Burun Estetiği Ameliyatı

Arkadaşlar morluklar için eve geldikten sonra yüzünüze sık sık soğutulmuş biftek koyun iyice ısınana kadar bekletin. 4. günde hiç moruğum kalmamıştı. Çok faydasını göreceksiniz..

bu gün ameliyatımın 5. günü. morluklarım 2. günün akşamı çok hızlıca oluştu ve cumartesi tamponlar alındıktan sonra hızla iyileşmeye başladı sadece bir gün mor kaldım diyebilirim. şişlerim yanaklarıma indi onlarda geçiyor herhalde. ağrı kesicileri ve ilaçlarımı aksatmadan içtim en sancılı günüm 2. günün akşamı ve sabahı oldu şimdi yüzümün ortasında ki alçı rahatsız edici sadece burnumun içinde ki yaralar için doktorun verdiği kremi kullanıyorum iyi geliyor. arada burnumdan nefes alabiliyorum biran önce alçı alınsın istiyorum!=) tecrübeleirmi aktarmaya devam edeceğim...:)

manuleayar bugun benımde besıncı gunum carsamba gunu oldum ben sende carsamba gunu mu oldun acaba merak ettım aynı gun mu olduk?belkıde gormususzdr bırbırımızı..

çok geçmiş olsun umarım hızlıca iyileşir :)
ben de haftaya pzt oluyorum veli beye
nasıl geçti genel olarak ilk gece ? :)

perşembe günü oldum ben sabah saati. sen nasılsın peki şimdi?

hmm ben senden bı gun once oldum ben cuma sabah tamponları alırken yavuz beyın kapısında annesıyle bı kız vardı acaba o senmısın o cıkıodu bende kapının sağ tarfaında perısan bı halde oturuyodum yavuz beyı beklıodum:) o kız çok ıı gorunuodu hatta annesıyle konustuk benım kızda agrı sızı olmadı falan dedı msallah dedık morarması şişi de cok azdı bana gore cok ıyıydı sen olabılırısın o

çok geçmiş olsun umarım hızlıca iyileşir :)
ben de haftaya pzt oluyorum veli beye
nasıl geçti genel olarak ilk gece ? :)

şimdiden geçmiş olsun sanada =)
perşembe günü oldum ben ve o gece hiç sorunum olmadı az ağrım vardı ama iğne baya kesti.ertesi günde sorunum yoktu fakat akşam şişmeye başladım ve tamponlar iyice doldu o basınç ve şişlikle çektiğim acı fenaydı. ertesi gün tamponlarım aındı sabah akşama doğru acı baya azaldı. buna aslında acı demekte yanlış sanırım rahatsızlık hissediyorsun garip bir his.

ben ameliyattan sonra buz koydurmadım çünkü narkozdan uyanırken inanılmaz titredim üşüyordum buza dayanamadım şişerse şişsin 2 gün eç çıkarım insan içine diye düşündüm ama o şişlikte inanılmaz rahatsız ediyor sen mümkün olduğunca buzu yüzünde tut. amileyat öncesi ve sonrası ananas suyu iç bol bol morluklara iyi geliyor. ve korkma istediğin gibi güzel olacak herşey :)

ben annemle geldim ama bende çok perişandım şapkam vardı. ve ağbimde bizimleydi. tamponları aldırmaya geldiğim gün en kötü günümdü hatta:) bu arada sana özel msj attım msn gönderdim bu stresli süreçte sohbet etmek iyi olur diye düşündüm=)

hmmm o sen degılsın ozman benım tamponları aldırdıgım gun senın hastaneden cıkıs gunune denk gelır yanı amelıyatın ertesı sabahına hem bahsettıgım kız sadece annesı vardı sen degılsın heralde..neyse artıkk..mesajın gelmedı henuz gelırse eklerım konusrz bencede konusmak ıı gelıo aynı seylerı yasayan hısseden ınsanlar olarak çok hassas bı surecteyız ve bızı bızden daha ıyı kımse anlanıo en yakınlarımız en sevdıklerımız bıle bızler kadar anlayamaıo..

canım sen bahsettıgım kızsın gordum ben senı sende benı gordun sabah sız hastaneden cıkarken bende tamponları aldırmak için beklıodum..buarda burnun çok guzel gozukuo alçının altında dahıı

aa teşekkür ederim bu arada insanın en çok bu ara morale ihtiyacı oluyor sanırım =) cuma günü alçım çıkıcak inşallah o zamanda eski ve yeni fotolarımı yüklücem. sende yüklesene

aa teşekkür ederim bu arada insanın en çok bu ara morale ihtiyacı oluyor sanırım =) cuma günü alçım çıkıcak inşallah o zamanda eski ve yeni fotolarımı yüklücem. sende yüklesene

canım resım yuklemek ıcın çok erken ya ben senden kotu gozukuyrm bu korkunc hallerı kımsenın gormesını ıstemıyrm ama burnum senınkıne cok benzıo yandan hatta aynı duruo dıyebılırım alcılı halı aynı gıbı zaten ben senı hastanede gordugumdede aynı benımkı gıb aynı fabrıkadan cıktıgı bellı dıe dusunmustum..velı beyın hastalarının alçılarıo bırbırıne benzıo dıger doktorlarınkılerde yıne bırbırlerıne benzıo onlarınkı daha ınce daha kucuk duruo bızımkıler daha halın:)
buarda benım alçım ne zman alıncak bılmıorum ya yarın pansumana goıtcem ben alçım nezman alınır acaba senden bır gun once oldum ben o zamen persemde gunu benım de alcım alınması grekır aslında:26:
buarda ekledım senı msn deyım sende ordasın ama dısardasın sanırım konusurz orda

19 şubat cumartesi gününe gün aldım biraz heycanlıyım bendealerji sorunu var ve bu yüzden astım oldum hiç nefes alamıyorum ve burnumda da etler büyük bu yuzden yavuz bey etleri alırız devaisyonu düzeltiriz dedi ama burun etlerının faydası olduğnu bılıyorum tamamını mı alıyor küçültüüyor mu bilmiyorum rahat nefes alırım insallah birde butun etlerını almaz umarım hepinize Teşekkür ederim iyi ki sizleri tanıdım

şey ben bi ameliyat geçrdm ama burnum zaten şekli orantısızdışimdi daha çok uzun oldu ve daha 18 yaşındayım bu görüntüm yüzünden psikolojim bozuldu birde doktorum ferhat bey utanmadan diyorki bundan anca bu kadar olur dedi ameliyatdan sonra dedi.ben kaldım öyle deyince bari en başta deseydi de..şimdi hem çok iyi hemde makul fiyata yapan bir doktor arıyorum .lütfen beni cevapsız bırakmayın .benim burnumu ufaltabilecek bi doktor istiyorum tavsiyelerini bekliyorum çok sagolun .birde ben ilk kez kaydoldum da çok iyi bilmiyorum bu siteyi kullanmayı :).adım elif

canım hemen cevap yazayım
istanbul - beşiktaş
boğaz içi tıp merkezi
veli aslana git derim sana en iyi bu doktor yardımcı olur öyle uçuk rakamlarıda yok geçmiş olsun

cnmmmm gün aldın demek sevindim hele şükür... hadi hayırlısı bakalım...sabısızlıkla bekliyorum resimleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…