- 16 Temmuz 2008
- 1.416
- 25
- 683
- 40
- Konu Sahibi prensesasik
-
kesinlikle daha tecrübesiz bi doktora sırf isim ve hastane parası da ödiyebilirsiniz ameliyat kararından önce doktor tecrübesi dikkate alınması gerekiyor xD
benim buradan cok yakın bir arkadasım ucuz etin yahnisi yenmez diye beşiktaşta başka bir doktora oldu. neredeyse 2 katıda para ödedi ama çok mutsuzdu, beğenmedi burnunu. o yüzden madiyat olarak değerlendirmemek gerek.
kuzenim benim burnuma yapılanın onda biri kadar bi operasyon geçirdi 5bin liracık ödedi emre ilhan a ve hastaneye para var huzur var xD
ben doktorun ismini duydum hastaneye mail attım cevapladılar gittim görüştüm veli bey öyle içimi rahatlattı ki kendinden emin duruşuyla ne kadar ödeme yapmam gerekiyor dedim sadece xD sonra senin burnunu gördüm ne kadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anladım
rahat ol sen gayet iyi bir sonuc alacaksın, ben gerçekten Veli Bey'e ameliyat olup sonucum kötü olan diyen kimseyi duymadım. Benim sevgilim hediye etti bana ameliyatı benim için ne kadar önemliydi anlatamam sana. Çok şükür kadınlar kulubu yılın burnu seçti hehehheh:76:
doktora olan güvensizlikten değil kendi basiretsizliğimden sanki iyi bi sonuç alamayacakmışım gibi geliyo ne bilim depresyondayım xD
kurban olurlar sevgiline aferin akıllı uşak aynaya baktıkça hep onu görcen zekiceyaptırana kadar bende baktıkça eski eşimi görüyodum
ay evet geçende böyle ayrılınca ne yapıyor insanlar falan diye konuştuk. dedim ben her aynaya baktığımda seni görcem ne kötü o yüzden ayrılmam :):84:
aman sus allah bozmasın
iyiyiiz ya çok şükür, her an size güzel bir gelişme haberi verebilirim.
wuhhaaa inşallahhh canım darısı başıma darısı başıma darısı başıma hehe
bu darının peşine o kadar çok düşen var ki bu ara, sana da gelsin bakalım:)
ARKADAŞLAR
İrise
Yase43
Zuzula
ameliyatlarını çok güzel bir şekilde oldular ve yeni burnuşlarının şiş olsada fotoğraflarını albümde ve forumda paylaştılar..
Bİlginize :)
Sıra bende yuppiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?