ben nefessiz kalmaktan korkuyorum özellikle burundan 1 parça da olsa nefes alınamıyor mu tamponlar varken,çünkü yeme içme çok zor oluyor burnum tıkalı nasıl su içerim(
merhaba arkadaşlar ben de 17 temmuzda burun estetiği yaptırdım. bugün 12. gün aslında cumartesi alçıyı çıkarttırmak için gidecektim ama acil bir iş dolayısıyla gidemedim doktoruma da şu an ulaşamıyorum izinliymiş haftaya pazartesi dönecekmiş. bu zaman zarfında alçının durmasının bir zararı olur mu acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim
Konu sahibesi olarak konumu çok boşlamışım bunu fark ettim
Söz vermiştim burnumun resminide iyileşince koyacağım diye onu da unutmuşum kusuruma bakmayıınnn
Saçım başım dağınık onun da kusuruna bakmayın
İşte burnum 18 Ocak 2013te ameliyat oldum,05 Haziran 2013te şu an bu halde
Eki Görüntüle 729112
ben şahsen bi zararının olacağını düşünmüyorum sonucta ne gibi bi etkisi olabilirki. ama eger burnun ameliyatdan dolayı şiştiyse alçı da sıkyosa ozmn sıkıntı olur bence...
nekadara yaptn cnmmm ???????cok gzl olmuuuuş
merhaba arkadaşlar ben de 17 temmuzda burun estetiği yaptırdım. bugün 12. gün aslında cumartesi alçıyı çıkarttırmak için gidecektim ama acil bir iş dolayısıyla gidemedim doktoruma da şu an ulaşamıyorum izinliymiş haftaya pazartesi dönecekmiş. bu zaman zarfında alçının durmasının bir zararı olur mu acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim
ameliyat olanları tebrik ederim aman ne var burnunda deyip beni vaz geçirmeye çalışanlar olmasa keşkee
Niye vazgecesinki.. Onemli olan senin kendini nasil hissettigin. Fazla konusunca kafa karisiyor. Konusmamak gerek. Karar ver ve uygula bence
Evet ben karar verip tereddüt edenlerdenim ama 2 isim var aklımda hadi hayırlısıKatiliyorm bencede ama insan karar vermekte zorluk cekiyo yorumlari okuyunca.. Karar versen bile tereddüt ediOsun
kızlar bir süredir burda burun ameliyatı olanların yorumlarını okuyorum
genel itibarıyla kızlar korkmayın o kadar da zor değil şeklinde yazıyorlar insana cesaret geliyor olası geliyor
google'da bir doktor hakkında yorum ararken donanımhaber sitesine denk geldim orda genellikle erkeklerden oluşan bir topluluk yüzlerce yorum yapmış ve ameliyat olan erkekler öldüm bittim zorunlu değilse sakın olmayın yazmışlar
erkekler de böyle yazarsa.
bir okusanız baya gerilirsiniz
Ben hastanede olmuştum gidiyorsun anesteziciyle konuşuyosun sonra bir bakmışsın yatakta uyanıyorsun başında annen baban burnun biraz acıyor ama çok değil kesinlikle 4 gün kalıyor içinde tampon sonra onu çıkarttırmaya gidiyorsun ama yok öyle bir acı sümükler tampona yapıştığı için çekerken burunun eti kopuyor gibi oluyor o yüzden verdiği kremleri bol bol kullanın ve korkmadan sümüğünüzü çıkarın psikolojik olarak korkuyorsunuz ama yapın yoksa 1 saat uğraştı adam o tamponları çıkartmak için
ben iki kere oldum bir kere kemik için bir kere et için ama o tamponların çıkartılması yok mu aman Allahım yok böyle bir acı valla aklıma geldi okurken gözlerim yaşardı. Ağrı eşiğim düşükte değil 2 seferindede çıkarıldıktan sonra tansiyonum düştü baygınlık geçirdim bir ameliyatta da narkozu az vermişlerdi ameliyat esnasında uyandım
gibi yorumlar var acayip gerildim ve tırstım((((((((((((((((((((((
kızlar bir süredir burda burun ameliyatı olanların yorumlarını okuyorum
genel itibarıyla kızlar korkmayın o kadar da zor değil şeklinde yazıyorlar insana cesaret geliyor olası geliyor
google'da bir doktor hakkında yorum ararken donanımhaber sitesine denk geldim orda genellikle erkeklerden oluşan bir topluluk yüzlerce yorum yapmış ve ameliyat olan erkekler öldüm bittim zorunlu değilse sakın olmayın yazmışlar
erkekler de böyle yazarsa.
bir okusanız baya gerilirsiniz
Ben hastanede olmuştum gidiyorsun anesteziciyle konuşuyosun sonra bir bakmışsın yatakta uyanıyorsun başında annen baban burnun biraz acıyor ama çok değil kesinlikle 4 gün kalıyor içinde tampon sonra onu çıkarttırmaya gidiyorsun ama yok öyle bir acı sümükler tampona yapıştığı için çekerken burunun eti kopuyor gibi oluyor o yüzden verdiği kremleri bol bol kullanın ve korkmadan sümüğünüzü çıkarın psikolojik olarak korkuyorsunuz ama yapın yoksa 1 saat uğraştı adam o tamponları çıkartmak için
ben iki kere oldum bir kere kemik için bir kere et için ama o tamponların çıkartılması yok mu aman Allahım yok böyle bir acı valla aklıma geldi okurken gözlerim yaşardı. Ağrı eşiğim düşükte değil 2 seferindede çıkarıldıktan sonra tansiyonum düştü baygınlık geçirdim bir ameliyatta da narkozu az vermişlerdi ameliyat esnasında uyandım
gibi yorumlar var acayip gerildim ve tırstım((((((((((((((((((((((
Ayy valla benim doktorum dedi en cok erkekler ayilip bayiliyorben 17 yasinda olmama ragmen hic de oyle aglayip sizlamadim. Koskaca adamlar ayilip bayiliyormus
:)))) sen böyle yaz işte canım. ben okuyunca baya korktum hepsi böyle yazmış bir tanesi de iyi oldu çok acımadı yaptırın falan dememiş
şimdi günlerdir bu sitede kızlar çok mutlu memnun olun diyor
ordakiler öldük bittik diyor
şaşırdım
senin tamponlar alınırken nasıl oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?