- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.561
haklısınız.. zaten bende iyi bi doktora olmak istediğimden direk göksel beyi düşündüm. yaz gibi olmayı düşünüyorum umarım maddi olarak ayarlayabilirim ve ona olurum yoksa zaten her doktora olmayı düşünmüyorum. teşekkürler bilgi için:)
ortalama şehir dışındakiler bir haftadan daha önce dönemiyorlar,
sizin sorununuz erken dönmek mi fiatların yüksekliği mi :)
Erken dönmek sorunum. İş yerim izin vermez. Zaten tüp bebek tedavisine tekrar gireceğim. Onun için de 20 gün izin alacağım(( ilk gebeliğimde çok çektim burundan. Şimdi yine olursa dayanamam. Bulunduğum ilde ameliyat olabilsem keşke hiç güvenemiyorum. Yeni yapan arkadaş ile görüştüm Üniv. De hocaya yaptırmış. Burnunun en üstü bariz yamuk. Söyledim ben de. Ama iki yerden kırıktı ilkini düzellti ikincisi için ayrı bir ameliyat yapacakmış!!! Estetik işine pek bulamayan kbb ci sanırım hoca.
Canim gecmis olsun. Dikkat et kendine. gec olsun da guc olmasin :))
peki o zaman haftaya salıya kadar tam desteğe devam:)) geçer geçer merak etme sen
sanırım geçmeye de başladı.. antibiyotik kullanıyordum bitmek üzere etkisini gösteriyor artık galiba
dikkat etmeliyim özellikle ameliyata kadar
tabii ondan sonra da
Kesinlikle katiliyorum. Herseye para buluyoruz da kendimize gelince iki kere dusunuyoruz. Yanlis yapiyoruz aslinda kesinlikle acele etme. Parani ayarlayincs olursun. BUNca yil yasamissin burnunla. Birkac ay daha sabret :) ikinciye ameliyat olmaktansa gec olman daha dogru. SEn nereden grleceksin ameliyata?
Gecmis olsun canim. 1 haftaya bitmis olacak hersey. Biraz sabir :)
korkmana gerek yok :) benim kadar sık hastalanan biri yoktur heralde ama cok sükür bişeycik olmadı:)Geçmiş olsun mltm24 atlatmışsın umarım bundan sonrası kolay ve seni mutlu edecek şekilde geçer :) bn de ameliyathanenn soğukluğundan korkuyorum.. hemn soğuğu çekerim çünkü :-( bi de içimizde birşey olmuyor di mi? Bnm de ameliyatıma çok az kaldı
merhaba arkadaslar... burda yeni oldugum için kime cevap verdim kime veremedim bilmiyorum mazur görün lütfen :) bugün alçım çıktı ve burnum bu haliyle bile okadar doğal ki inanamadım:) cok sükür zor 1 haftayı atlattım :) darısı olan ve olacak arkadaslarımızın basına:)
bana burdan yarıdımcı olan herkese cok tesekkür ederim :)
merhaba arkadaslar... burda yeni oldugum için kime cevap verdim kime veremedim bilmiyorum mazur görün lütfen :) bugün alçım çıktı ve burnum bu haliyle bile okadar doğal ki inanamadım:) cok sükür zor 1 haftayı atlattım :) darısı olan ve olacak arkadaslarımızın basına:)
bana burdan yarıdımcı olan herkese cok tesekkür ederim :)
Bitti ameliyat cok şükür. Evet cenedende oldum suan kafam 2 kati kadar buyudu :) yarindan itibaren inmeye baslar insallah. En sıkıntıli 2. Gun diyorlar ama agri olmamadi cok iyi
kesinlikle sabrettim ve bugün alçım çıktı :) sonuç mu harikaaaa :)
esra senn de mi silikon dolgu oldu.. doktor bey duruma göre prolen mesh kullandığını söyledi.. bana ne kullanacak bilmiyorum ama.. çok mu şişti yaaa 2 katı derken :44:
İstanbuldan.. aslında hep fikir olarak vardı aklımda ameliyat ama ameliyat olmak için tam olmam gereken yasta olduğumu düşünüyorum. Bi de maddi olarak aileme bağlıyım öğrenciyim yoksa çalışan biri olsam herhalde çoktan yaptırırdım :) ameliyatın fiyatı peşin mi ödeniyor biliyor musun?
Evet canım peşin olarak ödeniyor. ameliyat günü ödüyorsun en geç.
Tesekkur ederim. Prsembe gunu ilk kontrolume gidicem silikonu cikartirmi. Birde burnumun ustjnde agir bandaji cikartirmi acaba sıkıldım cok agirlik yapiyr
esra senn de mi silikon dolgu oldu.. doktor bey duruma göre prolen mesh kullandığını söyledi.. bana ne kullanacak bilmiyorum ama.. çok mu şişti yaaa 2 katı derken :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?