Burun Estetiği Hasta Yorumları

Tşk ederim canım.
Canım olumsuz düşünme dediğim gibi daha çok erken burunlarımız hakkında konuşmaya çünkü Göksel hocam 6 ay ile 1 yıl arası yüzünüze oturur burunlarınız diyor endişelenme olumsuz düşünceleri de kafandan at olumlu düşün ki olumlu gitsin herşey, benim de 1 ay sonra kontrolüm var :)

kızlarr burnu kalın derili olup abdülkadir göksel'e yaptıran var mı?

Canim kalin derisi olupta Goksel beye ameliyat olan bi erkek arkadasim var. bir sorun yasamadi. Normal kalinlikta derisi olandan bi farki yoktu benim gozlemledigim kadariyla. Goksel bey isinde cok basarili bir doktor. Gorusmeye gidip kendisi ile gorusursrn sana daha detayli ve daha teknik bilgi verir. Butun sorularinin cevabi onda :)

Hcsezin bunu eczaneden mi temin ediyosunuz hiloterapi midir nedir bu o değil de mi :) 10gün sonra cevap verdiğim de iyi oldu :)

Minose

O MASKeyi Goksel bey hastalarina kendisi veriyor. Hastanede sadece onun hastalari icin kullaniliuor. Bunu senin temin etmene gerek yok canim :) sen nasilsin bu arada? Iyilesebildin mi?

Icinin rahatlsmasi acisindan Goksel beyden randevu alman iyi olmus.

Hcsezin bunu eczaneden mi temin ediyosunuz hiloterapi midir nedir bu o değil de mi :) 10gün sonra cevap verdiğim de iyi oldu :)

bu buz maskesi var ya resmen hayat kurtarıyor,ameliyattan sonra hastanede hemşire getiriyor can
iç buz dolu tam yüzüne uyumlu belirli aralıklarla uygulanıyor,hastanede kaldığın müddetçe bunu uygulaman senin yararına,ben çok az kullandım bu sebeple morarma olduğuna inanıyorum tabii cildin hassasiyetiylede alakalı
senin yarın büyük gün:)
allahın izniyle girip çıkacaksın ameliyattan
herşey gönlüne göre olsun
yarında gün içersinde yazışırız canım

kızlarr burnu kalın derili olup abdülkadir göksel'e yaptıran var mı?
göksel bey in elinde kalın deri ince deri hiç farketmiyor sonuç herzaman ki gibi doğal ve güzel
en doğrusu burnunu göksel bey ile tanıştırman,görüşmen canım:)

Minose

O MASKeyi Goksel bey hastalarina kendisi veriyor. Hastanede sadece onun hastalari icin kullaniliuor. Bunu senin temin etmene gerek yok canim :) sen nasilsin bu arada? Iyilesebildin mi?

Hıı bn de sandım ki ayrıca bişey:)) Evet iyileştim. biraz akıntı var burnumda ama ateşim yok en azından yani ameliyata engel bi durumum yok çok şükür

Tamam bn bunu sıkça uygulayım o zamn yani bu hiloterapi değil..
ayyy inanamıyorum..geçen sefer olacak mı ameliyat olmayacak mı stresi vardı.. inş hayırlısıyla bu sefer olacak galiba :))))
tmm kendimi iyi hissettiğimde ben de duramam yazarım heralde

Son düzenleme:

Ben seni yarın yanlız bırakmayacağım 4 şubattada sen beni yanlız bırakma olur mu canım:)

Selam Essraaa

Nasılsın bakalım? nasıl oldun. Burnun nasıl? Çenenin şişi inmiştir iyice sanıyorum :) senin ameliyat sürecin benimkine çok benziyr :) o günleri tekrar yaşıyor gibiyim :)

Canim öncelikle sana cok tesekkur ederim çunkü bu sürecte destegini cok gördüm. Burnuma gelince bende Göksel beyin burnuda süper malum artik göksel beyin :) %50. Dun alcilardan kurtuldum cuma gunu tamamen kurtuluyorum insallah ceneye gelince sıkıntılıyım aci yok ama konusurken yyerken icerken hep bir rahatsizlik hissi var nezaman gecer bilmiyrm

merhaba arkadaslar benim sorum ikinci kez burun ameliyatini acik teknikle olan var mi? talihsiz bir ameliyat gecirdim benim estetigim unutuldu deviuasyon vardi acik teknikle oldum ama burunumun ucuna tip plasty yapildi revizyon ameliyatlari kapali mi oluyor acik mi bir dikis izim var zaten ve hala burnumun ucu sis 9 ay oldu sabahlari sis bir burunla uyaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…