Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

selam kızlar , bende burun ameliyatı olmak istiyorum. Fakat nerden başlayacağımı napıcağımı bilemiyorum,çok kararsızımm

önce etrafında arastrma yapmalısın doktrla grusmeye gdp yaptığı burunları gormelısın bekleme derıımm:)

prof dr fethi orak istanbulda bir cerrah ve türkiyenin en ii 10 cerahhından biriymiş onun üzerinde çok duruyorum cesaretim var gözümü kararttım olucam ama annemin beni öyle morarık suratla görüp bayılmasından korkuyorum açıkcASI

Valla benim annem sadece fotoğraflarımı görmüştü ağlamıştı canlı görünce kötü olur sanırım:S

annemi ikna etmem biraz zaman aldı şimdi daha ılımlı bende ona ameliyattan sonraki halimin geçici olacağını desteğine ihtiyacım olduğunu sürekli sölüyorum senin burnuın gibi istiyorum deyince hoşuna gitti yumuşadı o süreç ne kadar zamanda geçer bilmiyorum ki doktor hakkında kötü şeyler de duymadım şimdi

geçmiş olsun bende çoook istedim ama birazda günah falan die çok yanaşmadım ama senin için sevindim ya güzel olmuştur kesin eşimin teyzesi oldu ve çok güzel oldu hakketten

Hakkında hayırlısı olsun canım..

Kızlarrr bende salı günü ameliyat oldum, bugünde tamponlarım alındı ve eve geldim akıntım oluyor hala ama ağrım yok. İlaçları kullanmaya başladım akıntım ne zaman geçer acaba? Ben çok zorlandım yaaaa..:)

Selam canım akıntı derken burnunda kanlı bir akıntın mı var acaba.. Yoksa açık renkli beyaz bir akıntı mı..Benim kızım da ameliyat oldu 11 gün oldu ilk iki gün hafif sızıntı oldu doktorum sinüs içnde biriken şeyler dedi ama onlar iki günde geçti..

sanem selalar oldunmu amelyatını feth orak diye sormuşssun benim bir arkadaşım bir ara doktor beyin yanında çalışmıştı aslında. İstersen sorabilirm..

yok olmadım daha ancak 22 şubata randevu alabildim pahalı olduğunu öğrendim türkiyenin en ii 10 doktoru arasında diyolar çok ii olur arkadaşına sorarsan nasıl bir doktor öğrenebilirim.:Çok teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…