Burun Estetiği Hasta Yorumları

Çok geçmiş olsun canım. Benimde alçı çıktıktan sonra burnumu çok beğenmiştim ee nede olsa burnumuzun mimarı Göksel hoca :)

Bitti ameliyat cok şükür. Evet cenedende oldum suan kafam 2 kati kadar buyudu :) yarindan itibaren inmeye baslar insallah. En sıkıntıli 2. Gun diyorlar ama agri olmamadi cok iyi

Geçimiş olsun canım darısı ameliyat olacak arkadaşlarımıza sende hooşgeldin güzel burunlar kervanına :))

Kızlar bugün 3. Günüm çok şükür ağrım yok ama geceleri uyuyamıyorum çenemde yapıldı mimik kullanamıyorum gülemiyorum. Merak ettiğim bir şey var çenenin içindeki dikişler kendiliğinden mi eriyor yoksa doktor alıyor mu bu biraz tedirgin ediyo beni. Yarın kontrole gidicem burnumun içini temizler inşallah bugün daha iyiyim.

o kişi kime ameliyat olmuş acaba?

Selincim bnde 20 sinde oldum.bendede cene var cene kismim sisti yuzum resmn kare oldu senindemi oyle psikolojim bozulduya aynaya bkmk istemyrm sende sistinmi cok

Geçmiş olsun selinnb :) duyduğuma göre kendileri eriyormuş dikişler..rahstsız edici biraz heralde ama doktor bey bana ilk 1ay gülmek bile istemiceksin demişti.. hadi bakalım nerdeyse yarısından çoğunu atlatmışsın çabucak geçsin günler :)

Minose cim senin cene varmi? Bana ne kullandigini bilmiyorum ama cenem daha cok sisti. Yuzum inmeye basladi ama cenemde inse cok rahat edicm.

Esracım 1 hafta 10 gün içinde çenede şişlik kalmıyor canım merak etme :)
ilk 4-5 gün çok şişmiştim ben ama 5 günden sonra ciddi bir iyileşme sürecine giriyorsun.
morlukların çok hızlı iyileşiyor. şişliklerin hızlı iniyor. endişelenme :)

Selincim bnde 20 sinde oldum.bendede cene var cene kismim sisti yuzum resmn kare oldu senindemi oyle psikolojim bozulduya aynaya bkmk istemyrm sende sistinmi cok

Esracım

Çenedeki şişlik meselesini hafta sonu konuşalım bence. ya da en geç hafta başı.. göreceksin nasıl iniyor.
sana resimlerimi yollamıştım. 10. gün halime açıp bir daha bak istersen :)

Esracım

Çenedeki şişlik meselesini hafta sonu konuşalım bence. ya da en geç hafta başı.. göreceksin nasıl iniyor.
sana resimlerimi yollamıştım. 10. gün halime açıp bir daha bak istersen :)

Simdi kontrolden dönüyorum burundan silikonlar alindi. Goksel beyde dedi hizli bir inise gecersin merak etme dedi. Morluklar gitti cok sükür ödemde bittimi rahatliycam inşallah. :)

Simdi kontrolden dönüyorum burundan silikonlar alindi. Goksel beyde dedi hizli bir inise gecersin merak etme dedi. Morluklar gitti cok sükür ödemde bittimi rahatliycam inşallah. :)

Morluklar ne cabuk gitmis. Sanslisin vallahi. Benim morluklar dha gecmemisti 4. Gun. Sisliklerde hizli iner. Daha rahatlamissindir silikonlar cikinca :)

Evet benim de şişti ama aşırı değil sol gözüm kapalıydı bugün açıldı.buz koy bol bol ama ben de bakamıyorum çok çirkinim hemen geçsin kendim gibi değilim sanki yüz nakli yaptırmışım gibi. Gülemiyorum. yarın pansumanım var gidicem doktora şu burnumdakileri temizler inşallah.

Silikon cikinca kus gibi oluyorsun rahat ol. Ben cok rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…