Ben dr.hüseyin güner'e burun ameliyatı oldum.başkentte yaşıyorum ama araştırmalarım bana doğru tercihin istanbul 'da olduğunu gösterdi ve dr.hüseyin güner'e muayene olmak için yola çıktım.muayeneye gittiğim ilk andan ameliyat sonrasına kadar içinde bulunduğum ortam ,doktordan çalışanlara kadar insanların size yansıttığı güleryüz ve pozitif enerji,doğru yerde olduğumu zaten kanıtlar nitelikteydi.bir estetik cerrah herşeyden önce ameliyat sonrasında size vereceği memnuniyet garantisini ilk andan itibaren hastasına hissettirebilmelidir. Dr.hüseyin güner bunu hastasına daha ilk andan yansıtabilen belkide tek cerrah.en basiti muayenenin ücretsiz olması kalitesini ve bir şeyleri başardığının göstergesi tabi dediğim gibi bu en basiti.yaşamak lazım..en önemlisi beni ankaradan istanbula götüren dr.hüseyin güner'in kullandığı teknolojidir.kaba eğri burnumla zaten dr.hüseyin güner'den başkası başa çıkamazdı.burun derisini lazerle inceltebilmesi,kemiğe lazerle müdahale edebilmesi zaten ameliyatın başarısının garantisidir..ezberleri bozan burun estetiğinin kitabını yeniden yazan dr.hüseyin güner sayesinde ben ameliyat sonrasında tek bir ağrı kesici bile almadım evet tek bir ağrı kesici bile almadım. Ne ağrı, ne şişlik dediğim gibi ameliyat olup olmadığımı bile anlayamadım uyandığımda..bazı şeyler buranın doğru yer olduğunu kanıtlıyor demiştim şunuda eklemeliyim benim istanbul'a ameliyat için gittiğimde kalacak bir yerim yoktu ama mükemmel bir estetik cerrah olan dr.hüseyin güner herşeyden önce mükemmel bir insandı ve benim hastanede kalmamı ve rahat edebilmem için her türlü imkanı bana sağladı.zaten öyle istirahat etmenize de gerek yok ameliyattan bir kaç saat sonra yemeğimi yedim ve taburcu olabilecek duruma geldim.ameliyattan sonra uyandığımda burnumdan nefes alabiliyordum.ne ağrım vardı ,ne şişlik, ne morluk..unutmayın yapacağınız tek bir hata yani yanlış cerrah seçimi sizi ömür boyu duyacağınız bir pişmanlık duygusuna götürecektir..ben bunları yaşamaktan çok korkuyordum ve bu yüzden dr.hüseyin güner'e gittim ve şimdi ona ve ekibine minnettarım ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum hepsine.tekrarlıyorum benim burnum normalden çok daha eğri ve çok kabaydı..bu yazıyı okuyan ve şikayetlerinin benimkinden daha az olduğunu düşündüğüm sizlere diyorum ki; burnunuzu istediğiniz görünüme sokmak dr.hüseyin güner için çok kolay, sadece her zaman yaptığı klasik bir iştir.dr.hüseyin güner'in kullandığı teknoloji dünyada sayılı cerrahların elindedir.lütfen, sizlere ömür boyu pişmalık yaşatacak işlere imza atmayın ve yalan yanlış bilgilerle gözünü para bürümüş estetik cerrahlara kendinizi emanet etmeyin.saygılar
Merhaba
ameliyat sonrası aklına geldikçe burun kemiğinin üzerinden aşağıya ve yanlara doğru masaj yapıyorsun. bu şişlik için yardımcı oluyor. ne kadar cok yaparsan o kadar iyi diye biliyorum.
Ameliyat oncesi sakinleştirici veriyorlar... Ameliyathaneye gidene kadar uyumuş olursun.. Panik yapma. Ameliyathane de narkoz vericekler. Ameliyat esnasında birşey hisseden hiç duymadık, sen de hissetmeyeceksin :) Ben ameliyat sonrası çok çabuk uyanmıştım. Bitti mi dedim ilk olarak çünkü ne agrım ne sızım vardı, ameliyat oldum mu acaba diye dusunmustum : Uykudan uyanıyor gibiydim.. boşuna kendini korkutma ltf..
Tampon konusuna gelince oyle eskiden anlatıldığı gibi beynine kadar uzanan kocaman tampon diye birşey yok, hava kanallı kucucuk silikonlar koyuluyor. Hava kanalları sayesinde nefes alabiliyorsun... Çıkarırken hiç canın yanmayacak.
Burunun deliklerinin kucuk, buyuk ,kalkık olması ilk olarak doktorun ile ameliyat oncesi gorusmelerine ve sonrasında da ameliyat esnasında doktorunun ellerine kalmış... Yani sana ilk gosterilen fotograf gibi olmayabilir... Burada doktor seciminin onemi ortaya çıkıyor. Ben Dr. Abdulkadir Goksel e ameliyat olmuştum. Gonul rahatlıgıyla oneririm.
Rino Istanbul- 216 302 00 69 dan randevu alabilirsin.
Çok fazla kafayı takıyorum çok tedirginim ben fethi orak a 20 ağustosta ameliyat oluyorum burnumun doğal olmasını ben sölemeden kendisi bütün açıklamaları yaptı bana 3000 euro istedi bu arada alman hastanesinde yapıyomuş 1 gece yatırcak ben bursadan gelicem benim için ii olucak sonrası nasıl olucak bilmiyorum bir de kanama oluyo mu çok
arkadaşın ilk ameliyatını mı olmuş fethi orak a ii olmamış tekrar abdülkadir göksele mi olucak nasıl yani
arkadaşın ilk ameliyatını mı olmuş fethi orak a ii olmamış tekrar abdülkadir göksele mi olucak nasıl yani
tatlım bende amelyat olmadan önce ön profilimi sevmiyodum oldum şimdide yan profilden resim çektiremiyorum. 2. ameliyattan sonra her yönden çektirebilicem inş:)
slm ben hiç bir yerden cvp alamıyorum burun estetiği olmayı düşünüyorum taktım ucuna burnumun öğrenciyim ve yaza olmayı düşünüyorum ailem karşı ama ikna ettim bide güzel olmassa biz sana demedikmi decekler ve ben bunu duymak istemiyorum önerebileceğiniz doktor varmı arkadaşlar
BEN GÖZÜM KAPALI TAVSİYE EDEBİLİRİM Abdülkadir Göksel kbb uzmanı ben kendisine ikinci burun estetiğimi oldum hem estetik açıdan kaygım vardı hem de nefes alma problemim vardı deviasyon vardı.İlk burun estetiğim başarısızlıkla sonuçlandığından ikincisi için çok detaylı bir araştırma yaptım ve Göksel Bey e ameliyat oldum şu anda bir sene oldu ve sonuçtan çok memnunum.Profilimden resimlerime bakabilirsin,
BEN GÖZÜM KAPALI TAVSİYE EDEBİLİRİM Abdülkadir Göksel kbb uzmanı ben kendisine ikinci burun estetiğimi oldum hem estetik açıdan kaygım vardı hem de nefes alma problemim vardı deviasyon vardı.İlk burun estetiğim başarısızlıkla sonuçlandığından ikincisi için çok detaylı bir araştırma yaptım ve Göksel Bey e ameliyat oldum şu anda bir sene oldu ve sonuçtan çok memnunum.Profilimden resimlerime bakabilirsin,
çok teşekkür edrim sonunda bi cevap alabildim siz nerde hangi şehirde oldunuz ameliyatı ayrıca nefes problemi bendede var
canım ben istanbuldayım Göksel Beyin muaynanesi de şaşkınbakkalda rino plasti,aynı zamanda Göksel Bey in facebook adreside var ordanda ameliyat yapmış hastalarının burun örneklerini görebilirsin ,benimkine bakabilirsin Göksel Bey in burda da hastalarının oluşturduğu bir grup var ordanda inceleme yapabilirsin.Ben de deviasyon olduğunda burnumda bir tarafa doğru eğrilik vardı nefes probleminede neden oluyordu Göksel Bey kbb uzmanı olduğundna o sorunumda halloldu estetik açıdan da sonuçtan çok memnun kaldım.Çökme vs sorunlar olmadı.İlk burun estetğimde üç ayda burnumun gövdesinde çökme olmuştu ve ilk doktro plastik cerrahtı deviasyonumuda almamıştı o nedenle doktor seçimi çok önemli
tamam hemen facebooktan da bakıcam çok teşekkür ederim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?