Burun Estetiği Ameliyatı

şimdiden geçmiş olsun sanada cnım. dokturna güvenmelisin nekadar et alacağını neyin yararlı olacağını o bilecektir:) bende yavuz beye alerjik et aldırdım bu günde kontrolüm vardı ameliyatımın üzerinden 8 gün geçti ve alçım olmasına rağmen şuan burnumdan rahat nefes alabiliyorum.

elifcim sıkma canını lütfen hem gerçekten daha küçükmüşsün. ben 1 2 yıl daha beklemeni öneririm hem üst üste operasyon geçirmemen için hemde yaşına bağlı olarak suratının tam olarak oturması için. biliyorsun ki estetik ameliyatları 18 yaşından önce yapılması çok tercih edilmiyor muhtemelen doktorunda bu yüzden bir estetik operasyon yapmamıştır.
yinede veli bey ile bir görüş o zaten sana en uygun yönlendirmeyi yapacaktır. ve eminim ki gayet güzel bir kızsınsındr:)

canım benım de aynı sekılde sagda devıasyon vardı solda alerjık et buyumelerı her ıkı taraftan da nefes alamıodum suanda tıkalı ve içi şişik olmasına ragmen eskısınden ıyı nefes alıyorum ..sanada sımsıden gecmıs olsun ınsallah senın de hersey yolunda gıder guzel haberlerını alırız..

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim 19 unu sabırsızlıkla bekliyorum eğer o sıralar hastanede işiniz olursa görüşelim haberleşiriz gerçi sizler sayesinde bu kararı aldım çok müteşekkirim hepinize inşallah fotografları ve nasıl geçtiğini haber vereceğim sizlere... üzerimden büyük bir yük kalktı neredeyse bundan sonra karar aşamasındaki herkese Allah sabır versin sizlerede darbesiz güzel gülüşlü günler diliyorum...

Veli Arslan'a deviasyon olupta memnun olmayan var mı,özellikle burun eğriliğini düzeltebiliyor mu?

canım benım de devısayon vardı hiç nefes alamıodun yavuz bey duzelttı şuanda çok yenı olmasına içinin şiş ve kabuklu olmasına ragmen eskısınden ıyı nefes alıyrm gecen kontrole gıttıgımde yavuz bey suanda aldıgından ıkı kat daha ıyı alcaksın bıraz daha zaman sonra dedı..ıcın rahat olsun..devıasyonda zaten kbb cınin olması daha dogru velı bey estetıkle ılgılenıyor..

kemik eğriliği ve törpüleme işi için estetik alanına girmiyo mu?

kemik eğriliği ve törpüleme işi için estetik alanına girmiyo mu?

kamık egrılıgını estetıkçılerde yapıo normalde yanı estetıkçıler hem ıcı duzeltıp hem esetetık yapabılıo..kbb cılarda aynı zmanda esteteık yapabılıo yanı her ıkı brans da her ıkı işlemı yapanılıo ama sonucta burnun ıc yapısı kbb cın yapması estetıgı de plastık cerrahn yapması daha ıyı bence..çünku uzmanlık lanlarına gıren işi yapmıs oluyolar..yavuz bey super bı doktor yaslı tecrubelı soyledıgım gıbı ben suanda bıle eskısınden ıyı nefes alıyrm..torpuleme vs esettık operasyona gırıo onu davvelı bey yapıo...benım tercıh etmemdekı nedenlerden bırı de buydu mesela her ıkı doktorun da amelıyata gırıo olması..bu buyuk bı avantajj..

kızlar yavuz bey gerçekten iyi bir doktor deviasyon konusunda güvenebilirsiniz aşkişimin burnunu veli bey ve yavuz bey beraber yaptılar kazada deforme olmuştu burnu .şuan cok güzel 17 günlük hali bile süper bikaç resmini ekledim bakabilirsiniz.bende yaptırmayı düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum ameliyat sonrası süreci gördükten sonra hayatta yaptıramam herhalde bitanemi öyle gördüğümde çok ama çok kötü olmuştum kendim olsam nasıl olur bilmiyorum :44:

ağrı sızın olmuyor ki cnm bence korkmana gerek yok..morluklarda geçici bir durum sonuçta

arkadaşlar bu gün alçım alındı şişlerim ve bantlarım var ama yinede şekli belli oluyor. fotoğrafları ekledim. Veli bey gerçekten harika bir doktor.isteklerimi dinledi önerilerde bulundu ve burnumla yapılabilcek en iyi sonucu ortaya çıkardı!=))

cnm bir başlık açsana kendine..çok güzel olmuş burnun baktım resimlerinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…