- Konu Sahibi prensesasik
-
enüü noluyo yaa du kıs erken daha ne evliliği bak ben yandım sen yanma bacım xD
kaç yaşınızda evlendnz ?
üzüldüm sizin adınıza bizimde işte 23 lü yaşlarda onla evlrnirim sanırım diye düşünüyorum ya da evlenmeyz sadece planlar var işte kafam karışık çok :83:
kızlar slm, benımde ameliyataıma cok az kaldı son 2 gun :S bgn testlerımı yaptırdım bakalım ınsalalh bı sorun cıkmaz
bısey sorucam :) ameliyata girerken sonda takıyolarmı ?
doğru söylüyorsun ben geç evlendim ama gene şans olmayınca olmuyor genede şükür bu halimede tabi erken evlilik zor insan geç yaşta evlenince bile evlilik cahili olyor genç yaşta daha zor insan hiç bişeyi çekemiyor ve ayrılmak daha kolay oluyor:) erken evlenmeyin bencede
ne kadar geç okadar iyi bende erken evlendim 5 sene sürdü
allah yardımcın olsun cnm hayırlısıyla çıkarsın inş bende cesaret edebilsem şöylesonda sondaj sanırım bildiğim kadarıyla hayır :S benimde olacağım günü saymazsak 3 gün kaldı :)
allah yardım ettin margarite sen kime olyordun ameliyatını sonda takmazlar heralde ameliyattan önce vc ye gidersin heralde diye düşünüyorumkızlar slm, benımde ameliyataıma cok az kaldı son 2 gun :S bgn testlerımı yaptırdım bakalım ınsalalh bı sorun cıkmaz
bısey sorucam :) ameliyata girerken sonda takıyolarmı ?
Merhaba Kızlar,
bende ameliyatımı oldum. bugün taburcu oldum yarında tamponlar alınacak. İlk gün biraz zorlu ama bugün çok iyiyim. Allah ameliyat olacaklara acil şifalar versin.:)
Merhaba Kızlar,
bende ameliyatımı oldum. bugün taburcu oldum yarında tamponlar alınacak. İlk gün biraz zorlu ama bugün çok iyiyim. Allah ameliyat olacaklara acil şifalar versin.:)
Merhaba Kızlar,
geçmiş olsun cnm umarım çarçabuk iyileşirsin burnuşunla yeni bir hayat seni bekliyor..Merhaba Kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?