Burun Estetiği Ameliyatı

canım ben biraz doktora bıraktım ama yinede kavisli olsun az dedim bilmiyorum belki şişliktendir zamanla düzelir sanırım

şişliktendir büyük ihtimalle canım o zaman ama burnun güzel olmuş gerçekten en önemlisi sana yakışması bende çok kararsızdım ama en sonunda bende karar verdim mart ayı gibi olucam inş Veli Bey'e bende burdan cesaret aldım yoksa ameliyat değil de beni uyandıktan sonrası korkuyor

evet canım çünkü masajla baya toparlamaya başladı işte :))

canım hiç korkmana gerek yok ben sadece fena titremiştim o kadar zaten kendine tam geldiğinde sadece hafif ağrıların ve grip gibi tıkalı oluyorsun o kadar :) geçmiş olsun şimdidenn sevgiler

msajalarını düzenli yapmaya devam edersen burnun çok başarılı bir sonuca ulaşır. hatırlarsan 3 ay masaj yaptım ben. Her gidişimde hala aklına geldilkte yap diyor veli bey. üstelik senin burnun cok da başarılı olmuştu. eminim daha da güzel olacaktır.

arkadaşlar merhaba.yeni katıldım aranıza.kaç gündür üye olmay açalışıorum ne kadar zormuş üyelik buraya ama başardım sonunda. bu arada ben fotoğrafları göemiyorum profillere bakıorum ama acaba sadece arkadaşlaramı yönelik albümler yardımcı olursanız çok sevinicem:)

bugün veli beyle ve yavuz beyle görüştüm burnumda kırıgın ust sevıyede bir kırık olduğunu söylediler onlardan önce medicana ve erdem e görustum fıyat olarak 2500 2250 ve 2200 lıra oynuyor ama veli beye olanlar ne dersiniz olanlar lutfen denıeyımlerını anlatsın.amelıyat olduktsan sonra el masajı yapan varmı nasıl bırsey o kotu mu kı amelıyat onu yapıorsunuz

Sağol canım benim ya artık iyice aydınlandım bu konuda ameliyatı olmuş kişilerden birebir sorup öğrenince insan rahatlıyor gerçekten :13:

Son düzenleme:

Teşekkür ederim yapıyorum sürekli az olsun çok olsun yapmak fayda ediyor ne bileyim insan korkuyor acaba şişlikten değilde normaldemi şekli öyle diye.. 3 ay :) iyi sabretmişsin valla ben bir an önce 6. ayımı doldurayım diyorum çünkü böyle yorulunca baş dönmeleride oluyor bende bünyem baya zayıfmış benim.. burnumu beğenenler çok inş zamanla dahada güzel olacak :) birşey daha sormak istiyorum burun deliklerin nasıldı ilk aylar ? küçültmek için birşey yaptınmı ben arada bastırıyorum doktrda öyle göstermişti ...

canım kişiye göre değişiyor benim mesela arkadaşlara yönelikti.. az önce ekledim seni kabul edince bakabilrsin bir sorun olursa söylersin hallederiz canım :)

:))) şimdi canım sana şöyle söylim ben çok hastane araştırdım bu fiyatlar en cuzu buna emin ol 6-7-10 milyarlık ameliyatlar bile var.. ayrıca masajın önemi büyük çünkü sonuç olarak şekillenmesine ve güzelleşmesine yarıyor benim burnum günden güne küçülüyor :))) yakında kaybolcak ehehe ben veli beye bir ay önce ameliyat oldum memnunum sorunum yok iyileşince dahada iyi olcak.. :) ayrıca masaj zor değil

Sağol canım benim ya artık iyice aydınlandım bu konuda ameliyatı olmuş kişilerden birebir sorup öğrenince insan rahatlıyor gerçekten :13:

evet canım zaten artık bu sitede çok hastası var doktorumuzun :) ebruli mipa lara zuzula yase margarite irise ben ooo arada bir kaç kişi daha vardı aklıma gelmiyor :) hadi hayırlısı şimdiden :) allah yardımcımız olsun

kızlar bende veli beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama benim burnum çok problemli bi çok doktoru araştırdım ama bi sonuç alamadım yardımcı olur musunuz?

canım veli bey her türlü burunda harikalar yarattı benimde öylee istersen seni yönlendirebilirim inan bana pişman olmayacaksın..

valla canım ben açık açık konuşurum emre beyinde yaptığı burunları beğeniyorum ama sana şunu söylim veli beye ameliyat olan biri olarak yeniden en baştan olsaydım ameliyatı veli beye olurdum çünkü gerçekten veli beyde iyi bir doktor hani bizim türk milletinde şu var ne kadar para o kadar iyi :)) sevgilerle

emre beyin 3ameliyat yaptıgı kişinin fotosunu gördüm veli beyide cok öwüyolar kararsızım

Herkes kendi ameliyatına göre yorum yapıyor elbette. Siz de fotoğraflara göre yapmayın bence. Gidip emre bey ile de veli bey ile de görüşün. içiniz o zaman rahatlar. hangisi ile iletişiminiz daha iyiyse ona gidin derim. ben buradan belki 10 kişi yönlendirdim veli beye bir kişi daha kötü demedi. hepsiyle ama öyle ama böyle konusuyorum. elbette doktorumu tavsiye ederim ama önemli olan sizin içiniz rahat etsin. ben 3 doktor ile görüşüp veli beye karar vermiştim.

Boğaziçi Tıp Merkezi'ndeki diğer cerrahlar hakkında iyi kötü hiçbir duyumum yok ama eminim hepsi başarılıdır.

Burnumu Veli Aslan kapalı teknikle yaptı, adını bu forumdan duymuştum, hep olumlu görüşler vardı ben de ona yaptırayım dedim. Burun içini ise KBB uzmanı operatör Kemal Yavuz yaptı. İkisinden de memnunum. Kasım 2010 itibariyle fiyat 2000 tl. Piyasaya göre bedava :)

Ama;
yeni burnum iki aylık ve kemik köşesinde bastırınca ezilen mercimek gibi kıkırdak var, masajla iki haftada küçüldü ama yok olması için erken zannediyorum. Ayrıca kemik bölgesinde kallus olduğunu zannettiğim kaynama kabartısı, pütürler var, onlar da 6-12 aydan önce geçmeyebilir. Bunları Veli Bey söylemedi, internette okuduklarımdan fikir yürütüyorum. Doktora hemen mızmızlanmak istemedim, 4-6 ay geçsin bakalım.

arkadaslar 7-8 aydan önce lütfen burnunuz hakkında yorum yapmayın. Yaparsanız siz üzülürsünüz.benim her ayki fotolarıma bakın ne kadar değiştiğini göreceksiniz.
Martta bir sene olacak hala burnum için masaj diyor Veli Bey. panik yapmayın, pimpirikli davranmayın. Kıkırdak burna sonradan eklenen birşey burun onu alacak kabul edecek ve kaynayacak kolay iş değil bunlar...

hepinize çoooook geçmiş olsun, hepinizin çok burunları olsun

sağol ebruli sabır sabırrr sabırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…