Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

Burnun alçıya aldıklarında pansuman olayı oluyo mu yoksa 1 hafta evde misin hep?
alçıya

zaten burun ameliyat esnasında burun alçıya alınıyor o esnada tamponda takılıyor,iki gün sonra tampon çıkartılıyor,pansuman tamponlar çıkana kadar burun ucuna yerleştirilen gazlı bez,onu değiştiriyorsun gün içinde.sonrasında tamponlar çıkartıldıktan sonra Göksel Bey hafif ıslak pamuğu burnun içiersine yerleştir diye gün içersinde o kadar.Bir hafta sonrada alçı çıkartılyor ve rahatlıyorsun,evde oturmak zorunda değilsin hareketlerini kısıtlayan bir durum olmuyor yanii

Benim düşüncem şu ben bursadayım ameliyatı istanbulda olucam 1 gece yatıracak sonra bursaya dönücem pansuman olursa geri gelebilicek durumda olurum dimi yani yolculuk yapabilecek kadar ii olurum dimi?

Ben de bundan 1 yıl kadar once sinuzit sikayetiyle Dr. Abdulkadir Goksel e muayene oldum. Deviasyon sikayetim de olduğu için sinuzitim ne yazık ki kronikleşmek üzereydi. Sinus topmografisi sonunda ameliyat olmak zorunda olduğum ortaya çıktı. Tabii estetik için de fotograflarım çekilidi ve sonrası için tasarlanan fotografımı gorunce estetiğe de karar verdim. Tabii Doktorum Goksel Bey kendinden emin hastaya guven veren tavrı sayesinde.. Hakkaten de kendisiyle gorustugunuzde doğru yerde olduğunu anlıyorsunuz. Tek bir ameliyatta hem burnunuz sağlıkla guzelleşecek.

gerçekten de Göksel Bey ile görüştüğünüzde ''wavv be emin ellerdeyim'' diyorsunuz:))insana güven veriyor,net duruşu ve bilgisi sayesinde sanırım

Benim düşüncem şu ben bursadayım ameliyatı istanbulda olucam 1 gece yatıracak sonra bursaya dönücem pansuman olursa geri gelebilicek durumda olurum dimi yani yolculuk yapabilecek kadar ii olurum dimi?

Ben ameliyattan 4 gün sonra Bursa'ya gidip ertesi gün geri gelmiştim İstanbul'a. Hem de otobüsle :) hiç sorun olmuyor cnm.

Nekadar hastanede kalınıyor ? Gerçekten ağrı oranı nedir?yorumları okuyorum sanki diş çektirmekten bahsediyorsunuz kızlar :)

İster 1 gece kalıyorsun, istersen kalmıyorsun. Hastanede kalmak zorunda değilsin. ben 1 gece kalmıştım sevdiklerimin ilgisini istediğim için :))) Ben diş çektirmenin daha ağrılı olduğunu düşünüyorum :) Tabii doğru doktora ameliyat olduysanız. Ben şanslı hastalardandım ki Abdülkadir Göksel'e ameliyat oldum. darısı başınıza :)

zyk78 ,ben ilk burun estetiğimde bir gün hastanede kalmıştım Göksel Bey de de kalacağımı sanmıştım ancak Göksel Bey kalmana gerek yok dedi ve beni eve yolladı:) şaşırmıştım,
evet kesinlikle doğru doktor her anlamda çok önemli,bizler şanslıyız zyk78:)

burun ameliyatı olacağım burnumda kemikde alıncak ve ücret ekonomik olmalı ltf yardım
burun ameliyatı olacağım burnum egri ve en önemlisi solunum problemim var kemik alıncak ve kemer var burnumda o düzeltilsin istiyorum lütfen güzel bir doktor tavsiye edin çok kararsızım lakin ücreti uygun olmalı

arkadaslar... ben COK dogal ama muthis bir estetik istiyorum kendim de burnum da narin oldugu icin en ufak bozukluk kotu gorunur... cok dogal olmasi lazim emre ilhan falan onlar hep ayni hic dogal olmayan bit kadar burun yapiyolar oyle istemiorum... isteyen arkadas ekleyip resmime bakabilir gercekten minik kusurlar duzeltilmeli sima deismemeli.. yardim edin en iyi en dogal kim yaapar para onemsiz 10.000 bile veririm

Formu başlatan ve daha önce estetik ameliyat geçirmiş arkadaşlara bir sorum olacak. Benim burnumda hem estetik hem de sağlık problemleri var. Burun kanaması şikayeti ile gitmiştim, burnum sürekli tıkanıyordu. Bununla birlikte allerjik bir durumumda var yani sık sık hapşırma gibi. Doktor 18 yaşımdan sonra ameliyat olmam gerektiğini, burnumda çatlak olduğunu söylemişti. Bu uzun yıllar önceydi. Ben hem burnumu küçültmek ve şeklini düzelttirmek hem de bu sağlık problemlerimden kurtulmak istiyorum. Bunu herhangi bir estetisyen yapabilir mi yoksa farklı araştırmalara mı girmem gerekiyor?

Vereceğiniz fikirler için şimdiden teşekkürler. :)

Burun icinde de sorun varsa kbb yapabilir:) ama her kbb da burna sekil verme konusunda iyi degil maalesef iyi arastirmaniz gerekiyor ben yillarca arastirdim oyle oldu :) benimde burun icinde problemim vardi kbb cerrahina oldum ben hem sekil olarak cok memnunum hem de burnumda hic bir sorun kalmadi:) size tavsiyem iyi arastirin burun cok onemli cunku sonra uzulmeyin.

Allahım inşalllah hakkımda hayırlısu olur artık bir karar verdim kesinlikle sonucu da güzel olursa moralim çok düzelecek mutlu olucam

Allahım inşalllah hakkımda hayırlısu olur artık bir karar verdim kesinlikle sonucu da güzel olursa moralim çok düzelecek mutlu olucam

sanem _1378 bu paltform kafa karıştırsada doğru tercihi yapmakta kişiye fikirler veriyor,arkadaşında dediği gibi,kbb uzmanları eğer burunda fizyolojik sorunda varsa tercih edilmeliler,ama ben şekil olarakta kbb uzamanlarının başarılı olduğu kanaatindeyim,çünkü ben iki kere burun estetiği oldum ilk plastik cerrahtı deviasyonumu almamıştı ama şekil olarakta istediğim şekli verememişti bu nedenle ikinciyi Göksel bey e oldum o kbb uzmanı hem nefes alabiliyorum bir sene oldu hem de şekil olarak yüzüme uyumlu yüzümden bağımsız bir burnum yok :)

benimde burnumda deviasyon varmış yıllarca tek taraflı nefes almışım zorunlu olmam gerekiyo fethi bey ben yapıcam ameliyatın 1,5 saat sürecek dedi sanki güveniyorum gibi doktora nolursa olsun inşallah iyi olsun bakalım aklıma takılan soruları size soruyorum zaten :)

Doktorunuza guveniyorsaniz eger baska biseye kulak asmayin guven cok onemli icinize sinmesi cok onemli pozitif dusunun ki iyi olsun :)

Sevgili Hazel,

Burnunda sağlıkla ilgili sıkıntıların varsa kesinlikle kulak burun boğaz uzmanına gitmen gerekir. Plastik cerrah şekil verebilir, ancak sağlık sorunlarını gideremez. Bazı kulak burun boğaz uzmanları da estetik cerrah ile birlikte ameliyata girerler yani bir ameliyatta iki doktor bunun da çeşitli riskleri var diye düşünüyorum. Bunun en doğrusu tek elden, yani aynı zamanda estetik konusunda da uzmanlaşmış bir kulak burun boğaz uzmanı tarafından yapılmasıdır. Ben de geçen yıl tam da bu zamanlar sinuzit, nefes alamama gibi bir çok sorun sebebiyle bu konuda çok araştırma yaptım. En sonunda doğru doktorun Dr.Abdulkadir Goksel olduğuna karar verdim. Çünkü kendisi kbb uzmanı olduğu gibi, burun ve hatta yüz estetiği konusunda da uzman..ben sonuctan cok memnunum. Gonul rahatlığıyla tavsiye ederim. Randevu almak isterseniz ; Rinoistanbul ; (216) 302 00 69 veya 444 2 KBB den randevu olabilirsiniz.

Kısa zamanda sağlıkla güzelleşmen dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…