Burun Estetiği Ameliyatı

burnumun kemik bitimindeki mercimeğimsi tümsek masajla bi eriyip yok olmasın görür o heykeltraş cerrah, ben ona çemkirmez miyim :)))) şaka

burnumun kemik bitimindeki mercimeğimsi tümsek masajla bi eriyip yok olmasın görür o heykeltraş cerrah, ben ona çemkirmez miyim :)))) şaka

o mercimek gibi şey alçı çıktığı gün bende baya belirgindi şimdi ufalmış biraz sanırım doktor masaj yapmıştı ve çok acımıştı sandım bastırınca bir ödem oluştu orda yada gözümün bebeği oraya geçti sandım çünkü tam gözün kenarında

haberler bende de iyi, doktorun ısrar ettiği masajı her gün yapıyorum, çıkıntı tamamen yok olmadı ama biraz sönümlendi

acaba mesela bir hafta masaj yapmasak çıkıntı gene kabarıp eski haline döner mi bilemiyorum, yoksa masaj kesin yok edecek mi

masaj bana zor gelmiyor, farkettim ki nazik yapınca da cevap veriyor ve düzleşiyor, boş yere agresif masaj yapıp taze hassas burnumu ezip acıtmak istemiyorum artık

evt aynen bende az az yapıyorum acıtmadan dediğin gibi işe yarıyor oda burun ucu fena benim acıyor

ameliyat olmuş olanlar veya olacak olanlar haberlerinizi bekliyorum :) ve lütfen isminizi en baş sayfaya yazdırın olmuyor böyleee

arkadaşlar selam;
1998 yılında kemik eğriliği( deviasyon) ameliyatı oldum fakat yine tekrarlamış şu an burun içi kemiğim çok eğriymiş.Veli Aslan beye hem deviasyon hemde kemer düzelltirme operasyonu olan var mı? Lütfen bilgi verirmisiniz? BU 2.ameliyatım olacak ve son olsun istiyorum o bakımdan da doktorumu özenle seçmek istiyorum..Yardım lütfen !!

canım deviasyon operasyonunu plastik cerrahının yapması doğru değil. o yüzden boğaziçi estetik de kbb uzmanı yavuz bey yapıyor. ben hem deviasyon hem estetik operasyonu old için söylüyorum.
operyona yavuz ve veli bey birlikte katılıyorlar. ben çok memnunum istersen gidip yavuz bey ile de görüş, için rahat etsin.

çok geçmiş olsun,
sevgilerimle,

peki canım 2 şey daha sorabilirmiyim müsaadenle :)
deviasyona ameliyatını yavuz bey yaptı aynı ameliyata veli bey girdi o da düzeltmeyi mi yaptı ?
ssklıyım ve sanırım deviasyon ameliyatını karşılıyomuş devlet...Sen totalde ne kadar ödedin hem deviasyon hemde estetik olarak?
yavuz beyin adı internet sitesinde geçmiyor.Soyadı nedir? Onu da araştırayım.

teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

Neye göre plastik cerrahın yapması doğru değil diyorsunuz ki? Nefes alma problemlerini plastik cerrah da çözer: örnek ben. O kemik eğriliği şekil bozukluğuna da nefes almaya da engel. ee bu durumda her burun operasyonuna 2 doktor mu girecek. Ya da plastik cerrahlar sadece şekli bozuk ama nefes alması düzgün kişileri mi ameliyat edebilir..?

cnm kemik eğer yana doğru kaymışsa bir de et varsa bunu kbb ci çözer plastik cerrah ancak kemeri törpüler ama ordaki eti ve sağa deviasyonu kbbnin alanına giriyor.benimkine iki doktor girdi hemde yüzde seksen düzeleceğini söyledi tamda değil yoksa göz kafesine gelirmiş ancak burun törpüleme değilde kırma olyor bazen tamamen ozaman plastik cerrah yapabilir ama et varsa kbbci şart

kemik eğriliği yine tekrarlanıyormu cnm ya a çok korktum bende yeni oldum ama yüzde seksen düzelmiş benimki öyle dedi doktor korktum şimdi

kemik eğriliği yine tekrarlanıyormu cnm ya a çok korktum bende yeni oldum ama yüzde seksen düzelmiş benimki öyle dedi doktor korktum şimdi

Canım korkmana gerek yok.Ben ameliyat olalı 12 sene oldu..Tekrarlaması az görülen birşeymiş ama şu an için yapacak bişeyim yok.Benim tekrarladı diye herkesin tekrarlayacak anlamına gelmiyor.O yüzden stres yapma...

arkadaşlar bir önceki sayfadaki yazıma cevap yazacak kimse yok mu ?

Ben ameliyatımı olmadan önce Naci Bey ile konuşmuştum bu konuyu. Bana eğer sinüzitin var ise bu ameliyatta o sorunu çözemem o KBB cinin işi demişti. Ama burunda kemik eğiriliğinden dolayı nefes alamama veya burunda et var ise bu ameliyatta hallederiz demişti. Benim ameliyat olduğum ancan beri nefes alma problemim düzeldi. Ayrıca kemik eğriliği tekrarlar mı bilmiyorum ama burundaki etler yine büyüyebiliyormuş.

et büyüyorsa fena o zaman zaten eğriliğide o yapıyor tekrar tekrar ameliyat olamam korktum şimdi..ilerdede yamulcak diye korkuyorum.masaj yapmazsam eski halini alırmış doktor öyle söyledi.bende eskiden bir plastik cerrahla görüşmüştüm oda ameliyatta çözeceğini söyledi ama kbbciyide alıcam dedi.

cnm yavuz beyin soyadı baçtır.benim doktorda o..

peki memnunmusun burnundan neferalem? ameliyat olalı ne kadar zaman oldu? Rahat nefes alabiliyormusun canım? Eskiye oranla çok fark var mı?

tabibler birlğinin sayfasından yada google dan araştırın doktorların uzmanlık alanlarını. bir kalp cerrahı acil durumda herşeye müdahale eder ama uzmanlığı kardilojidir. deviasyon operasyonunun uzman doktoru kulak burun boğaz doktorudur!

kızlar küçükken burnum kırılmış sola doğru tam kırılmış.. o zamanki şartlarla kbbci bir doktor ameliyatsız narkozsuz canlı canlı düzeltmiş kemiği tamponla falan kaynatmışlar yerine ama yamuk kaynamış.. şimdi artık yeter yamuk burunla yaşamak istemiyorum eski burnumu ?istiyorum..kızlar yaa her konuya soruyorum nerdeyse.. kaza sonucu yamuk olan burnu kemikten düzelten en iyi doktor kim olabilir? böyle bir ameliyat geçiren var mı? ya da bu tip bir hasta resmini gören var mı muayeneye gittiğinde malum muayeneler çok pahalı her doktora tek tek gidip muayene olursam bir ameliyat parası muayeneye gitmiiş olcak.. en azından burdan seçenekler belirleyip ona göre doktorlara gideyim..yardım edin.. Veli bey nasıl bu konuda bilgisi olan varmı? Ben aynı ameliyatta göğüs büyütme de olmak istiyorum.. veli bey göğüs ameliyatı yapıyor mu? Bu ikisini aynı ameliyatta kaça yapar? özelden de mesaj atabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…