Burun Estetiği Ameliyatı

AYSIZGoKYuZu yani Sema'dan güzel haberlerim var. Ameliyatını olmuş tamponları alınmış evde yatıyor kuzum. Şuanda anormal bi durum yokmuş. Hayırlısıyla iyileşip tekrar dönecek aramıza. Hatta iyileştikten sonra burun partisi verices

ben de merak etmiştim onu çok aysızgökyüzünü yani iyi haberlerini bekliyoruzzz

geçmiş olsun :) bende atlattım allahıma çok şükür. Alçımda çıktı c.tesi günü :) çok rahatladım. bende koyucam resimlerimi
ohhhh be :)

çok sağolun kıslarrr şu an çok iyiym ama ben varyaa felaket şiştimm çenem yanaklarım burnum alnım derken hamile olmuş yüzü kocaman kadınlar gibi oldum morardım hemşireler fln bile dedi çok şiştin morardın diyee çiğdem abla ve yasemin olmasa ağlar dururdm artık :)) ben baktımda bütün hastalara ben numunelik oldum orda çünkü alçılar alındığı gün öbür kız ve çocukta hiçbirşey yoktu.. şimdi işte ağrılarım ve şişliklerim var biraz daha morarmalar derseniz azaldı baya günden güne geçiyor.. hı birde :) burnum yamuk gibi bi kanatı daha çok şiştiği için öyle gözüküyor şimdilik hoşuma gidiyor yarın resimleride koyucam inş :) hepinizi öpüyorummm..

canımmm çokkkkkkkk geçmiş olsun bünye farkı işte burda çıkıyor ortaya sen dert etme geçer inşallah hepsi darısı başıma sabırsızıkla sonuç resimlerini beklıyruz:))

evet canım bünye farkı gerçekten çok önemli bir faktör yarın resimleri koyucam inş :) anlaşılır o zamn ama umarım kimse korkmaz bende böyle olurum diye :)

geçmiş olsun cnm demek çok şiştin bünye işte herkesin farklı oluyormuş.Sende atlattın hayırlısıyla darısı olmak isteyenlerin başına merakla resimlerini bekliyoruz

ekledim canım karışık biraz ama :) zamanla daha güzel fotoğraflar eklerim.. :) istersen seni ekliyim :)

kıslar slm bende 8 kasımda amelıyat olmutum. bgn 17.gunum . amelıyattan sonra gunder hıc geçmicek gıbı gelıyordu 17 gun olmuş bıle :)) ama daha kendısını göremedik :) bu aksam ınsalllah bandajlarım çıkıcak.

kıslar bıde ben şeyı merak ediyorum :) burnum çarpıcak dıye kımseyı öpmuyorum . ufak kuzenım var onu bıle öpmeye cesaret edemıyorum hep o benı öpüyor. gereksiz yere mi korkuyorum . ben daha yanakdan öpemiyorum dudakdan öpme kısmına ne zaman geçicem çok merak ediyorum

canım geçmiş olsun.
öpücük konusunda sen doğru olanı yapıyorsun ben vurdum çünkü burnumu. Çok şükür birşey olmadı ama acıdan ağladım. Dikkat etmende fayda var.
Umarım güzel bir buruna kavusursun:)

sevgiler,

başlığı yenilemek istedim ayrıca margarite nasılsın durumun nasıl burnunuda göremedim ya

kizlar ben cok yeniyim isvicre de yasiyorum ocakta bende gelip burnumu yaptirmayi düsünüyorum umarim her sey yollunda gider.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…