Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

Bildiğiniz iyi doktorların isimlerini verebilir misiniz bayanlar ?

kesinlikle Abdülkadir Göksel,kendisi kbb uzmanı,ve ben ikinci burun estetiğini kendisine oldum sonuçtan çok memnunum,çevremde birçok kişi ona oldu,işin aslı şikayeti olanı görmedim,
profilimden resimlerime bakabilirsiniz,nefes problemimde vardı,Şu anda Göksel Bey e ameliyat olalı bir sene oldu .Nefes problemim yok,burnum yüzümle gayet uyumlu sonuç her iki yöndedn de tatmin edici

Ben kararımı verdim fethi orak a olucam ama işte süreci neler yaşandığını merak ediyorum

senem_1378,kk de herkes elbette burun estetiği olmuş doktorunu önerecektir,bu nedenle doktor arayışında olan ya da birşekilde bilgi almak isteyenlerin kafasının karışması kadar doğal birşey olamaz,ama sen eğer doktorunda kararlıysan sorun yok,ameliyat olup sonucu mutlu ve heycanlı takip etmek düşer,
umarım herşey gönlünce olur,mutlu ,sağlıklı ve güzel bir ameliyat geçirirsin:)

Sevgili hazelandblack,

Ben iki kere burun estetiği geçirmiş biri olarak,çağrına kulak asmadan geçemedim:)
Benim şikayetim ve kaygım burnumun görüntüsüydü.Biraz uzun ve kemerliydi.Bariz kötü bir burnum yoktu.Ama gene de hep estetik olmak isterdim.
Sonra bir gün cesaretimi toplayıp bir doktorla görüşmeye gittim.Kendisi plastik cerrahtı.Burnumu muayne etti ve deviasyonumun olduğunu söyledi,
Ben şekli ile ilgili herhangi bir görüş bildirmedim,Çünkü plastik cerrahın benim ne isteyeceğimi anlayabileceğini düşündüm.
Sonra güngeldi çattı ve ameliyat oldum.Ancak sonuç istediğim gibi olmadı.Deviasyonum alınmmaış ve burnumda da gövde kısmında çökme olmuştu.
Bu sefer çoook detaylı doktor araştırmasına girdim.İlk burun estetetiği olacağım esnada KBB uzmanı Abdülkadir Göksel hakkında çok iyi duyumlar almıştım.ancak maddi olarak yeterli değildim.
Ama bu sefer dedim ki kesinlikle Göksel Bey e ameliyat olacağım.Nitekim ikinci burun estetiğimi bir sene önce Abdülkadir Göksel e oldum.
Profilimden resimlerime bakabilirsiniz,sonuçtan memnunum nefes almamda sorunum yok,burnum yüzümden bağımsız değil,Gayet yüzüme uyumlu ve yüzüme yakışan doğal bir burnum var.
Zaten öncelikle estetik olmadan önce ne istediğinizi nasıl bir burun istediğinizi kendinizie sormalısınız?
Çünkü bazı burunlar yüzden bağımsız gerçekten çok güzel ancak yüze uyumlu değil.
Göksel bey in burunun ucuıyla ilgili kullandığı bir teknik var bu teknik sayesinde burun ucu çökme riskide ortadan kalkıyor.
Kbb uzmanı,eğer burnunuzda sorun var ise kesinlikle tercih edin derim,aynı zamanda ben şahsi görüşüm burun estetiğini en iyi icraa eden kesinlikle kbb uzmanları:)

o zaman kesinlikle sana Abdülkadir Göksel i önerebilirim,kendisi kulak burun boğaz uzmanı.Ben iki kere burun estetiği olan biri olarak ikinci burun estetiğimde doktorumu çok araştırdım.
Yapmış olduğu burunlar yüzden bağımsız değil,kesinlikle yüze uyumlu,kendisi çok detaycı çok titiz,muaynanesi istanbul şaşkınbakkalda,görüşmeye gittiğinizde ne demek istediğimi daha net anlarsın,profilimden resimlerime bakabilirsin:)

Kendisine 1 yil once ameliyat olmus biri olarak istisnasiz Abdulkadir Goksel'i oneririm cnm.

Ecemali inanılmaz güzl olmuş burnun çok değişiyo insan ben kararımı verdim artık beklicem bakalım ne olucak

tşk ederim canım,evet burun insanı gerçekten değiştiriyor,sen ne zaman olmayı planlıyordun?

Ben 15 martta istanbulda prof dr fethi orak muayene oldum ilgisinden memnun kaldım fakat en uygun zaman 20 ağustos ta yer buldum kendime o zamana kadar hergün dolu malesef ok dedim bakalım ne olucak merakla bekliyorum

Ben 15 martta istanbulda prof dr fethi orak muayene oldum ilgisinden memnun kaldım fakat en uygun zaman 20 ağustos ta yer buldum kendime o zamana kadar hergün dolu malesef ok dedim bakalım ne olucak merakla bekliyorum

hayırlısı olsun canım,yaza olacaksın yani ben de ilk burun estetiğimi temmuzda olmuştum,yazın sıkıntı olur demişti çevremdeki herkes,ama sıkıntı falan olmadı çok şükür.
heycanlısın ama değil mi?
ben karar vermiştim bir hafta içinde olmuştum ilk burun estetiğimi ikincisinde beklemiştim doktorun boş zamanı yoktu:)

evet gördüm çok hoş duruyor estetik olduğunu siz söylemedikçe kimse anlamaz düşünüyorum gelip görüşmeyi size de çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz antalyadayım ben ama 2 aya kadar gelip görüşebilirim burda doktorbulamazsam ki antalyada kimse fotoğraf bile paylaşmıyor fikir edinemedim bi kaç dr la görüştüm onlarda konuşmalarıyla soğuttu kafam karıştı en güzeli yine sizin dediğiniz bikere olsun tam olsun

ecemali bişey daha sormak istiyorum tamponlar çok ağrıtıyormuş alınırken öylemi dedikleri kadar ağrıtıyormu

ecemali bişey daha sormak istiyorum tamponlar çok ağrıtıyormuş alınırken öylemi dedikleri kadar ağrıtıyormu
yok canım ağrıtmıyor sadece burnundan 1sn lik biraz büyükçe bir sümük çıkmış hissi,aslında rahatsızlıkla birlikte bir rahatlama da geliyor:)
bir anlık olan birşey ama hissettiğin kesinlikle ağrı değil,

aynen meliscim,hiç kafanı karıştırma,öncelikle ne istediğini sorgula ve görüşmelerde bu düşünceni doktorunla paylaş,mutlaka referanslara bakarken üzerinden en az 6 ay geçmiş eski burunlara göre karar ver yeni yapılmış burunlar yanıltıcı olabilir,çünkü burun estetikleri zamanla oturuyor ya da zamanla problemler çıkabiliyor canım,kendi,n için en iyi doktoru bulacağından eminim ben,burnumu beğendiğin için tşk ederim evet ben söylermeden kimse anlamıyor burnum bana uyum sağladı:))))

ayyyyy ben de öyleyim şip şak!allahtan boşluk denk geldi cok yakında ameliyat olucam.Allahım lütfen hersey yolunda gitsein ve ameliyat anı su gibi geçsin.....

kızlar bende burun ameliyatı oldum.burnumun uc kısmı yamuktu kıkırdak gibi birşey konuluyorya dik olarak.dudağımın üst kısmına yani bıyık blgesine dokundugum zaman o dik çubuk gibi şey elime geliyor yani aşağıda baya hissedebiliyorum.normal burunlarda dokunduğumda o kıkırdak ele gelmiyor.acaba sizde böyle bir sorun yaşadınız mı?zamanla o kıkırdak yukarı çıkar mı?

ayyyyy ben de öyleyim şip şak!allahtan boşluk denk geldi cok yakında ameliyat olucam.Allahım lütfen hersey yolunda gitsein ve ameliyat anı su gibi geçsin.....

carnavale hiç merak etme herşey istediğin gibi olacak canım:) endişelenmeni gerektirecek hiçbirşey yok..

hiç başıma gelmedi,doktoruna sordun mu canım belki doğal bir süreçtir

Canım inşallah herşey yolunda gider senin içinde. Ben ameliyatımı 2 yıl önce oldum. Silikon tampon konmuştu bana. İçinde de ciddi sağlık sorunum vardı. Ne ameliyattan sonra ne de pansumanlarda hiç ağrı duymadım. İçin rahat olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…