Bildiğiniz iyi doktorların isimlerini verebilir misiniz bayanlar ?
Ben kararımı verdim fethi orak a olucam ama işte süreci neler yaşandığını merak ediyorum
Formu başlatan ve daha önce estetik ameliyat geçirmiş arkadaşlara bir sorum olacak. Benim burnumda hem estetik hem de sağlık problemleri var. Burun kanaması şikayeti ile gitmiştim, burnum sürekli tıkanıyordu. Bununla birlikte allerjik bir durumumda var yani sık sık hapşırma gibi. Doktor 18 yaşımdan sonra ameliyat olmam gerektiğini, burnumda çatlak olduğunu söylemişti. Bu uzun yıllar önceydi. Ben hem burnumu küçültmek ve şeklini düzelttirmek hem de bu sağlık problemlerimden kurtulmak istiyorum. Bunu herhangi bir estetisyen yapabilir mi yoksa farklı araştırmalara mı girmem gerekiyor?
Vereceğiniz fikirler için şimdiden teşekkürler. :)
arkadaslar... ben COK dogal ama muthis bir estetik istiyorum kendim de burnum da narin oldugu icin en ufak bozukluk kotu gorunur... cok dogal olmasi lazim emre ilhan falan onlar hep ayni hic dogal olmayan bit kadar burun yapiyolar oyle istemiorum... isteyen arkadas ekleyip resmime bakabilir gercekten minik kusurlar duzeltilmeli sima deismemeli.. yardim edin en iyi en dogal kim yaapar para onemsiz 10.000 bile veririm
Formu başlatan ve daha önce estetik ameliyat geçirmiş arkadaşlara bir sorum olacak. Benim burnumda hem estetik hem de sağlık problemleri var. Burun kanaması şikayeti ile gitmiştim, burnum sürekli tıkanıyordu. Bununla birlikte allerjik bir durumumda var yani sık sık hapşırma gibi. Doktor 18 yaşımdan sonra ameliyat olmam gerektiğini, burnumda çatlak olduğunu söylemişti. Bu uzun yıllar önceydi. Ben hem burnumu küçültmek ve şeklini düzelttirmek hem de bu sağlık problemlerimden kurtulmak istiyorum. Bunu herhangi bir estetisyen yapabilir mi yoksa farklı araştırmalara mı girmem gerekiyor?
Vereceğiniz fikirler için şimdiden teşekkürler. :)
senem_1378,kk de herkes elbette burun estetiği olmuş doktorunu önerecektir,bu nedenle doktor arayışında olan ya da birşekilde bilgi almak isteyenlerin kafasının karışması kadar doğal birşey olamaz,ama sen eğer doktorunda kararlıysan sorun yok,ameliyat olup sonucu mutlu ve heycanlı takip etmek düşer,
umarım herşey gönlünce olur,mutlu ,sağlıklı ve güzel bir ameliyat geçirirsin:)
Ecemali inanılmaz güzl olmuş burnun çok değişiyo insan ben kararımı verdim artık beklicem bakalım ne olucak
tşk ederim canım,evet burun insanı gerçekten değiştiriyor,sen ne zaman olmayı planlıyordun?
Ben 15 martta istanbulda prof dr fethi orak muayene oldum ilgisinden memnun kaldım fakat en uygun zaman 20 ağustos ta yer buldum kendime o zamana kadar hergün dolu malesef ok dedim bakalım ne olucak merakla bekliyorum
görmüşsün
melism canım benim ilk burun estetiğimi plastik cerrah yapmıştı ne şeklinden memnun kaldım ne de nefes alma problemimi ortadan kaldırdı ve de tanınmış bir doktordu ben etik olmadığından burda isim vermek istemiyorum,sonra ilkinin üzerinden sekiz ay geçti ki detaylı araştırmalarım sonucunda Göksel bey ile tanıştım.Bir arkadaşım ona burun estetiği olmuştu çok memnun kalmıştı ben de gittim görüşmeye.İyi ki gitmişim canım valla sonuçtan çok memnunum,çok titiz detaycı hastayı sonuna kadar takip eden samimi dürüst bir doktor.bir sene oldu hala kontrollere gidiyorum ve hala sorum olduğunda soruyorum ve sağolsun yardımcı oluyor,profilimden de resimlerimi görmüşsün canım hem doğal hem de istediğim gibi oldu,mutlaka görüş derim ben sana : )
alçıya
zaten burun ameliyat esnasında burun alçıya alınıyor o esnada tamponda takılıyor,iki gün sonra tampon çıkartılıyor,pansuman tamponlar çıkana kadar burun ucuna yerleştirilen gazlı bez,onu değiştiriyorsun gün içinde.sonrasında tamponlar çıkartıldıktan sonra Göksel Bey hafif ıslak pamuğu burnun içiersine yerleştir diye gün içersinde o kadar.Bir hafta sonrada alçı çıkartılyor ve rahatlıyorsun,evde oturmak zorunda değilsin hareketlerini kısıtlayan bir durum olmuyor yanii
yok canım ağrıtmıyor sadece burnundan 1sn lik biraz büyükçe bir sümük çıkmış hissi,aslında rahatsızlıkla birlikte bir rahatlama da geliyor:)ecemali bişey daha sormak istiyorum tamponlar çok ağrıtıyormuş alınırken öylemi dedikleri kadar ağrıtıyormu
evet gördüm çok hoş duruyor estetik olduğunu siz söylemedikçe kimse anlamaz düşünüyorum gelip görüşmeyi size de çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz antalyadayım ben ama 2 aya kadar gelip görüşebilirim burda doktorbulamazsam ki antalyada kimse fotoğraf bile paylaşmıyor fikir edinemedim bi kaç dr la görüştüm onlarda konuşmalarıyla soğuttu kafam karıştı en güzeli yine sizin dediğiniz bikere olsun tam olsun
hayırlısı olsun canım,yaza olacaksın yani ben de ilk burun estetiğimi temmuzda olmuştum,yazın sıkıntı olur demişti çevremdeki herkes,ama sıkıntı falan olmadı çok şükür.
heycanlısın ama değil mi?
ben karar vermiştim bir hafta içinde olmuştum ilk burun estetiğimi ikincisinde beklemiştim doktorun boş zamanı yoktu:)
ayyyyy ben de öyleyim şip şak!allahtan boşluk denk geldi cok yakında ameliyat olucam.Allahım lütfen hersey yolunda gitsein ve ameliyat anı su gibi geçsin.....
kızlar bende burun ameliyatı oldum.burnumun uc kısmı yamuktu kıkırdak gibi birşey konuluyorya dik olarak.dudağımın üst kısmına yani bıyık blgesine dokundugum zaman o dik çubuk gibi şey elime geliyor yani aşağıda baya hissedebiliyorum.normal burunlarda dokunduğumda o kıkırdak ele gelmiyor.acaba sizde böyle bir sorun yaşadınız mı?zamanla o kıkırdak yukarı çıkar mı?
ayyyyy ben de öyleyim şip şak!allahtan boşluk denk geldi cok yakında ameliyat olucam.Allahım lütfen hersey yolunda gitsein ve ameliyat anı su gibi geçsin.....
Burnum 11.gün sonunda gayett iyii sargısızz şiş yok ve morluk yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?