Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

içim rahatladı biraz :) bende olmayı düşünüyorum özellikle burnumun ucuna taktım ben önden foto çektiremiyorum benimde etrafım karşı ama yinede olcam ama biraz korkum da var ya daha kötü olursam biz sana olma demedikmi dicekler korkusu var peki ilk gün nefes alamadığından uyuyamadığın oldumu ben yeni üyeyim fotoğrafta göremiyorum hiç nasıl şimdi istediğiniz gibimi çok soru sordum galiba ama çok korkuyorum :)

melism, korkacak birşey yok,bak ben iki kere oldum,ameliyat olmadan önce zaten sakinleştirici iğne oluyorsun damar yolunu açtıklarından ordan sakinleştirici veriyorlar ben de çok endişelenirdim ama inan endişelenecek birşey yok,sonra ameliyathaneye geldiğinde sakinleştirici iğne olduğundan hiç heycan hissetmiyorsun şaşkın şaşkın etrafına bakıyorsun:)
sonrada narkoz ve uyanıyorsun sanki 1sn geçmiş gibi,odana çıkartıyorlar Göksel Bey silikonlu tampon kullandığından burnun hiç yokmuş gibi bir hisse kapılmıyorsun aradan iki gün geçiyor tamponlar çıkartılıyor tamponlarda silikonlu olduğundan çıkarken herhangi bir acı hissetmiyorsun,sonraki süreç tamamen sabretmeni gerektiriyor çünkü burnun iyileşme süreci ilk altı aylık süreçte hızlı ssonraki süreçte yavaşlıyor hatta ilk üç aylık süreç hızlı oluyor,burnun hacim kaybediyor zayıflıyor:)) ve sonuç gayet tatmin edici,hiç endişelenme korkma,burda önemli olan doğru doktoru tercih etmekte geçiyor çünkü kk de herkes ameliyat olduğu doktordan memnun olduğundan onu öneriyor ve insanın aklı karışıyor,öncelikle nasıl bır burun istiyorsun,doğal mı belli olan mı,eğer nefes alma problemin varsa ben sana derim ki kesinlikle kbb uzmanı tercih et,benim durumuma düşme,çünkü onlar hem burnun fizyolojisini iyi biliyorlar hem de estetik açıdan burnunn istediği gibi oluyor,hepsinde olmuyor tabii,burda burun estetiği olmuş ve üzerinden en az altı ay geçmiş burunları inceleyip doktorlarını tercih edebilirsin

Ahhhh ben kesinlikle dogalciyim :) umarim istedigim gibi olur.gerci 2-3 seferdir gidiyorum doktoruma ama tam istedigimi detayli izah edemedim.testlerdir vslerdir,kabataslak istediklerimi anattim ama yarin ki gorusmemde tam detaya giricem artik.yanima begendigim burun resimlerini de alicam tamam artik :) ama benim doktor realistik birebir aynisi olmaz tabi ama nasil istedigine gore fikrim olsun dedi.tabi ben natalie portmanjn resimlerini aldim yanima :) tabi sadece burun diil komple ona benzesem cok sahane olurdu :))))

boşver kimseye benzemeye çalışma bence,sen kendin aşarak daha güzel olmak için çabala.Nedir bu çabalama? estetik,spor ,vs gibi.Aslında iyi olan doktor realisttirde aynı zamanda,sana yakışmayacak ya da sana yüzüne uygun olmayacak burunlar yapamayacağını ifade eder.Ama sonuçta ne istediğinde önemli tabii,birde ezbere konuşamıyorlar,burnu açmadan zorluk derecesini kestiremiyorlar,sen kime gidiyorsun görüşmeye carnavel?

teşekkür ederim ecemali evet nefes problemimde var ama kbb dan gözüm korktu hangisiyle konuştuysam yapacağım burun plastik cerrahın ki gibi olmaz dedi bende güzel olmasını çok istiyorum herks gibi ve ben antalyadayım ama sizin önerdiğiniz doktora gelmeyide düşünüyorum çok hoş olmuş yüzünüze çok yakışmış maşallah

görmüşsün
melism canım benim ilk burun estetiğimi plastik cerrah yapmıştı ne şeklinden memnun kaldım ne de nefes alma problemimi ortadan kaldırdı ve de tanınmış bir doktordu ben etik olmadığından burda isim vermek istemiyorum,sonra ilkinin üzerinden sekiz ay geçti ki detaylı araştırmalarım sonucunda Göksel bey ile tanıştım.Bir arkadaşım ona burun estetiği olmuştu çok memnun kalmıştı ben de gittim görüşmeye.İyi ki gitmişim canım valla sonuçtan çok memnunum,çok titiz detaycı hastayı sonuna kadar takip eden samimi dürüst bir doktor.bir sene oldu hala kontrollere gidiyorum ve hala sorum olduğunda soruyorum ve sağolsun yardımcı oluyor,profilimden de resimlerimi görmüşsün canım hem doğal hem de istediğim gibi oldu,mutlaka görüş derim ben sana : )

ah,natalie portmana benzersem bunu hiç dert etmezdim aslında hahaha :) neyse,tek bir atışım var o da burun :) ben izmir kulvarındayım ,ve doktorum abdulkadir göksel diil :)
Prof.dr Cüneyt özek.

ameliyat olan arkadaşlar bşey sorucam ben bursadayım istanbulda olucam 1 gece hastanede yatırıyo sonraki gün kalkıp evime gelebilir miyim gelirsem bursada sorun olmaz dimi ya pansuman falan yapılmıyo mu o tampon 5 gün pansuman yapılmadan mı duruyoo

şekerim ben göksel bey e ameliyat oldum biliyorsundur artık:) revizyon olmama rağmen bir gece hastanede kalmana gerek yok dedi,zaten pansuman denilen şey burnunun ucunu kapattıkları gazlı bezi değiştirmenden ibaret onu sana gösteriyorlar sen yapıyorsun eğer ağrın olursada ağrı kesici kullanıyorsun benim hiç ağrım olmadı.
sen kime olacaktın?

32 yaşındayım kısmet bugüneymiş diyorum burnum kemerli yüzüme yakışmadığını düşünüyorum Allah a asi mi geliyorum diye de düşünmeden edemiyorum ama napıyım bu olay benim kendime güvenimi yok etti biliyo musun yandan profilim ii değil fotoğraf çektirmiyorum ya insanlarla ikili ilişkilerimi bile engelliyo çünkü ürkek ve kendime sıfır güvenim var neyse senelerce kısmet olmadı bu sene olucam dedim çok düşündüm zaten sağlık açısından olmam gerekiyomuş solunum problemi var tek taraflı nefes alıyomuşum annemi de ikna ettim destekliyo beni içim rahat artık

istanbulda prof dr fethi orak a muayene oldum ii bir doktor olduğunu düşünüyorum yüzüne yakışan doğal bir burun yapacak inşallah bu arada 3000 euro herşey dahil :))

bursa da olduğum için nasıl olucak kafam çok karıştı kaç gün tamponlu duruyo pansuman olayı nasıl demekki bikaç defa daha gidicem ameliyat olunca hemen iyileşir mi ameliyat nasıl olucak tedirginim..

sanem doktor konusunda kararlımısın?
yani isim yapmış bir doktor ,ancak bir arkadaşım hiç memnun kalmadı,sen bir doktorla daha görüş istersen zaten fiat ortalama canım,
sabah ameliyat olur akşam bursaya dönebilirsin,ve burun estetiği konusunda ki endişelerini gayet iyi anlıyorum,hem dini durumu var hem de insanın kendini beğenmemesi,şöyle düşün ki burun ve diğer görsel uzuvlarımız genetik yani bizim seçimimiz maalesef değil bu nedenle insanın kendini daha iyi ve daha güzel hissetmeye ihtiyacı var.seni gayet iyi anlıyorum ben de fotograf çektiriken profilden olmasın diye çabalardım çünkü güzel çıkmazdı çok ciddi kompleks haline getirmemiştim ama hep aklımdaydı bu nedenle olduğuma en azından ikinci burun esteteğimnden sonra pişman olmadım,doktor konusunda yanlız tekrar araştır derim ben en azından bir doktora daha muayne ol ve görüş canım

ameliyat olduktan iki gün sonra sanırım tamponlar çıkarıtlıyor,yani ilk zamanlarda doktor ziyaretin fazla olabilir ama sonra ayda bir gibi,o da gerekirse ancak Göksel bey yaptığı burunlarda değişimleri sıkı sıkıya takip eden biri.Ben ilk burun estetiğimi olduğumda iki ay sonra beni çağırmadı sonra da burnum çöktü zaten:)))

Nekadar hastanede kalınıyor ? Gerçekten ağrı oranı nedir?yorumları okuyorum sanki diş çektirmekten bahsediyorsunuz kızlar :)

fethi orak a giden arkadaşın neden memnun kalmamlışş ben çok takıyorum hiç beğenmediğimden

canım gövde kısmını çok fazla törpülemiş,kızın çökmüş burnu ve ücuı çok kalkık afedersin domuz burnu gibi,
kız revizyon olmak istiyor kaburgadan alınacakmış,birkaç doktora gitmiş ancak risk almak istememiş doktorlar,
çok mutsuz ne yapacak bilmiyorum bariz belli ama burnu bir görsen

Merhaba Sanem,
hastanede kalmana gerek olmuyor genelde. ben kalmayı tercih ettim. O konuda doktor seni daha iyi yönlendirir. buruna bi alçı takılıyor ameliyattan sonra. onu da 1 hafta sonra çıkartıyor. ama ameliyattan 3 ya da 4 gün sonra silikonları çıkarmıştı burnumdan.
Benim doktorum Abdülkadir Göksel idi. profilimden resimlerime bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…