- Konu Sahibi prensesasik
-
resim eklemişsin baktım ama iyi gözüküyosun ben patllamaya hazır gibiyim çok fazla şiştim.
yeşil çay tarçın su içiyorum bol bol işe yararsa.)
ben 17 sınde amelıyat oldum yuzum gozum sıs ıcınde neler oluyo sonrasında ne bıtıyo merk edıyorum butun lısteyı ekledım kabul edın neler degısmıs yuzunuzde nasıl gorunuyor cok merak edıyorum.
o fotodan sonra daha cok şişmiştim ama iniyo yavas yavas
morluk hiç oluşmadı bende şaşırdım aslında normalde hassastır cildim
cok su tüketmek lazımmıs ama ben hiç su içmiyorum cunku yutkunurken burnumda cok basınc oluo
foto ekleyebilirmiisn merak ettm :)
Salı günü alçıdan kurtuluyorummm
bir an önce yüzümdeki şişlikler insin makyajımı yapıp fönümü çekip güzelce giyinip arkadaslarımın ve sevgiliminkarşısına geçmek istiyorummm
100kilo gibi oldummm artık son bulsunn cok az kaldııııı :)
7 günde şişliklerin bayağı inmiş. süper görünüyor.
inşallah burnun istediğin gibi olmuşdur.
geçmiş olsun.
kızlar merhaba,
uzun senelerdir burnumu yaptırmak istiyordum ama bir türlü cesaret edemiyordum.
bir süredir kadınlar kulübünde burun estetiği ile ilgili yorumları ve doktor önerilerini okumaya başladım ve kararımı verdim.
geçen hafta veli beye muayene oldum.
"beni kadınlar kulubündenmi buldunuz" diye sordu hemen. :)))
ancak açıkcası bana pek ilgili gibi gelmedi.
buna rağmen cesaretimi topladım ve 1 nisana ameliyat gününü aldım.
umarım ne istediğimi anlamışdır ve sonuç iyi olur.
veli beye ameliyat olanlar, ameliyat sonrası fotolarınızı gönderebilirmisiniz?
ya kızlar ameliyatım yarın sabah 9 da şimdi haber verdiler ama ben heyecanlıyım ne yapmam lazım birde yoğunluktan beni aramayı unutmuslar 6da ben aradımda öğrenebildim
ya kızlar ameliyatım yarın sabah 9 da şimdi haber verdiler ama ben heyecanlıyım ne yapmam lazım birde yoğunluktan beni aramayı unutmuslar 6da ben aradımda öğrenebildim
ablacım sağol ya düşünmen yeter insallah yeni burnusumla ben sana gelirim biraz heycanlıyım sadece umarım geçer... çok sağol herşey...
kızlar veli bey ameliyatlarını nerde yapıyor? içinizde memur olup da sgkdan yararlanan var mı? ve yazdığı raporlar geçerli mi memurlar için?
bi de veli beye burun ameliyatı olanlar tekliflerimi kabul ederseniz bakmak istiyorum fotolarınıza? kafam çokk karıştı bnm..
herkes memnun galiba ancak halen kararsızım ben...burun estetiği altındaki bazı yorumlar çok kafamı karıştırdı,yok pahalı doktora olun filan diyenler var ama 10-15000 tl'yi kim verecek estetik ameliyata?bir yakınım da boğaziçinde ameliyet olucak,onu bekliym bari,memnun olursa ben de btm'yi tercih ederim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?