- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.601
Evet morarmadim bn sistim :) ama suan cok rahatim silikon cikinca gercekten cok rahatladim
kesinlikle sabrettim ve bugün alçım çıktı :) sonuç mu harikaaaa :)
haklısınız.. zaten bende iyi bi doktora olmak istediğimden direk göksel beyi düşündüm. yaz gibi olmayı düşünüyorum umarım maddi olarak ayarlayabilirim ve ona olurum yoksa zaten her doktora olmayı düşünmüyorum. teşekkürler bilgi için:)
Canım geçmiş olsun. Silikon alındıktan sonra ben de çok rahatlamıştım. Silikon alınacak diye öncesinde çok stres yapmıştım ama hiç de korktuğum gibi olmamıştı. Hiç ağrı hatırlamıyorum ameliyatım ve sonrasıyla ilgili.
Ben birwz tedirginim silikonlr çıkacak diye çünkü içinde çok fazla kan kurudu endişelenmeli miyim herkeste aynı durum oluyo dimi kan kuruması?
Geçmiş olsun selinnnb , hiç korkma bence Göksel beyin eli çok hafif hissetmeyeceksin bile silikonlar nasıl çıktı. Derin bir nefes alıyorsun o arada pıt pıt çıkıyor. Bol bol serum fizyolojik damlanı damlat, o damla burnunun içini rahatlatıyor nemli oluyor ben daha rahat nefes alıyordum öyle .
Ben birwz tedirginim silikonlr çıkacak diye çünkü içinde çok fazla kan kurudu endişelenmeli miyim herkeste aynı durum oluyo dimi kan kuruması?
Evet korkacak gibi değilmiş aldırdım silikonları geriye basit işlemler kaldı alçı çıkacak dikişler alınacak göksel bey gerçekten çok doğru tercih konuşarak rahatlatıyo.
hoşgeldiniz aramıza:) geçmiş olsun keyifli günler dilerim güzel ve sağlıklı burnunuzlaEvet korkacak gibi değilmiş aldırdım silikonları geriye basit işlemler kaldı alçı çıkacak dikişler alınacak göksel bey gerçekten çok doğru tercih konuşarak rahatlatıyo.
Evet korkacak gibi değilmiş aldırdım silikonları geriye basit işlemler kaldı alçı çıkacak dikişler alınacak göksel bey gerçekten çok doğru tercih konuşarak rahatlatıyo.
Size katılıyorum Göksel Hocam bizim şansımız, çok doğru tercih işinin ehli kısacası burnumuzun mimarı :)) tekrardan çok geçmiş olsun alçıda alındığı zaman çok rahatlayacaksın
arkadaslar birşey sormak istiyorum. 3 gün önce alcım alında yarın bantları cıkarıcam ve salı günü iş bası yapıcam. makyaj yapmamda ve yüzümü temizlememde bir sakınca olurmu?
arkadaslar birşey sormak istiyorum. 3 gün önce alcım alında yarın bantları cıkarıcam ve salı günü iş bası yapıcam. makyaj yapmamda ve yüzümü temizlememde bir sakınca olurmu?
Bana da göndersene lütfen lütfen
Minose cim senin cene varmi? Bana ne kullandigini bilmiyorum ama cenem daha cok sisti. Yuzum inmeye basladi ama cenemde inse cok rahat edicm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?