Burun Estetiği Hasta Yorumları

ooo bi ay dolacak nerdeyse :) zaman çok çabuk geçiyor. son zmnlar da aynaya bakıyorum da burnum yüzüme iyice oturdu öncedn resimler de tuhaf çıkıyordum sanki bi başkasının burnu vardı yüzümde hep bişiyler eksikmiş gbi geliyordu :)

mrb kızlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama karar veremedim hangi doktoru önerirsiniz bide ne kadara yaptırdınız ????

mrb kızlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama karar veremedim hangi doktoru önerirsiniz bide ne kadara yaptırdınız ????

eğer doğallık önemliyse senin için kesinlikle Abdülkadir Göksel'i yani kendi doktorumu öneririm:)
benim hem deviasyon hem estetik oldu..dün biri dediki siz kilomu verdiniz hoş olmuşsunuz:)) yani burun anlaşılmıyor çok doğal
ücret şuan 5000 tl

benim bariz şişliklerim var daha sabır lazım. çabuk geçse şu 3 ay yaa

bişey değişmiyo canım hatta 3 aydan sonra şişlikler burun ucuna iniyo biliyorsun nasıl takıntılı bi hale geldim bu yüzden ama şunu fark ettim ki çevremdekilerin bakışları değişti daha bi beğeniyle bakıyolarlar

bende abdulkadir beyin ismini duydum ama insan ister istemez tedirgin oluyor peki süreç nasıl işledi şişliklerin inmesi morlukların geçmesi vs. ??

benim sağda yani deviasyon olan tarafta şişlik daha fazla canım. evt profil kompleksi falan kalmadı bendede ..hatta fotoyu yandan çekin falan diyorum arkadaşlarıma

bende abdulkadir beyin ismini duydum ama insan ister istemez tedirgin oluyor peki süreç nasıl işledi şişliklerin inmesi morlukların geçmesi vs. ??

ilk 3 gün çok şiş sonra inmeye başlıyo...benim arkadaşımın eşi , komşuları hepsi Abdülkadir Bey'in hastası ve memnun olmayan tek kişi yok. doktor çok iyi çok ilgili hiç süphen olmasın kesinlikle Abdülkadir Bey

Kızlaaaar burnum da gözle görülür derecede düzelme var masaj işe yaradı. Siz siz olun bir sorun olduğunu hissettiğiniz zaman kontrol zamanını beklemeyin ben hata yaptım geçtiğimiz haftalarda sıkıntımı telefonda dile getirdim Göksel Bey de yarın hemen gel dedi. Ödemin olduğu yere göre farklı bir masaj gösterdi biraz sert bi masaj ilk başlar da burnum acıyordu şimdi alıştım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…