- Konu Sahibi EstetikEditor
-
zgdn Abdülkadir Bey banada masaj verdi...sen yaptın mı? işe yaradımı?
aaa erken değil mi masaj için ben aklıma geldikce yapıyorum. işe yaradı mı yaramadı mı anlayamadım. son zamanlar da burnunum ucu acımaya başladı bu nedenle çok zorlamıyorum.
bilmiyorimki üst tarafa yap dedi.bende yaptıkça tuhaf oluyo karıncalanma gibi garip oluyo
ooo bi ay dolacak nerdeyse :) zaman çok çabuk geçiyor. son zmnlar da aynaya bakıyorum da burnum yüzüme iyice oturdu öncedn resimler de tuhaf çıkıyordum sanki bi başkasının burnu vardı yüzümde hep bişiyler eksikmiş gbi geliyordu :)
senin kaç ay oldu ?
bnm 3.5 ay oldu.
mrb kızlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama karar veremedim hangi doktoru önerirsiniz bide ne kadara yaptırdınız ????
benim bariz şişliklerim var daha sabır lazım. çabuk geçse şu 3 ay yaa
eğer doğallık önemliyse senin için kesinlikle Abdülkadir Göksel'i yani kendi doktorumu öneririm:)
benim hem deviasyon hem estetik oldu..dün biri dediki siz kilomu verdiniz hoş olmuşsunuz:)) yani burun anlaşılmıyor çok doğal
ücret şuan 5000 tl
bişey değişmiyo canım hatta 3 aydan sonra şişlikler burun ucuna iniyo biliyorsun nasıl takıntılı bi hale geldim bu yüzden ama şunu fark ettim ki çevremdekilerin bakışları değişti daha bi beğeniyle bakıyolarlar
bende abdulkadir beyin ismini duydum ama insan ister istemez tedirgin oluyor peki süreç nasıl işledi şişliklerin inmesi morlukların geçmesi vs. ??
ilk 3 gün çok şiş sonra inmeye başlıyo...benim arkadaşımın eşi , komşuları hepsi Abdülkadir Bey'in hastası ve memnun olmayan tek kişi yok. doktor çok iyi çok ilgili hiç süphen olmasın kesinlikle Abdülkadir Bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?