Burun Estetiği Ameliyatı

gordugum kadariyle herkes memnun artik bende veli beye karar kildim
simdi tek korkum hastanenin hijeni gordugunuz kadariyla nasil cevaplarsaniz cok sevinirim
veli beye olanlar resimlerini kormek istiyorum sakincasi yoksa bakabilirmiyim

gordugum kadariyle herkes memnun artik bende veli beye karar kildim
simdi tek korkum hastanenin hijeni gordugunuz kadariyla nasil cevaplarsaniz cok sevinirim
veli beye olanlar resimlerini kormek istiyorum sakincasi yoksa bakabilirmiyim

hijyen problemi yok canım hersey cok güzel
fotolarıma bakabilirsin

Bu arada kızlar Burçak hanım aradı beni Cumartesi günü verdiği tarihi salı gününe amak istedi çünkü çok yoğunmuş tarihler dolu haberiniz olsun yaptırmayı düşünen kızlar... elinizi çabuk tutun:)
Yeni tarihim 22 inde....

Arkadaşlar :) veli beye ameliyat olacaklar tam net tarihlerini bana msj olarak yollarsalar sevinirim :)ayrıca ilk sayfandan ameliyat olanların profillerini görebilirsiniz fotoğraflarına bakmak için lütfen ekleyiniz teşekkürler

bu sabah tamponlarım cıktı ama sürekli kan akıo hafif hafif ve moralim acaip bozuk uyandım
gelince ağlayarak uyuya kalmışım
yüzüm gözüm tanınmaz halde canım da yanıo ne zaman gecicek bu çileler

canım kan akması normal kan durdurucu ilacını almayı ihmal etme. benim tamponları çıkardıklarında sol taraftan çok kan geldiği için o tarafa tekrar bir bez ile tampon yapmıştı yavuz bey ve kan kesici ilacın dozunu arttırmamı söylemişti. bir sonra ki gün kendim çıkardım sol tarafta ki bezi. yavaş yavaş kesildi kan. ve akması daha iyi içeride birikince çok rahatsız eder. kremide sür mutlaka bolca.
ağlamanda sanırım narkozdan bir çok kişiden buna benzer anılar duymuştum.
sadece 3 gün sabretmen gerek hatta seni bir günün kalmış tamponlardan sonra hızlıca iyileşiyorsun. tekrar geçmiş olsun.

canım desteğin için çok teşekkür ederim gerçekten
tamponlar cıktı ya sabah kreme hemen mi başlamam gerekiyor bi kaç gün beklemiyimmi sanki yavuz bey ameliyattan sonraki gün bana 3-4 günn sonra kreme baslıcaz demişti.

nedemek canım bi hafta önce senin gibiydim:) ben hemen başlamıştım yani kan durumuna göre sızıntı gibiyse başla hemen kurumaması lazım çünkü kanların.o krem onun için çünkü.bolca ve geriye doğru sürmeyi unutma kulaktemizleme çubuğu ile yayabilirsin.

cnm benim iki hafta kan geldi baya korkmuştum endişelenme... baya gazlı bez tükettim anlıcan

kızlar bugun 4. günüm hafif hafif kan akmaya devam edio ama burnum tamamen tıkalı temizlemek için ne yapmalıyım siz ne yapıordunuz? Kuzenim okyanus suyu kullandım ben dio ama doğrumu olur simdi bilmiyorum. kremi burnumun içine kdr sürmeye korkuyorum
ayrıca gözlerim açıldı yavastan ama yanaklarım şişti cok komiğim bi tane fotograf ekledim demin cektim bakabilirsiniz :) morarma henüz olmadı olurmu bilmiyorum
su an için tek sıkıntım kaşıntı , olmaması için dua ediorum:)

canım ben hemen kreme başlamıştım ve bolca sürdüm. krem içerideki kurukları yumuşattığından sümkürme ihtiyacı duyuyorsun ben tamponlar alındığından beri sümkürerek burnumu temizledim ve kulak temizleme çubuğu ile.o yüzden o dönemleri nezzleymişim gibi atlattım. bi tıkalı bir açık. hoş şimdide öyle ama daha iyi tabi:)
benim yanaklarım hala inmedi doğru düzgün gülemiyorum=)

bende son halimin fotoları eklicem az sonra bakarsınız.bu gün 14. günüm

okyanus suyu vermedi doktor sordum kızdı bile üstelik kremden korkma bence sızıntıda devam eder bir süre..morarma bandaj çok olduğundanmı bilmiyorum ama morarmamışsın pek..bünyeden de olabilir..sabır cnm

okyanus suyu vermedi doktor sordum kızdı bile üstelik kremden korkma bence sızıntıda devam eder bir süre..morarma bandaj çok olduğundanmı bilmiyorum ama morarmamışsın pek..bünyeden de olabilir..sabır cnm

evet sabredicem :) burnuma kremleri sürüp temizlemeye baslıcam öyleyse içi dolu dolu hiç nefes alamıyorum cunku :)

Kızlar bugün hastanedeydım tahlilerim için inşallah 22 şubat salı günü opreasyonum Veli bey e olacak çok ilgili hastane ve güler yüzlü teşekkür ederim herşey için... bu arada oradaki hastalara sordum sizden gelenler vardır belki diye ama yorum yazmasada burdan takip edip karar veren çok hasta vardı 3 kişi sadece oradaydı 3üde burada okuduklarından Boğaziçi tıp tercih etmişler:)

çok iyi bir karar vermişssin hayırlısı olsun canım :) az kalmış 22 subata benim de o sıra alçım ckmıs olur sanırımm belki karşılaşabilirz bile hastanede :) simdiden cok geçmiş olsun ve umarım istediin burna kavusabilirsin :)

dün öğlen 2 de veli aslana ameliyat oldum. morluklar ve şişkinlik için ameliyat olan arkadaşların önerisi var mı? veli bey arnica jel krem verdi ama bgn bi kaç eczaneye sordum ellerinde yoktu.
sevgiler

dün öğlen 2 de veli aslana ameliyat oldum. morluklar ve şişkinlik için ameliyat olan arkadaşların önerisi var mı? veli bey arnica jel krem verdi ama bgn bi kaç eczaneye sordum ellerinde yoktu.
sevgiler
morluklar ve şişliklere yapılacak birsey yok malesef benim gözlerden basladı 2. gün gözler azaldı yanaklarım şişti
ama geçicekler yavas yavas . buz torbasının pek bi işlevi yokmus sanırım
bugu 5. günüm tıkanıklık ve şişkinlik harici bir sıkıntım yok
cok geçmiş olsun sizede :)

resim eklemişsin baktım ama iyi gözüküyosun ben patllamaya hazır gibiyim çok fazla şiştim.
yeşil çay tarçın su içiyorum bol bol işe yararsa.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…