- Konu Sahibi prensesasik
-
canım veli bey her türlü burunda harikalar yarattı benimde öylee istersen seni yönlendirebiliriminan bana pişman olmayacaksın..
canım bugün hastaneden daha yeni geldim dr.veli beyle görüştüm dr.ismail bey vardı onunlada görüştüm tatmin edici cevaplar alamadım veli bey eski sisteme göre ameliyat yapıyor eski sistem dediğim kapalı ameliyat yapıyor. yaptığım araştırmalara göre günümüzdeki bütün doktorlar açık ameliyatı tercih ediyorlar. veli beyin hiç bir ön çalışması yok al eline aynayı bana tarif et diyor aklında bir burun şekli var onu hastalarına uyguluyor bu benim düşüncem belki bende sorun olabilir...
olacağım ameliyata da bir garanti vermiyorlar. gerçi hayatın garantisi yok.. burnun eğriliği gitmeyebilir diyorlar çok kararsızım bilmiyorum...
şimdi canım benim bir çok hastası mevcut burda bir tanesi bile şikayetçi olmadı.. ayrıca dikiş izi kötü gözüküyor ileride anlaşılmasını istemezsin sanırm... ayrıca nasıl yamuk kalabilirmiş ki ? benim niye kalmadı veya en eski hastası ebruli... herşey masaja ve senin iyileşmene bağlı ben yine senin rahat hissedebilceğin bir doktora görünmeni isterim elbette.. bence iyi karar ver hayırlısı olsun senin için.. unutmadan hepimiz aynaya bakarak girdik :) çünkü güveniyorduk.. istersen benimde fotoğraflarıma bak yeni olan arkadaşlarında..
gabyel canım ekledim seni gün gün fotoğraflarım var :)) yasemin canım bakıyorum bende hemen meraklandım :))
bak semacım beğenecekmisin bakalım
arkadaşlar ben de 12 ocakta veli beye ameliyat olucam ama kafam çok karışık resim falan çekmesi gerekmez miydi neye göre olucak ki
bende muayene oldum evt fotoğraf falan çekilmedi, acaba ilk muayene detaylı olmuyor mu? açıkçası benmde kafama takıldı bu durum???
canım bugün hastaneden daha yeni geldim dr.veli beyle görüştüm dr.ismail bey vardı onunlada görüştüm tatmin edici cevaplar alamadım veli bey eski sisteme göre ameliyat yapıyor eski sistem dediğim kapalı ameliyat yapıyor. yaptığım araştırmalara göre günümüzdeki bütün doktorlar açık ameliyatı tercih ediyorlar. veli beyin hiç bir ön çalışması yok al eline aynayı bana tarif et diyor aklında bir burun şekli var onu hastalarına uyguluyor bu benim düşüncem belki bende sorun olabilir...
olacağım ameliyata da bir garanti vermiyorlar. gerçi hayatın garantisi yok.. burnun eğriliği gitmeyebilir diyorlar çok kararsızım bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?