Burun Estetiği Hasta Yorumları

yerinde bir karar göksel beye ameliyat olmayı düşünmen,
inş maddi olarak ayarlarsın ve yaza göksel bey e olursun canım

bende diagonal nasıl stres yapmıştım silikon için ama hiç ağrı sızım olmadı
anormal bir rahatlama geldi,
:)

Ben birwz tedirginim silikonlr çıkacak diye çünkü içinde çok fazla kan kurudu endişelenmeli miyim herkeste aynı durum oluyo dimi kan kuruması?

Geçmiş olsun selinnnb , hiç korkma bence Göksel beyin eli çok hafif hissetmeyeceksin bile silikonlar nasıl çıktı. Derin bir nefes alıyorsun o arada pıt pıt çıkıyor. Bol bol serum fizyolojik damlanı damlat, o damla burnunun içini rahatlatıyor nemli oluyor ben daha rahat nefes alıyordum öyle .

Tamam çok teşekkürler :)

Ben birwz tedirginim silikonlr çıkacak diye çünkü içinde çok fazla kan kurudu endişelenmeli miyim herkeste aynı durum oluyo dimi kan kuruması?

Canım endişelenecek bir durum yok o kadar kolay alınıyor ki slikonlar anlamıyorsun bile tabiki burun içinde kuruluk oluyor ama sen doktorun verdiği damlalarla burun içini devamlı nemlendirmelisin daha çok rahatlarsın o zaman

Evet korkacak gibi değilmiş aldırdım silikonları geriye basit işlemler kaldı alçı çıkacak dikişler alınacak göksel bey gerçekten çok doğru tercih konuşarak rahatlatıyo.

Evet korkacak gibi değilmiş aldırdım silikonları geriye basit işlemler kaldı alçı çıkacak dikişler alınacak göksel bey gerçekten çok doğru tercih konuşarak rahatlatıyo.
hoşgeldiniz aramıza:) geçmiş olsun keyifli günler dilerim güzel ve sağlıklı burnunuzla

Size katılıyorum Göksel Hocam bizim şansımız, çok doğru tercih işinin ehli kısacası burnumuzun mimarı :)) tekrardan çok geçmiş olsun alçıda alındığı zaman çok rahatlayacaksın

Size katılıyorum Göksel Hocam bizim şansımız, çok doğru tercih işinin ehli kısacası burnumuzun mimarı :)) tekrardan çok geçmiş olsun alçıda alındığı zaman çok rahatlayacaksın

ilk rahatlık ameliyat sonrası ilk saatler,sonra silikon ,sonrasında alçı ..
ve sabırla gelen güzellik
güzel heycanlardı özlemişim:)
özellikle insan doktoruna güvenince sonucun güzel olacağından emin olunca ,
bizlere sadece sabretmek kalıyor..

Son düzenleme:
arkadaslar birşey sormak istiyorum. 3 gün önce alcım alında yarın bantları cıkarıcam ve salı günü iş bası yapıcam. makyaj yapmamda ve yüzümü temizlememde bir sakınca olurmu?

arkadaslar birşey sormak istiyorum. 3 gün önce alcım alında yarın bantları cıkarıcam ve salı günü iş bası yapıcam. makyaj yapmamda ve yüzümü temizlememde bir sakınca olurmu?

Valla ben yapmıştım hiç sorun yaşamadım
Burnuma sadece hafif dokunuşlarla dokundum

Hicbir sakinca yok canim. Ama burnunu temizlerkwn hassas davran. Bastirma sakin. Zaten yapmazsin ama ben soylemis olayim yine :) burnunun uzerinde birkac minik sivilce cikabilir ama gemen geciyor. E MAlum o kadar havasiz kaldi cildin :)

Minose cim senin cene varmi? Bana ne kullandigini bilmiyorum ama cenem daha cok sisti. Yuzum inmeye basladi ama cenemde inse cok rahat edicm.

Selam Essraaa

Nasılsın bakalım? nasıl oldun. Burnun nasıl? Çenenin şişi inmiştir iyice sanıyorum :) senin ameliyat sürecin benimkine çok benziyr :) o günleri tekrar yaşıyor gibiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…