- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Seni çok iyi anlıyorum zgedgn inşallah şimdiki sorunlar neyse zamanla düzelir sabretmek gerek.Ben de yazıdkalrını okuyunca korkmaya başladım iyice.Estetik olmadan önceki burnuna çok benziyor benim burnum.1,5 aylıkkenki resimlerin dışında şimdiki halini göstren bir resim koyarsan daha iiyi yorum yapabilirdim ama o hali güzel ben beğendim.Dediğim gibi stres yapmadan zaman bırak burun çok değişiyor diyorlar zamanla.Toparlanacaktır seninki de.
canım anlamadım ben silikon takıp taktırmamak hastanın insiyatifinde mi? Hem sonucu etkliyo mu silikon?Ayrıca 6. aya kadar dert etmemelisin şekli değişir diyorlar.
sana yolladıgım msjları alıyo musun?[/QUOT
bugün bir tane aldım :) Daha önceden gönderdysen dediğin gibi gelmemiş olabilir.
Kızlar iki yeni foto ekledim. Sanırım ben abartıyorum herkes bu kadar düzgün bir buruna sahip olmak ister ben nankörlük yapıyorum.. Büyük ihtimalle saçlarımdan dolayı burnuma taktım siz siz olun ameliyat snrası saç renginizi ve şeklinizi değiştirmeyin yani büyük bir değişiklik yapmayın.. Arkadaşlarım eski resimlerime bakıp ameliyat öncesi dha havalıymışsın falan diyor ama hepsi saçlarımın şeklini ve rengini değiştirmekten kaynaklanıyor saçlarım eski haliyle olsaydı burnum yüzümde kaybolacaktı.. bu aralar çok mutsuzum moralinizi bozduysam ksr bakmayın.
canım moralini bozma burnun çok doğal ve güzel...saçını eski haline getir bence en kısa zamanda en azından rengini:)
herşey yolunda bandajlarım çıktı..darısı isteyen arkadaşların başına inşallah...
saol canım bakalım şuan uç kısmı şiş indiğinde dha da güzel olur diye düşünmeye çalışıyorum :) bandajlar da çıktığına göre resimleri bizimle paylaşsan merakla bekliyoruzzz :)))
foto ekledim ...merak edenler için
gördüm ve aradaki değişime inanamadım çok güzel olmuş valla bnm burnum çok şiş duruyordu senin ki 13. gün olmasına rağmen bnmkinin 3 aylık hali gibi maşallah
bu arada burun ve çene ameliyatı yaptıracak olan aster mi yoksa sen miydin unuttum ben
teşekkür ederim tatlım:)
bendim:) ama çenede hiç değişik bişey yok fark yok gibi...aster daha muayne olmadı bildiğim kadarıyla olunca onada diyebilir yapalım diye...bana yaptırmasanda olur ama yaptırırsan daha güzel olur önden bakınca demişti Abdülkadir Bey...yaptırıverdim:87:
peki bi zorluk yada ağrı falan oldu mu çene protezinden sonra? bana da yaptırırsan daha güzel olur demişti ama cesaret edemedim.
zorluğu şu 1 hafta çorba türü şeyler yiyebiliyosun ancak ben 2-3 kilo verdim 1 haftada mesela..birde rahatsızlık hala gülemiyorum mesela dikişler tam erimedi ama ağrı sızı falan olmuyor
benim için kötü olurdu 2-3 kilo vermek burun ameliyatından sonra bile yemek yemekte zorlanmıştım zorla yiyordum demek ki çene protezi takılsaydı hiç bişiy yiyemicektim. neyse üzerinden nerdeyse iki hafta geçmiş sen atlattın en zor dönemini :)
saol canım bakalım şuan uç kısmı şiş indiğinde dha da güzel olur diye düşünmeye çalışıyorum :) bandajlar da çıktığına göre resimleri bizimle paylaşsan merakla bekliyoruzzz :)))
Kızlar burun ucumdaki kıkırdak neden belirgin duruyor sizce normal mi zamanla düzelir mi? sanki burun ucum sağ tarafında sivilce çıkacakmış gbi bir şişlik var.. Takmamaya çalışıcam ama olmuyor bugün arkadaşım burnuna ne oldu senin dur falan dedi bnde dedim korkutma bni ne olmuş falan dedim aynaya baktım sonra anladım ki kıkırdaktan bahsediyor. Bunu fark eden ilk kişi değil.. Bu durum gerçekten çok canımı sıkıyor bir daha ki kontrolüme daha var.. Ne yapmalıyım sizce??
kesinlikle şuan daha çok yeni,zamanla şişlik inecek ve rengi açılacak şuanki görüntüyü referans alma yerine oturması için zaman gerekiyor,benim burnum yüzümün neredeyse yarısını kaplamıştı o derece şişti ama şuan harika görünüyor düzelecek
kıkırdağın düzelmesi duyduğum birşey değil canım belkide yanılıyorumdur kontrole gittiğinde mutlaka doktoruna anlat ve sebebini sor,en azından için rahatlar
Kızlar burun ucumdaki kıkırdak neden belirgin duruyor sizce normal mi zamanla düzelir mi? sanki burun ucum sağ tarafında sivilce çıkacakmış gbi bir şişlik var.. Takmamaya çalışıcam ama olmuyor bugün arkadaşım burnuna ne oldu senin dur falan dedi bnde dedim korkutma bni ne olmuş falan dedim aynaya baktım sonra anladım ki kıkırdaktan bahsediyor. Bunu fark eden ilk kişi değil.. Bu durum gerçekten çok canımı sıkıyor bir daha ki kontrolüme daha var.. Ne yapmalıyım sizce??
bence arayıp sorabilirsin canım. en doğru cevabı doktor vericektir. kontrolü bekleme ara sor bence muhakkak bir açıklaması vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?