Burun Estetiği Ameliyatı

üzüldüm sizin adınıza bizimde işte 23 lü yaşlarda onla evlrnirim sanırım diye düşünüyorum ya da evlenmeyz sadece planlar var işte kafam karışık çok :83:

üzüldüm sizin adınıza bizimde işte 23 lü yaşlarda onla evlrnirim sanırım diye düşünüyorum ya da evlenmeyz sadece planlar var işte kafam karışık çok :83:

ben, beni hiç bırakmaz dediğim biriyle birlikteydim. İnsanlar bazı kararları alırken önünü göremiyor tabii. Allah hayırlısı ile karşılaştırsın. İnşallah herşey istediğin gibi olur :)

kızlar slm, benımde ameliyataıma cok az kaldı son 2 gun :S bgn testlerımı yaptırdım bakalım ınsalalh bı sorun cıkmaz
bısey sorucam :) ameliyata girerken sonda takıyolarmı ?

sonda sondaj sanırım bildiğim kadarıyla hayır :S benimde olacağım günü saymazsak 3 gün kaldı :)

kızlar slm, benımde ameliyataıma cok az kaldı son 2 gun :S bgn testlerımı yaptırdım bakalım ınsalalh bı sorun cıkmaz

ben anlamadım sorunuzu neden taksınlar ki? Yok öyle birşey...

:) erken evlenmeyin bencede
ne kadar geç okadar iyi bende erken evlendim 5 sene sürdü
doğru söylüyorsun ben geç evlendim ama gene şans olmayınca olmuyor genede şükür bu halimede tabi erken evlilik zor insan geç yaşta evlenince bile evlilik cahili olyor genç yaşta daha zor insan hiç bişeyi çekemiyor ve ayrılmak daha kolay oluyor

allah yardım ettin margarite sen kime olyordun ameliyatını sonda takmazlar heralde ameliyattan önce vc ye gidersin heralde diye düşünüyorum

kızlar ameliyattan sonra da kalkıp rahatlıkla gidiyorsunuz. Sadece yürüken basınız dönebilir diye yanınızda birinin olmasını, olmaz ise hemşirenizi çağırmanızı istiyorlar. wc konusunda hiç problem yok, be relax :)

kızlar özel mesajlar göndermişsiniz, resimlerimi yeniden ekledim. Bir süre daha kalsın yeni ameliyat olan arkadaşlar resim yükledkçe onlardan da fikir alırsınız.

Merhaba Kızlar,

bende ameliyatımı oldum. bugün taburcu oldum yarında tamponlar alınacak. İlk gün biraz zorlu ama bugün çok iyiyim. Allah ameliyat olacaklara acil şifalar versin.:)

Merhaba Kızlar,

bende ameliyatımı oldum. bugün taburcu oldum yarında tamponlar alınacak. İlk gün biraz zorlu ama bugün çok iyiyim. Allah ameliyat olacaklara acil şifalar versin.:)

geçmiş olsun canım. Tamponlar alındıktan sonra çok daha rahat olacaksın.

Merhaba Kızlar,

çok geçmiş olsun hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Bugün tamponları aldırdım daha iyiyim. Bide uyuduktan sonra gözlerim daha da şişmese daha iyi olucak ama :))
neyse idare ediyoruz şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…