alçıyaBurnun alçıya aldıklarında pansuman olayı oluyo mu yoksa 1 hafta evde misin hep?
Ben de bundan 1 yıl kadar once sinuzit sikayetiyle Dr. Abdulkadir Goksel e muayene oldum. Deviasyon sikayetim de olduğu için sinuzitim ne yazık ki kronikleşmek üzereydi. Sinus topmografisi sonunda ameliyat olmak zorunda olduğum ortaya çıktı. Tabii estetik için de fotograflarım çekilidi ve sonrası için tasarlanan fotografımı gorunce estetiğe de karar verdim. Tabii Doktorum Goksel Bey kendinden emin hastaya guven veren tavrı sayesinde.. Hakkaten de kendisiyle gorustugunuzde doğru yerde olduğunu anlıyorsunuz. Tek bir ameliyatta hem burnunuz sağlıkla guzelleşecek.
Benim düşüncem şu ben bursadayım ameliyatı istanbulda olucam 1 gece yatıracak sonra bursaya dönücem pansuman olursa geri gelebilicek durumda olurum dimi yani yolculuk yapabilecek kadar ii olurum dimi?
Nekadar hastanede kalınıyor ? Gerçekten ağrı oranı nedir?yorumları okuyorum sanki diş çektirmekten bahsediyorsunuz kızlar :)
İster 1 gece kalıyorsun, istersen kalmıyorsun. Hastanede kalmak zorunda değilsin. ben 1 gece kalmıştım sevdiklerimin ilgisini istediğim için :))) Ben diş çektirmenin daha ağrılı olduğunu düşünüyorum :) Tabii doğru doktora ameliyat olduysanız. Ben şanslı hastalardandım ki Abdülkadir Göksel'e ameliyat oldum. darısı başınıza :)
Formu başlatan ve daha önce estetik ameliyat geçirmiş arkadaşlara bir sorum olacak. Benim burnumda hem estetik hem de sağlık problemleri var. Burun kanaması şikayeti ile gitmiştim, burnum sürekli tıkanıyordu. Bununla birlikte allerjik bir durumumda var yani sık sık hapşırma gibi. Doktor 18 yaşımdan sonra ameliyat olmam gerektiğini, burnumda çatlak olduğunu söylemişti. Bu uzun yıllar önceydi. Ben hem burnumu küçültmek ve şeklini düzelttirmek hem de bu sağlık problemlerimden kurtulmak istiyorum. Bunu herhangi bir estetisyen yapabilir mi yoksa farklı araştırmalara mı girmem gerekiyor?
Vereceğiniz fikirler için şimdiden teşekkürler. :)
Allahım inşalllah hakkımda hayırlısu olur artık bir karar verdim kesinlikle sonucu da güzel olursa moralim çok düzelecek mutlu olucam
benimde burnumda deviasyon varmış yıllarca tek taraflı nefes almışım zorunlu olmam gerekiyo fethi bey ben yapıcam ameliyatın 1,5 saat sürecek dedi sanki güveniyorum gibi doktora nolursa olsun inşallah iyi olsun bakalım aklıma takılan soruları size soruyorum zaten :)
Formu başlatan ve daha önce estetik ameliyat geçirmiş arkadaşlara bir sorum olacak. Benim burnumda hem estetik hem de sağlık problemleri var. Burun kanaması şikayeti ile gitmiştim, burnum sürekli tıkanıyordu. Bununla birlikte allerjik bir durumumda var yani sık sık hapşırma gibi. Doktor 18 yaşımdan sonra ameliyat olmam gerektiğini, burnumda çatlak olduğunu söylemişti. Bu uzun yıllar önceydi. Ben hem burnumu küçültmek ve şeklini düzelttirmek hem de bu sağlık problemlerimden kurtulmak istiyorum. Bunu herhangi bir estetisyen yapabilir mi yoksa farklı araştırmalara mı girmem gerekiyor?
Vereceğiniz fikirler için şimdiden teşekkürler. :)
Bildiğiniz iyi doktorların isimlerini verebilir misiniz bayanlar ?
Bildiğiniz iyi doktorların isimlerini verebilir misiniz bayanlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?