Burun Estetiği Ameliyatı

tabiki canım bir sorun varsa sorabilirsin istersen hastanenin numarasınıda verim randevu al

canım bugün hastaneden daha yeni geldim dr.veli beyle görüştüm dr.ismail bey vardı onunlada görüştüm tatmin edici cevaplar alamadım veli bey eski sisteme göre ameliyat yapıyor eski sistem dediğim kapalı ameliyat yapıyor. yaptığım araştırmalara göre günümüzdeki bütün doktorlar açık ameliyatı tercih ediyorlar. veli beyin hiç bir ön çalışması yok al eline aynayı bana tarif et diyor aklında bir burun şekli var onu hastalarına uyguluyor bu benim düşüncem belki bende sorun olabilir...
olacağım ameliyata da bir garanti vermiyorlar. gerçi hayatın garantisi yok.. burnun eğriliği gitmeyebilir diyorlar çok kararsızım bilmiyorum...

allah allah şaşırdım bende kapalı yöntemin ne zararı varmışki bildiğim kadarıyla kapalı yöntem eski yöntem değil korktum bende yeni oldum ben de veli beye ameliyat

arkadaslar kapalı teknik nasıl eski olur açık ameliyat sonucu yazıp google görsellerinde aratın bakalım. Dikiş izi kalıyor. veli bey diye demiyorum ama bir çok doktor kapalı yapar doğrusu budur.

şimdi canım benim bir çok hastası mevcut burda bir tanesi bile şikayetçi olmadı.. ayrıca dikiş izi kötü gözüküyor ileride anlaşılmasını istemezsin sanırm... ayrıca nasıl yamuk kalabilirmiş ki ? benim niye kalmadı veya en eski hastası ebruli... herşey masaja ve senin iyileşmene bağlı ben yine senin rahat hissedebilceğin bir doktora görünmeni isterim elbette.. bence iyi karar ver hayırlısı olsun senin için.. unutmadan hepimiz aynaya bakarak girdik :) çünkü güveniyorduk.. istersen benimde fotoğraflarıma bak yeni olan arkadaşlarında..

fotoğraflara bakmakta yarar var bakabilirmiyim canım

ben 23 ekime randevu aldım sabaha ve kütahyadan geldim.ilk görüşmem de veli bey aynaya bakıp nereleri beğenmiyosun anlat dedi.ben başladım saymaya burun ucum şiş uzun ve kemik çıkıntısı var dedim doğru teşhis dedi.bir tanıdığım veli aslan ın ismini verdi çok iyi diye bende internetten araştırdım kk yı buldum ve yorumlar hep olumluydu.neyse 23 ekimde gittiğim gün veli bey hadi hazırlan sana çok güzel bir burun yapalım dedi güldü ama doğal olsun kalkık olmasın dedim merak etme dedi..hemen tahlil falan ameliyata girdim 1 saat içinde..ve çoook memnunummm..abartmaya gerek yok herkes bayıldı doğal diyor genelde çevremdekiler..yeni resimlerimi de ekliyorum birazdan tam 2,5 aylık oldu

gabyel canım ekledim seni gün gün fotoğraflarım var :)) yasemin canım bakıyorum bende hemen meraklandım :))

beğendim canım harika kavisi fln küçülmüş baya benim kocaman kavis için naptın canım sen yaa =) ben yapıyorum senin kadar kavis yok ehehe

bu arada bir başlık var gördünmü canım ??? şimdi dalasım var o sayfaya tuğrul maral eski dk. memnun kalmayan çok kişi vardı.. onu düşünerekten boğaz içi tıp merkezini ve veli arslanı kötülemiş ima etmiş daha dorusu :S sinir oldum

Veli Bey bana ve muhtemelen diğer ameliyat olmuş hastalarına da aynısını yaptı, verdi elimize aynayı tarif et dedi, amiyattan önce de öyle teferruatlı konuşmadık, on gün sonra alçıyı çıkardı bir de ne göreyim harkulade bir burun ! Çok yaşasın hocam :)) Hanımlar, kapalı teknik doktor için güç bir iş olabilir ama hasta için avantaj. Veli Hoca tecrübesine güvenilecek bir cerrah bence.

evt katılıyorum veli bey pek insanla detaylı konuşmuyor ama bence harika burunlar yapıyor belkide işinin ehli olmasından dolayıdır gerek bile duymuyordur.benimlede hiç konuşmadı desem yeri var ameliyattan on gün sonra konuşabildim kendisiyle oda alçıları çıkarırken ama gün geçtikçe burnum daha çok beğeniyorum.şiş haliyle bile çok beğeniyorum.nazar değmez inşallah yaa çokta korkuyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…