- Konu Sahibi prensesasik
-
19 şubat cumartesi gününe gün aldım biraz heycanlıyım bendealerji sorunu var ve bu yüzden astım oldum hiç nefes alamıyorum ve burnumda da etler büyük bu yuzden yavuz bey etleri alırız devaisyonu düzeltiriz dedi ama burun etlerının faydası olduğnu bılıyorum tamamını mı alıyor küçültüüyor mu bilmiyorum rahat nefes alırım insallah birde butun etlerını almaz umarım hepinize Teşekkür ederim iyi ki sizleri tanıdım
şey ben bi ameliyat geçrdm ama burnum zaten şekli orantısızdışimdi daha çok uzun oldu ve daha 18 yaşındayım bu görüntüm yüzünden psikolojim bozuldu birde doktorum ferhat bey utanmadan diyorki bundan anca bu kadar olur dedi ameliyatdan sonra dedi.ben kaldım öyle deyince bari en başta deseydi de..şimdi hem çok iyi hemde makul fiyata yapan bir doktor arıyorum.lütfen beni cevapsız bırakmayın .benim burnumu ufaltabilecek bi doktor istiyorum tavsiyelerini bekliyorum çok sagolun .birde ben ilk kez kaydoldum da çok iyi bilmiyorum bu siteyi kullanmayı :).adım elif
19 şubat cumartesi gününe gün aldım biraz heycanlıyım bendealerji sorunu var ve bu yüzden astım oldum hiç nefes alamıyorum ve burnumda da etler büyük bu yuzden yavuz bey etleri alırız devaisyonu düzeltiriz dedi ama burun etlerının faydası olduğnu bılıyorum tamamını mı alıyor küçültüüyor mu bilmiyorum rahat nefes alırım insallah birde butun etlerını almaz umarım hepinize Teşekkür ederim iyi ki sizleri tanıdım
Ameliyatıma çok az kaldıııııı
pazartesii
Veli Arslan'a deviasyon olupta memnun olmayan var mı,özellikle burun eğriliğini düzeltebiliyor mu?
Ameliyatıma çok az kaldıııııı
pazartesii
Veli Arslan'a deviasyon olupta memnun olmayan var mı,özellikle burun eğriliğini düzeltebiliyor mu?
canım benım de devısayon vardı hiç nefes alamıodun yavuz bey duzelttı şuanda çok yenı olmasına içinin şiş ve kabuklu olmasına ragmen eskısınden ıyı nefes alıyrm gecen kontrole gıttıgımde yavuz bey suanda aldıgından ıkı kat daha ıyı alcaksın bıraz daha zaman sonra dedı..ıcın rahat olsun..devıasyonda zaten kbb cınin olması daha dogru velı bey estetıkle ılgılenıyor..
kemik eğriliği ve törpüleme işi için estetik alanına girmiyo mu?
kemik eğriliği ve törpüleme işi için estetik alanına girmiyo mu?
kızlar yavuz bey gerçekten iyi bir doktor deviasyon konusunda güvenebilirsiniz aşkişimin burnunu veli bey ve yavuz bey beraber yaptılar kazada deforme olmuştu burnu .şuan cok güzel 17 günlük hali bile süper bikaç resmini ekledim bakabilirsiniz.bende yaptırmayı düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum ameliyat sonrası süreci gördükten sonra hayatta yaptıramam herhalde bitanemi öyle gördüğümde çok ama çok kötü olmuştum kendim olsam nasıl olur bilmiyorum :44:
arkadaşlar bu gün alçım alındı şişlerim ve bantlarım var ama yinede şekli belli oluyor. fotoğrafları ekledim. Veli bey gerçekten harika bir doktor.isteklerimi dinledi önerilerde bulundu ve burnumla yapılabilcek en iyi sonucu ortaya çıkardı!=))
cnm bir başlık açsana kendine..çok güzel olmuş burnun baktım resimlerinee
ya arkadaşlar alçıdan sonra konulan bantları ne kadar sürede çıkardınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?