- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
- Konu Sahibi prensesasik
-
canım ben biraz doktora bıraktım ama yinede kavisli olsun az dedim bilmiyorum belki şişliktendir zamanla düzelir sanırım
evet canım çünkü masajla baya toparlamaya başladı işte :))
canım hiç korkmana gerek yok ben sadece fena titremiştim o kadar zaten kendine tam geldiğinde sadece hafif ağrıların ve grip gibi tıkalı oluyorsun o kadar :) geçmiş olsun şimdidenn sevgiler
msajalarını düzenli yapmaya devam edersen burnun çok başarılı bir sonuca ulaşır. hatırlarsan 3 ay masaj yaptım ben. Her gidişimde hala aklına geldilkte yap diyor veli bey. üstelik senin burnun cok da başarılı olmuştu. eminim daha da güzel olacaktır.
arkadaşlar merhaba.yeni katıldım aranıza.kaç gündür üye olmay açalışıorum ne kadar zormuş üyelik buraya ama başardım sonunda. bu arada ben fotoğrafları göemiyorum profillere bakıorum ama acaba sadece arkadaşlaramı yönelik albümler yardımcı olursanız çok sevinicem:)
bugün veli beyle ve yavuz beyle görüştüm burnumda kırıgın ust sevıyede bir kırık olduğunu söylediler onlardan önce medicana ve erdem e görustum fıyat olarak 2500 2250 ve 2200 lıra oynuyor ama veli beye olanlar ne dersiniz olanlar lutfen denıeyımlerını anlatsın.amelıyat olduktsan sonra el masajı yapan varmı nasıl bırsey o kotu mu kı amelıyat onu yapıorsunuz
Sağol canım benim yaartık iyice aydınlandım bu konuda ameliyatı olmuş kişilerden birebir sorup öğrenince insan rahatlıyor gerçekten :13:
kızlar galiba veli beye estetik olan cok.. ya ben emre ilhanı düşünüyorumm nasıldır
kızlar galiba veli beye estetik olan cok.. ya ben emre ilhanı düşünüyorumm nasıldır
emre beyin 3ameliyat yaptıgı kişinin fotosunu gördüm veli beyide cok öwüyolar kararsızım
Boğaziçi Tıp Merkezi'ndeki diğer cerrahlar hakkında iyi kötü hiçbir duyumum yok ama eminim hepsi başarılıdır.
Burnumu Veli Aslan kapalı teknikle yaptı, adını bu forumdan duymuştum, hep olumlu görüşler vardı ben de ona yaptırayım dedim. Burun içini ise KBB uzmanı operatör Kemal Yavuz yaptı. İkisinden de memnunum. Kasım 2010 itibariyle fiyat 2000 tl. Piyasaya göre bedava :)
Ama;
yeni burnum iki aylık ve kemik köşesinde bastırınca ezilen mercimek gibi kıkırdak var, masajla iki haftada küçüldü ama yok olması için erken zannediyorum. Ayrıca kemik bölgesinde kallus olduğunu zannettiğim kaynama kabartısı, pütürler var, onlar da 6-12 aydan önce geçmeyebilir. Bunları Veli Bey söylemedi, internette okuduklarımdan fikir yürütüyorum. Doktora hemen mızmızlanmak istemedim, 4-6 ay geçsin bakalım.
arkadaslar 7-8 aydan önce lütfen burnunuz hakkında yorum yapmayın. Yaparsanız siz üzülürsünüz.benim her ayki fotolarıma bakın ne kadar değiştiğini göreceksiniz.
Martta bir sene olacak hala burnum için masaj diyor Veli Bey. panik yapmayın, pimpirikli davranmayın. Kıkırdak burna sonradan eklenen birşey burun onu alacak kabul edecek ve kaynayacak kolay iş değil bunlar...
hepinize çoooook geçmiş olsun, hepinizin çok burunları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?