- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.581
merhaba arkadaslar... burda yeni oldugum için kime cevap verdim kime veremedim bilmiyorum mazur görün lütfen :) bugün alçım çıktı ve burnum bu haliyle bile okadar doğal ki inanamadım:) cok sükür zor 1 haftayı atlattım :) darısı olan ve olacak arkadaslarımızın basına:)
bana burdan yarıdımcı olan herkese cok tesekkür ederim :)
Bitti ameliyat cok şükür. Evet cenedende oldum suan kafam 2 kati kadar buyudu :) yarindan itibaren inmeye baslar insallah. En sıkıntıli 2. Gun diyorlar ama agri olmamadi cok iyi
İptal olduu :-( ateşş.. üzüldüm ama hayırlısı diyorum
tesekkur ederim cnm. Bwnde radiks dusuklugu vardi o kismi yukseltti cok korkuyorum alcu cikinca kendime yakistiramiycam diye korkuyrmGeçimiş olsun canım darısı ameliyat olacak arkadaşlarımıza sende hooşgeldin güzel burunlar kervanına :))
Hayir cnm. İfadede kesinlikle bir degisiklik olmuyor. Sadece mimik cizgilerin olmuyor. Alninda ve goz cevrende. Super bisey. Kesinlikle denemelisin. Benim alnimda cok mimik kirisikligi varfi. Ozellikle guneste alnimi cok kisiyordum ve cizgiler olusuyordu. O yok artik mesela. Ameliyat sonradi resimlerimde botoksluyum. Albumumden girip bak istersen.
Beni arkadaş olarak ekleyebilirmisiniz? siteyi kullanmayı bilmiyorum maalesef
İnşallah canım buna inanıyorum zamanla daha da güzelleşecek :) Geçenlerde bir yerde oturuyorduk arkadaşlarla orda ilk defa gördüğüm kişinin burnunun estetikli olduğunu anladım sordum ve yanılmadım:) benim de estetik burnum diyince inanamadılar daha 2 ay olmasına rağmen gitgide dahada oturacak yüzüme Göksel hocamın yaptığı burunlar gerçekten doğal oluyor bence bu çok önemli
Kızlar bugün 3. Günüm çok şükür ağrım yok ama geceleri uyuyamıyorum çenemde yapıldı mimik kullanamıyorum gülemiyorum. Merak ettiğim bir şey var çenenin içindeki dikişler kendiliğinden mi eriyor yoksa doktor alıyor mu bu biraz tedirgin ediyo beni. Yarın kontrole gidicem burnumun içini temizler inşallah bugün daha iyiyim.
Minose cim senin cene varmi? Bana ne kullandigini bilmiyorum ama cenem daha cok sisti. Yuzum inmeye basladi ama cenemde inse cok rahat edicm.
Hayırlısı olsun canım belki böyle olması senin için daha hayırlı olur güç olmasın da geç olsun boşver. hadi bakalım haftaya inşallah atlatırsın
Kızlar bugün 3. Günüm çok şükür ağrım yok ama geceleri uyuyamıyorum çenemde yapıldı mimik kullanamıyorum gülemiyorum. Merak ettiğim bir şey var çenenin içindeki dikişler kendiliğinden mi eriyor yoksa doktor alıyor mu bu biraz tedirgin ediyo beni. Yarın kontrole gidicem burnumun içini temizler inşallah bugün daha iyiyim.
Minose cim senin cene varmi? Bana ne kullandigini bilmiyorum ama cenem daha cok sisti. Yuzum inmeye basladi ama cenemde inse cok rahat edicm.
Selincim bnde 20 sinde oldum.bendede cene var cene kismim sisti yuzum resmn kare oldu senindemi oyle psikolojim bozulduya aynaya bkmk istemyrm sende sistinmi cok
Esracım
Çenedeki şişlik meselesini hafta sonu konuşalım bence. ya da en geç hafta başı.. göreceksin nasıl iniyor.
sana resimlerimi yollamıştım. 10. gün halime açıp bir daha bak istersen :)
Simdi kontrolden dönüyorum burundan silikonlar alindi. Goksel beyde dedi hizli bir inise gecersin merak etme dedi. Morluklar gitti cok sükür ödemde bittimi rahatliycam inşallah. :)
Selincim bnde 20 sinde oldum.bendede cene var cene kismim sisti yuzum resmn kare oldu senindemi oyle psikolojim bozulduya aynaya bkmk istemyrm sende sistinmi cok
Evet benim de şişti ama aşırı değil sol gözüm kapalıydı bugün açıldı.buz koy bol bol ama ben de bakamıyorum çok çirkinim hemen geçsin kendim gibi değilim sanki yüz nakli yaptırmışım gibi. Gülemiyorum. yarın pansumanım var gidicem doktora şu burnumdakileri temizler inşallah.
Morluklar ne cabuk gitmis. Sanslisin vallahi. Benim morluklar dha gecmemisti 4. Gun. Sisliklerde hizli iner. Daha rahatlamissindir silikonlar cikinca :)
Esracım
Çenedeki şişlik meselesini hafta sonu konuşalım bence. ya da en geç hafta başı.. göreceksin nasıl iniyor.
sana resimlerimi yollamıştım. 10. gün halime açıp bir daha bak istersen :)
Silikon cikinca kus gibi oluyorsun rahat ol. Ben cok rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?