- Konu Sahibi prensesasik
-
bu gün ameliyatımın 5. günü. morluklarım 2. günün akşamı çok hızlıca oluştu ve cumartesi tamponlar alındıktan sonra hızla iyileşmeye başladı sadece bir gün mor kaldım diyebilirim. şişlerim yanaklarıma indi onlarda geçiyor herhalde. ağrı kesicileri ve ilaçlarımı aksatmadan içtim en sancılı günüm 2. günün akşamı ve sabahı oldu şimdi yüzümün ortasında ki alçı rahatsız edici sadece burnumun içinde ki yaralar için doktorun verdiği kremi kullanıyorum iyi geliyor. arada burnumdan nefes alabiliyorum biran önce alçı alınsın istiyorum!=) tecrübeleirmi aktarmaya devam edeceğim...:)
perşembe günü oldum ben sabah saati. sen nasılsın peki şimdi?manuleayar bugun benımde besıncı gunum carsamba gunu oldum ben sende carsamba gunu mu oldun acaba merak ettım aynı gun mu olduk?belkıde gormususzdr bırbırımızı..
bu gün ameliyatımın 5. günü. morluklarım 2. günün akşamı çok hızlıca oluştu ve cumartesi tamponlar alındıktan sonra hızla iyileşmeye başladı sadece bir gün mor kaldım diyebilirim. şişlerim yanaklarıma indi onlarda geçiyor herhalde. ağrı kesicileri ve ilaçlarımı aksatmadan içtim en sancılı günüm 2. günün akşamı ve sabahı oldu şimdi yüzümün ortasında ki alçı rahatsız edici sadece burnumun içinde ki yaralar için doktorun verdiği kremi kullanıyorum iyi geliyor. arada burnumdan nefes alabiliyorum biran önce alçı alınsın istiyorum!=) tecrübeleirmi aktarmaya devam edeceğim...:)
perşembe günü oldum ben sabah saati. sen nasılsın peki şimdi?
çok geçmiş olsun umarım hızlıca iyileşir :)
ben de haftaya pzt oluyorum veli beye
nasıl geçti genel olarak ilk gece ? :)
hmm ben senden bı gun once oldum ben cuma sabah tamponları alırken yavuz beyın kapısında annesıyle bı kız vardı acaba o senmısın o cıkıodu bende kapının sağ tarfaında perısan bı halde oturuyodum yavuz beyı beklıodum:) o kız çok ıı gorunuodu hatta annesıyle konustuk benım kızda agrı sızı olmadı falan dedı msallah dedık morarması şişi de cok azdı bana gore cok ıyıydı sen olabılırısın o
ben annemle geldim ama bende çok perişandım şapkam vardı. ve ağbimde bizimleydi. tamponları aldırmaya geldiğim gün en kötü günümdü hatta:) bu arada sana özel msj attım msn gönderdim bu stresli süreçte sohbet etmek iyi olur diye düşündüm=)
arkadaşlar ilk gün ve 5. gün fotolarımı albüme ekledim
canım sen bahsettıgım kızsın gordum ben senı sende benı gordun sabah sız hastaneden cıkarken bende tamponları aldırmak için beklıodum..buarda burnun çok guzel gozukuo alçının altında dahıı
geçmiş olsun kızlar ıkınıze de :)
geçmiş olsun kızlar ıkınıze de :)
aa teşekkür ederim bu arada insanın en çok bu ara morale ihtiyacı oluyor sanırım =) cuma günü alçım çıkıcak inşallah o zamanda eski ve yeni fotolarımı yüklücem. sende yüklesene
19 şubat cumartesi gününe gün aldım biraz heycanlıyım bendealerji sorunu var ve bu yüzden astım oldum hiç nefes alamıyorum ve burnumda da etler büyük bu yuzden yavuz bey etleri alırız devaisyonu düzeltiriz dedi ama burun etlerının faydası olduğnu bılıyorum tamamını mı alıyor küçültüüyor mu bilmiyorum rahat nefes alırım insallah birde butun etlerını almaz umarım hepinize Teşekkür ederim iyi ki sizleri tanıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?