi yamuk falan ama gun gectikce duzeliyor.

hatta burun deliklerinden biri baya buyuktu digerine gore.

ama simdi 3. ayimdayim hepsi duzeldi.

bi burnumun ucu biraz sis su aralar. o kisimda en gec iyilesen kisimmis zaten..

o yuzden uzmeyin kendnizi burnum yamuk diye :)

sabredin :)

sevgiler

irise içime su serptin, zira bugünlerde gözle görülür şekilde yamukluk var. Sola doğru yatık gibi. Ama 15. günde çok düzgün burunlular da var, bilemiyorum..

merhaba arkadaşlar dün ameliyat oldum ve hiç ağrım olmadı. sadece narkozdan ayılırken çok üşüdüm. bu yüzden buz koydurmadımda biraz morardım ama genel olarak ameliyatım ağrısız ve sıkıntısız oldu diyebilirim. yarın tamponlar alınacak hala heyecanlıyım biraz önce neye benzediğini görmek istiyorum sizlerlede paylaşıcam.=)

geçmiş olsun cnm sevindim sende veli beye mi olmuştun

manuelayar seni ben listeye ekledm haberin olsun :) geçmiş olsun canm en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…