Burun Estetiği Ameliyatı

ben 17 sınde amelıyat oldum yuzum gozum sıs ıcınde neler oluyo sonrasında ne bıtıyo merk edıyorum butun lısteyı ekledım kabul edın neler degısmıs yuzunuzde nasıl gorunuyor cok merak edıyorum.

resim eklemişsin baktım ama iyi gözüküyosun ben patllamaya hazır gibiyim çok fazla şiştim.
yeşil çay tarçın su içiyorum bol bol işe yararsa.)

o fotodan sonra daha cok şişmiştim ama iniyo yavas yavas
morluk hiç oluşmadı bende şaşırdım aslında normalde hassastır cildim
cok su tüketmek lazımmıs ama ben hiç su içmiyorum cunku yutkunurken burnumda cok basınc oluo
foto ekleyebilirmiisn merak ettm :)

geçmiş olsun. acaip resimler bu ilk günlerdeki ekliyorum drsofila görüntü kirliliğği için kusura bakılmasın lütfen.

Salı günü alçıdan kurtuluyorummm
bir an önce yüzümdeki şişlikler insin makyajımı yapıp fönümü çekip güzelce giyinip arkadaslarımın ve sevgilimin karşısına geçmek istiyorummm

100kilo gibi oldummm artık son bulsunn cok az kaldııııı :)

kızlar merhaba,

uzun senelerdir burnumu yaptırmak istiyordum ama bir türlü cesaret edemiyordum.
bir süredir kadınlar kulübünde burun estetiği ile ilgili yorumları ve doktor önerilerini okumaya başladım ve kararımı verdim.
geçen hafta veli beye muayene oldum.
"beni kadınlar kulubündenmi buldunuz" diye sordu hemen. :)))

ancak açıkcası bana pek ilgili gibi gelmedi.
buna rağmen cesaretimi topladım ve 1 nisana ameliyat gününü aldım.
umarım ne istediğimi anlamışdır ve sonuç iyi olur.

veli beye ameliyat olanlar, ameliyat sonrası fotolarınızı gönderebilirmisiniz?

7 günde şişliklerin bayağı inmiş. süper görünüyor.
inşallah burnun istediğin gibi olmuşdur.
geçmiş olsun.

7 günde şişliklerin bayağı inmiş. süper görünüyor.
inşallah burnun istediğin gibi olmuşdur.
geçmiş olsun.

daha hala şiş tabi alçım alınsın onlar da gidicek insallah e biraz da yediklerime dikkat etmem lazım 1 haftada 2 kilo aldım sanırım
tşk ederim insallah güzel olmustur gerçi güveniorum Veli beye :)

evt cnm güvenebilirsin veli beye..benimlede pek ilgili değildi muayene sırasında falan hiç konuşamadık bile ama burnumu emanet ettim hiç şüphem yoktu sonuçta istediğim gibi oldu

kızlar veli bey ameliyatlarını nerde yapıyor? içinizde memur olup da sgkdan yararlanan var mı? ve yazdığı raporlar geçerli mi memurlar için?

bi de veli beye burun ameliyatı olanlar tekliflerimi kabul ederseniz bakmak istiyorum fotolarınıza? kafam çokk karıştı bnm..

ya kızlar ameliyatım yarın sabah 9 da şimdi haber verdiler ama ben heyecanlıyım ne yapmam lazım birde yoğunluktan beni aramayı unutmuslar 6da ben aradımda öğrenebildim

ya kızlar ameliyatım yarın sabah 9 da şimdi haber verdiler ama ben heyecanlıyım ne yapmam lazım birde yoğunluktan beni aramayı unutmuslar 6da ben aradımda öğrenebildim

hayırlısı cnm bende bu gün gittim kontole yeni geldim amelyatında gelmek isterdim aslında saat erkenmiş baya ben uzağım karşıdayım yetişemem heralde..Allah yardımcın olsun ...

ablacım sağol ya düşünmen yeter insallah yeni burnusumla ben sana gelirim biraz heycanlıyım sadece umarım geçer... çok sağol herşey...

ablacım sağol ya düşünmen yeter insallah yeni burnusumla ben sana gelirim biraz heycanlıyım sadece umarım geçer... çok sağol herşey...

bir şey değil inşallah güzel olur burnun memnun olursun tabi beklerim gelirsen..benim bir dahaki kontrol bir ay sonra belki o zaman görüşürüz..

veli bey ameliyatlarını boğaziçi tıp merkezinde yapıyor sskdan pek faydalanılmıyor deviasyon kısmı belki biraz yararlanıyor sana tavsiyem orda burçak hanım var fiyat konusunda yardımcı olur

herkes memnun galiba ancak halen kararsızım ben...burun estetiği altındaki bazı yorumlar çok kafamı karıştırdı,yok pahalı doktora olun filan diyenler var ama 10-15000 tl'yi kim verecek estetik ameliyata?bir yakınım da boğaziçinde ameliyet olucak,onu bekliym bari,memnun olursa ben de btm'yi tercih ederim :S

bence endişelenme çoğu kişi oldu burda veli beyin otuza yakın hastası var burda..

evet,herkes memnun kalmış,e yaş itibariyle de deneyimli bi doktor tabi.peki tekrar işe başlamak için 1 hafta süre yeter mi acaba?yıllık izinde ameliyet olsam diyorum,bizim izinleri 2 haftayı bölerek kullandıyıyolar da:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…