Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

ben nefessiz kalmaktan korkuyorum özellikle burundan 1 parça da olsa nefes alınamıyor mu tamponlar varken,çünkü yeme içme çok zor oluyor burnum tıkalı nasıl su içerim (

ben nefessiz kalmaktan korkuyorum özellikle burundan 1 parça da olsa nefes alınamıyor mu tamponlar varken,çünkü yeme içme çok zor oluyor burnum tıkalı nasıl su içerim (

silikon tamponlar ile ameliyattan hemen sonra nefes alınabiliyor. ancak ilerleyen günlerde kanama vs nedeniyle tamponlarım tıkandığı için nefes alamamıştım ben. grip olmuşsun da burnun tıkanmış gibi oluyor

merhaba arkadaşlar ben de 17 temmuzda burun estetiği yaptırdım. bugün 12. gün aslında cumartesi alçıyı çıkarttırmak için gidecektim ama acil bir iş dolayısıyla gidemedim doktoruma da şu an ulaşamıyorum izinliymiş haftaya pazartesi dönecekmiş. bu zaman zarfında alçının durmasının bir zararı olur mu acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim

ben şahsen bi zararının olacağını düşünmüyorum sonucta ne gibi bi etkisi olabilirki. ama eger burnun ameliyatdan dolayı şiştiyse alçı da sıkyosa ozmn sıkıntı olur bence...

nekadara yaptn cnmmm ??????? cok gzl olmuuuuş

ben şahsen bi zararının olacağını düşünmüyorum sonucta ne gibi bi etkisi olabilirki. ama eger burnun ameliyatdan dolayı şiştiyse alçı da sıkyosa ozmn sıkıntı olur bence...

şişler indi çok şükür sadece tıkanıklık var. içimi rahatlattın çok teşekkür ederim :)

Hicbir sorun olmaz cnm

kızlar bir süredir burda burun ameliyatı olanların yorumlarını okuyorum
genel itibarıyla kızlar korkmayın o kadar da zor değil şeklinde yazıyorlar insana cesaret geliyor olası geliyor
google'da bir doktor hakkında yorum ararken donanımhaber sitesine denk geldim orda genellikle erkeklerden oluşan bir topluluk yüzlerce yorum yapmış ve ameliyat olan erkekler öldüm bittim zorunlu değilse sakın olmayın yazmışlar
erkekler de böyle yazarsa.
bir okusanız baya gerilirsiniz

Ben hastanede olmuştum gidiyorsun anesteziciyle konuşuyosun sonra bir bakmışsın yatakta uyanıyorsun başında annen baban burnun biraz acıyor ama çok değil kesinlikle 4 gün kalıyor içinde tampon sonra onu çıkarttırmaya gidiyorsun ama yok öyle bir acı sümükler tampona yapıştığı için çekerken burunun eti kopuyor gibi oluyor o yüzden verdiği kremleri bol bol kullanın ve korkmadan sümüğünüzü çıkarın psikolojik olarak korkuyorsunuz ama yapın yoksa 1 saat uğraştı adam o tamponları çıkartmak için

ben iki kere oldum bir kere kemik için bir kere et için ama o tamponların çıkartılması yok mu aman Allahım yok böyle bir acı valla aklıma geldi okurken gözlerim yaşardı. Ağrı eşiğim düşükte değil 2 seferindede çıkarıldıktan sonra tansiyonum düştü baygınlık geçirdim bir ameliyatta da narkozu az vermişlerdi ameliyat esnasında uyandım

gibi yorumlar var acayip gerildim ve tırstım ((((((((((((((((((((((

Amman erkeklerin canı çok kıymetli bence kadınlar doğum fln yaptığı için acı eşikleri bir hayli yüksek

Kizlar merhaba,
Burun ameliyati olmadan once ve olduktan sonraki ilk gunlerde bu forumdan cok fazla sey ogrenmistim. simdi ameliyat olmak isteyen arkadaslara faydam olsun istiyorum.
oncelikle, eger burnunuzla mutlu degilseniz, hic dusunmeden yaptirmanizi oneririm. Insanin hayatinda cok buyuk degisiklikler yapiyor, herseyden once kendinize olan guveniniz tazeleniyor. Ve hic de utanilacak birsey degil, kotu bir buruna sahip olmak sizin sucunuz degildi. cogu zaman cocukken düşüp kalkmaktan, ufak darbelerden bozuluyor burun şeklimiz. Ameliyattan sonra doktorum burnumun icinin hep kirik oldugunu soylemisti.
ameliyat kismina gelince, bizim toplumumuz temkinli olmaya ve cok konusmaya bayilir. hele anne babalar kendilerine gore cocuklari kusursuz oldugu icin hicbizaman desteklemezler. Ama istiyorsaniz, cesaretinizi toplayin ve ameliyat olun. korkulacak hic birsey yok, sadece ilk geceyi cok konforlu geciremeyebilirsiniz. Yuzunuz ameliyat gunu aksama dogru sismeye baslayacak, ertesi gunu cokca morarmis olacak. ama ameliyatin 4. gununde sislik ve morluk bitmis olacak ve 6. gunde bandajininz yoksa ameliyat oldugunuzu kimse bile anlamayacak.
sislik genel cogu kiside ilk iki haftada %80 geciyor. geri kalan oran ise 6 ay icinde bitiyor. Ama benden sonra benim doktoruma ameliyat olan bir arkadasimin sisligi 1 bucuk 2 ay filan surdu. morluklarida 2 haftada fln iyilesti. maalesef bunyeye gore degisiklik gosteriyor. ben sansliydim, fazla odem olmadi. ama ameliyat icin yaz aylarini tercih etmeyin, sislik cok daha fazla oluyomus.
simdi ameliyat olali 8 ay oluyor. Ben hem estetik hem nefes darligi icin ameliyat olmustum. Eger burun kanatlariniz darsa, diger bir deyisle burun delikleriniz kucukse, nefes darligi konusunda muhtesem bir sonuc almayi beklemeyin derim, bende ancak 30% luk bir nefes rahatligi oldu. ama bu tabi ki burnunuzdaki deviasyon yonune bagli. deviasyon cok fazla ise, cok fark olabilir.
Eger sorulariniz olursa buradayim! hoscakalin

Ayy valla benim doktorum dedi en cok erkekler ayilip bayiliyor ben 17 yasinda olmama ragmen hic de oyle aglayip sizlamadim. Koskaca adamlar ayilip bayiliyormus

Ayy valla benim doktorum dedi en cok erkekler ayilip bayiliyor ben 17 yasinda olmama ragmen hic de oyle aglayip sizlamadim. Koskaca adamlar ayilip bayiliyormus

:)))) sen böyle yaz işte canım. ben okuyunca baya korktum hepsi böyle yazmış bir tanesi de iyi oldu çok acımadı yaptırın falan dememiş
şimdi günlerdir bu sitede kızlar çok mutlu memnun olun diyor
ordakiler öldük bittik diyor
şaşırdım

senin tamponlar alınırken nasıl oldu ?

burun estetiğiyle ilgili bi sorunum var. burnumun ucu üst dudağımı yukarı çekiyor gibi. bu da sinirli bi hal veriyor bana, öyle gösteriyor. bu burnun bitişiyle üst dudağın başladığı alanı da kesip müdahalede bulunuyolar mı acaba?
tam burun ucuyla üst dudağın birleştiği yere parmağımla bastırdığımda görüntü normale dönüyor ve daha güzel oluyor. yani o dediğim kısım biraz gergin kalmış sanki burun yüzünden. burun ucunu kestiklerinde bu gerginlik de gidip üst dudağın burna yakın kısmının gerginliği geçip iner mi aşağıya doğru? bunu merak ediyorum. bunu açıklamak zor ama soruma cevap vermek isteyen varsa paintte olmasını istediğim yani parmağını bastığımda oluşan şekli çizebilirim?

Hic de acimadii. Bir krem veriyorlar onu bol bol surmek gerekiyor kabuk olmasin diye. Ben bir tane deligime tam surmemisim kabuk yapmis sadece o biraz acidi ama abartilcak kadar degill. Silikon tampon zaten hemen cikiverdi hiic acimadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…