- Konu Sahibi prensesasik
-
onlar zaten 3 4 gün sonra yapış yapış oluyor mecbur çıkartıyorsun..derim tahriş olmuştu benim çıkardım..bişey olmuyor yani..
dün alçım alındıktan sonra taktı veli bey , çıktığında gel bir daha yapalım demişti hatta. oradayken hiç akıma gelmiyor bu sorular keşke sorsaydım o zaman takmasam ne olur vs diye =)
pazartesi işe başlayacğım çünkü bantlarla gitmek istemiyorum. birde ameliyat sonrası masajı hemen şişleri indiriyor burnum açık olduğunda bunu görebiliyorum ve daha disipli masaj yapmak konusunda iyi bir motivasyon oluşturur gibi geliyor.sanırım yarın sökücem bantları inşallah veli bey hastanede olur çıkarmadan ona da danışabilirim.
evt yakınsan git değiştirsin ben uzaktım baya..yanlız çıkarınca çok şişti benim
masajlada inmiyor muydu?
alçım çıktığında kocaman şişti benim veli bey masajı gösterdi 5 dk yap dedi yaptığımda baya inmişti şişlerim. sonra bantladı.
ucmayanucurtma, edebi_hatun, vefaerdem, neferalem, margarite, tchduru, archangel, zeynoloji, felicitias, pubb, duygum010
nıklı arkadaslar sanırım hepınız velı beye amelıyat olmussunuz çok gecmıs olsun dılıyorum ve arkadaslar sızı arkadas olarak ekledım bılmeıorum resımlerınız var mı ama teklıfımı kabul edersenız sevırım cunku bende veli beyde amelıyat olucam tarıhım 2 subat oldukça streslıyım gorcegım her fotograf bıraz olsun ıcımı rahatlatıo burda resım paylaşmıosanız dahı özelden mail adresımı verebılırım yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaslar....
Evet, Neferalem haklı. Benim de alçıyı çıkardığı gün burnum küçük, dik, şirin ve çok güzeldi. Alçının baskısıyla küçülmüş ve bir yıl sonra alacağı son şekle inmişti sanıyorum. Alçı çıktıktan bir hafta sonra dokular genleşip kabardı, yani ameliyat olmuş burun şişine dönüştü. Ameliyat üzerinden üç buçuk ay geçti. O şişler haftalar içinde azaldı. Galiba 9-12 ay sonra alçıyı çıkardığı günkü güzel burnuma kavuşurum :)
Evet, Neferalem haklı. Benim de alçıyı çıkardığı gün burnum küçük, dik, şirin ve çok güzeldi. Alçının baskısıyla küçülmüş ve bir yıl sonra alacağı son şekle inmişti sanıyorum. Alçı çıktıktan bir hafta sonra dokular genleşip kabardı, yani ameliyat olmuş burun şişine dönüştü. Ameliyat üzerinden üç buçuk ay geçti. O şişler haftalar içinde azaldı. Galiba 9-12 ay sonra alçıyı çıkardığı günkü güzel burnuma kavuşurum :)
kızlar ameliyata gidiyorummm
kızlar ameliyata gidiyorummm[/
Allah yardımcın olsun cnm
kızlar ameliyata gidiyorummm
e hadi hayırlısı.
ameliyat olan diğer arkadaşlar durumunuz nasıl bakalım:)
Arkadaşlar ben şimdi eve geldim dün aksamüstü 4.5 gbi oldu ameliyatım 7 de cıktım
ilk cıktığımda genzimde aşırı derecede bi yanma oldu "yok böyle olmicak cok zor yapamıcam" diip durdum hiç geçmicek sandım ama daha sonra rahatladım
burnumdan kanlı akıntı oluyo sürekli ama yavuz bey kan durdurucu ilaç yazdı onu alıcaz birazdan
ara sıra kaşınıyo ona napcam bilmiyorumbu arada uyuyamıyorum cok iyi beceremiyoru dün toplam 4 saat uyuyabildim
su an iyiyim yalnızca boğazımda ağrı var onunn için de pastil kullanıcam
yarın sabah 8.30da tamponlarım cıkıcak daha doğrusu borular
rahatlarım sanıyorum
1-2 tane fotoğraf eklicem bakabilirsiniz herkese desteği için çok teşekkürler
ben çok ıyıymm....burnumdan çok menunum şiödılk allaha çok sukur...ama ılerleyen zmanlarda olumsuz bısey olursa dıe korkuyrm...ama sen ve dıger arkadasların ılerleyen zmanlarda daha da guzellesen burunlarını dusundukçe içime su serpılıo..bakalım zman neler gosterecek...
arkadaşlarrrrr buraya bakınız pleaseee!!
ameliyat üzerinden ne kadar süre geçtikten sonra gülüşünüz eski haline döndü???
benim üst dudağım tam olarak açılmıyor ön üst dişlerimi göremiyorum yani ://
ve geçmicekmiş gibi geliyor help meeeeee....
bu gün 12. günüm bu arada.
çok geçmiş olsun.
Olumsuz düşünmeyin yaa doktorunuz yıllarca bunun uzmanlığı yapmış biri, rahat olun.
siz iyi düşünün ki herşey iyi olsun:)
daha 12. gün yaaa çok erken konusmuşmak için.
yediğiniz narkoz daha çıkmadı vucuttan azıcık sabır. çok güzel olacak.
senin burnunu görüp son kararımı verdim ve veli beye gittim! sen böyle rahat konuşmucaksında ben mi konuşcam =)) napiim biran önce geçsin bitsin istiyorum=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?