- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.621
Gönderdim canım :) sorun olursa beklerim.
Minose cim senin cene varmi? Bana ne kullandigini bilmiyorum ama cenem daha cok sisti. Yuzum inmeye basladi ama cenemde inse cok rahat edicm.
minose ameliyat günün salı değil mi?
nasıl oldun bu arada
Hıhı salı.. iyim teşekkür ederimm:) ateşim falan yok biraz burun tıkanıklığı azıcık öksürük var ama çok az...şimdi bundan jötü olmamaya çalışıyorumbu sefer olucak galiba
İyi sevindim canım hayırlısı
Bende dört şubatta silikon taktırıyorum :) centralda
Göksel bey in arkadaşı serhat tuncere olacağım:)
Ene 6 gün arayla kaçırıyoz keşke denk gelseydiik :)
Evet yayoksa ben meme sen burun birbirimize destek olurduk canım:)
Ya ben ameilyat olali 2 ay oldu ama burnum halen kocaman geliyor bana ozellikle de ucu cok buyuk kaldi sanki...
resim yayınladın mı?
görmeden yorum yapmak zor,
ama ben revizyon olmuştum göksel bey e ve hacim kaybetme süreci yavaş olmuştu ,zaman geçtikçe daha güzelleşiyor burunlarımız,
burun ucu daha zor iniyor,endişelenme bence,
Hayir resim yayinlamadim henuz...aslinda ameliyat suresi cok uzundu o nedenle acaba diyorun acik kaldigi sure uzadigi icin odem de ona bagli cok mu oldu? Aslinda bariz burun ucun da top gibi cikintim var ve halen tas gibi. Biliyorum sonunda inecek ama bu surec beni yipratacak galiba
Hayir resim yayinlamadim henuz...aslinda ameliyat suresi cok uzundu o nedenle acaba diyorun acik kaldigi sure uzadigi icin odem de ona bagli cok mu oldu? Aslinda bariz burun ucun da top gibi cikintim var ve halen tas gibi. Biliyorum sonunda inecek ama bu surec beni yipratacak galiba
Ya ben ameilyat olali 2 ay oldu ama burnum halen kocaman geliyor bana ozellikle de ucu cok buyuk kaldi sanki...
Ozelliklw zyk 78 senin burnuna hayran kalmistim ben sen de ikinci ayda boyle hissediyormuydun? Ben halen toplum icine girmekten zaman zaman endise ediyorum
Canım
Endişe etmene gerek yok çünkü 2. ayda burnun hala oldukça şiş oluyor. Sakin ol lütfen. Ayrıca burnunun kötü olmadığına eminim. sen niçin bu kadar taktın anlayamadımBenim burnumun şeklini alması 1 yıl sürdü herkes gibi. Özellikle burun ucunun iyileşme süreci daha uzun. Resim yüklesene bi bakalım.
merhaba, geçmiş olsun, mesaj hakkım olmadığı için buradan soruyorum:) Daha önceki mesajlarınızda emre ilhan'ı barış çakır'ı düşündüğünüzden bahsetmişsiniz, 2011 gibi, onlardan neden vazgeçtiniz, en son nasıl karar verdiniz ?abdülkadir bey kalın derilide başarılı mıdır?Evet morarmadim bn sistim :) ama suan cok rahatim silikon cikinca gercekten cok rahatladim
Canım benim de hala burnumun ucu şiş foto ekledim baktın mı burnuma bende senin burnunu merak ediyorum foto eklesene :)
daha bizim 2 ayımız doldu çok normal şiş olması ucuna hala dokunamıyorum his yok ucunda benim ki revizyon olduğu için iyileşme süresi biraz daha uzun oluyor 6 ay sabretmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?