- 2 Ekim 2010
- 209
- 0
- 316
- 41
- Konu Sahibi prensesasik
-
ben de merak etmiştim onu çok aysızgökyüzünü yani iyi haberlerini bekliyoruzzzAYSIZGoKYuZu yani Sema'dan güzel haberlerim var. Ameliyatını olmuş tamponları alınmış evde yatıyor kuzum. Şuanda anormal bi durum yokmuş. Hayırlısıyla iyileşip tekrar dönecek aramıza. Hatta iyileştikten sonra burun partisi verices
geçmiş olsun :) bende atlattım allahıma çok şükür. Alçımda çıktı c.tesi günü :) çok rahatladım. bende koyucam resimlerimi
ohhhh be :)
kıslar slm bende 8 kasımda amelıyat olmutum. bgn 17.gunum . amelıyattan sonra gunder hıc geçmicek gıbı gelıyordu 17 gun olmuş bıle :)) ama daha kendısını göremedik :) bu aksam ınsalllah bandajlarım çıkıcak.
kıslar bıde ben şeyı merak ediyorum :) burnum çarpıcak dıye kımseyı öpmuyorum . ufak kuzenım var onu bıle öpmeye cesaret edemıyorum hep o benı öpüyor. gereksiz yere mi korkuyorum . ben daha yanakdan öpemiyorum dudakdan öpme kısmına ne zaman geçicem çok merak ediyorum
teşekkurler ebruli :) öpememek kötü imiş yane zamana kadar böle devam eder 2 ay sonra başlanmaz mı
ilk 1-1,5 ay dikkat ettim ben. Ondan sonra zaten farktmeden normale dönüyorsun:)
kizlar ben cok yeniyim isvicre de yasiyorum ocakta bende gelip burnumu yaptirmayi düsünüyorum umarim her sey yollunda gider.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?