- Konu Sahibi prensesasik
-
başlığı yenilemek istedim ayrıca margarite nasılsın durumun nasıl burnunuda göremedim ya
bgn 36 gün olmuş :) çok şükür iyim her gün birazda daha iyi oluyorum, şişliklerim azaldı.çok az kaldı benden başka fark eden olmuyor :) 4 gün önce daha şişdi başkalarıda anlıyodu 2 gündür nazar değmesn çok iyi:)) bgn çektiğim resimlerimi ekliyorum
oo çok sevindim canım sabırsızlıkla bekliyorum :)) benimde baya indi şişlikler hepimize geçmiş olsun :))
geçmiş olsun cnm güzel olmuş burnuşun nazar değmesin.ben de olacağım veli beye kısmetse ama aksilik beklemedeyim hala.burnunun eski halinide koysan bizim için bir fikir olurdu.
teşekkurler :) eski halinide ekledim
canım hala sonuç yokmu senin ya :s bence hastaneyi sigortayı ara bi rahatsız et onlar ilgilenmezler yoksa
eski halinki burnunda pek sorunlu değilmiş bence kemerlimiş sadece.ucu kalkık böylece güzel bir sonuç çıkmış geçmiş olsun tekrar cnm doğal olmuş.
yok cnm iki üç günde bir hastaneyi arıyorum bu gün gelir sonuç diyorlar arıycaz diyorlar ama yok tam 18 gün olcak korkuyorum hem yılbaşında zam olur diye hem zaten benim pahalı diğer arkadaşlardan.Hemde hastalık gününe denk gelicek yani diye.olumlu olumsuz bie haber gelse ona göre davranıcam.Geriliyorum böyle olacağını bilseydim baştan kalkışmazdım ama giriştik bir kere işte bekliyim dedim.Bu gün sonuçlancak dediler yine arayan yok.şans işte
yakın dönemde ameliyat olan hanımlar durumlarınız nedir, anlatın bakalım.
Neler görücez
kısmet canım bekle bakalım hem senin fiyatta değişiklik olamaz sonuçta o fiyatı söylediler sana değişmez yani inş hayırlı bir sonuç gelir..
bu aksam benımde kontrolim, yüzüm çok şiş diye kendimi çirkin ve mutsuz hissediyordum ama şişlikler inmeye başlayınca morelim düzeldi :) burnumuda şimdilik seviyorum normal bi burun, estetik olduğu sırtmıyor :) ınsallah sonradan bısey çıkmaz
özellikle demişmiydin canım kavisli olsun diye yoksa doktora mı bıraktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?