- Konu Sahibi prensesasik
-
evt katılıyorum veli bey pek insanla detaylı konuşmuyor ama bence harika burunlar yapıyor belkide işinin ehli olmasından dolayıdır gerek bile duymuyordur.benimlede hiç konuşmadı desem yeri var ameliyattan on gün sonra konuşabildim kendisiyle oda alçıları çıkarırken ama gün geçtikçe burnum daha çok beğeniyorum.şiş haliyle bile çok beğeniyorum.nazar değmez inşallah yaa çokta korkuyorum:18:
burnumun kemik bitimindeki mercimeğimsi tümsek masajla bi eriyip yok olmasın görür o heykeltraş cerrah, ben ona çemkirmez miyim :)))) şaka
o mercimek gibi şey alçı çıktığı gün bende baya belirgindi şimdi ufalmış biraz sanırım doktor masaj yapmıştı ve çok acımıştı sandım bastırınca bir ödem oluştu orda yada gözümün bebeği oraya geçti sandım çünkü tam gözün kenarında
haberler bende de iyi, doktorun ısrar ettiği masajı her gün yapıyorum, çıkıntı tamamen yok olmadı ama biraz sönümlendi
acaba mesela bir hafta masaj yapmasak çıkıntı gene kabarıp eski haline döner mi bilemiyorum, yoksa masaj kesin yok edecek mi
masaj bana zor gelmiyor, farkettim ki nazik yapınca da cevap veriyor ve düzleşiyor, boş yere agresif masaj yapıp taze hassas burnumu ezip acıtmak istemiyorum artık
ameliyat olmuş olanlar veya olacak olanlar haberlerinizi bekliyorum :) ve lütfen isminizi en baş sayfaya yazdırın olmuyor böyleee
arkadaşlar selam;
1998 yılında kemik eğriliği( deviasyon) ameliyatı oldum fakat yine tekrarlamış şu an burun içi kemiğim çok eğriymiş.Veli Aslan beye hem deviasyon hemde kemer düzelltirme operasyonu olan var mı? Lütfen bilgi verirmisiniz? BU 2.ameliyatım olacak ve son olsun istiyorum o bakımdan da doktorumu özenle seçmek istiyorum..Yardım lütfen !!
canım deviasyon operasyonunu plastik cerrahının yapması doğru değil. o yüzden boğaziçi estetik de kbb uzmanı yavuz bey yapıyor. ben hem deviasyon hem estetik operasyonu old için söylüyorum.
operyona yavuz ve veli bey birlikte katılıyorlar. ben çok memnunum istersen gidip yavuz bey ile de görüş, için rahat etsin.
çok geçmiş olsun,
sevgilerimle,
canım deviasyon operasyonunu plastik cerrahının yapması doğru değil. o yüzden boğaziçi estetik de kbb uzmanı yavuz bey yapıyor. ben hem deviasyon hem estetik operasyonu old için söylüyorum.
operyona yavuz ve veli bey birlikte katılıyorlar. ben çok memnunum istersen gidip yavuz bey ile de görüş, için rahat etsin.
çok geçmiş olsun,
sevgilerimle,
Neye göre plastik cerrahın yapması doğru değil diyorsunuz ki? Nefes alma problemlerini plastik cerrah da çözer: örnek ben. O kemik eğriliği şekil bozukluğuna da nefes almaya da engel. ee bu durumda her burun operasyonuna 2 doktor mu girecek. Ya da plastik cerrahlar sadece şekli bozuk ama nefes alması düzgün kişileri mi ameliyat edebilir..?
arkadaşlar selam;
1998 yılında kemik eğriliği( deviasyon) ameliyatı oldum fakat yine tekrarlamış şu an burun içi kemiğim çok eğriymiş.Veli Aslan beye hem deviasyon hemde kemer düzelltirme operasyonu olan var mı? Lütfen bilgi verirmisiniz? BU 2.ameliyatım olacak ve son olsun istiyorum o bakımdan da doktorumu özenle seçmek istiyorum..Yardım lütfen !!
kemik eğriliği yine tekrarlanıyormu cnm ya a çok korktum bende yeni oldum ama yüzde seksen düzelmiş benimki öyle dedi doktor korktum şimdi
cnm kemik eğer yana doğru kaymışsa bir de et varsa bunu kbb ci çözer plastik cerrah ancak kemeri törpüler ama ordaki eti ve sağa deviasyonu kbbnin alanına giriyor.benimkine iki doktor girdi hemde yüzde seksen düzeleceğini söyledi tamda değil yoksa göz kafesine gelirmiş ancak burun törpüleme değilde kırma olyor bazen tamamen ozaman plastik cerrah yapabilir ama et varsa kbbci şart
Ben ameliyatımı olmadan önce Naci Bey ile konuşmuştum bu konuyu. Bana eğer sinüzitin var ise bu ameliyatta o sorunu çözemem o KBB cinin işi demişti. Ama burunda kemik eğiriliğinden dolayı nefes alamama veya burunda et var ise bu ameliyatta hallederiz demişti. Benim ameliyat olduğum ancan beri nefes alma problemim düzeldi. Ayrıca kemik eğriliği tekrarlar mı bilmiyorum ama burundaki etler yine büyüyebiliyormuş.
Canım korkmana gerek yok.Ben ameliyat olalı 12 sene oldu..Tekrarlaması az görülen birşeymiş ama şu an için yapacak bişeyim yok.Benim tekrarladı diye herkesin tekrarlayacak anlamına gelmiyor.O yüzden stres yapma...
arkadaşlar bir önceki sayfadaki yazıma cevap yazacak kimse yok mu ?
Neye göre plastik cerrahın yapması doğru değil diyorsunuz ki? Nefes alma problemlerini plastik cerrah da çözer: örnek ben. O kemik eğriliği şekil bozukluğuna da nefes almaya da engel. ee bu durumda her burun operasyonuna 2 doktor mu girecek. Ya da plastik cerrahlar sadece şekli bozuk ama nefes alması düzgün kişileri mi ameliyat edebilir..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?