- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.641
hcsezin fotoğraflarına baktım. çok güzel görünuyor burnun. bilmiyorum neden ama ben bikaç gündür kendimi oldukça kötü hissediyodum. bunu göksel bey ile de paylaştım. fotoğrafımı gönderdim daha çok şiş dedi. hafta içi kontrol için istanbula gelicem büyük ihtimalle o zaman daha rahatlamış olurum heralde.
kızlarr burnu kalın derili olup abdülkadir göksel'e yaptıran var mı?
Hcsezin bunu eczaneden mi temin ediyosunuz hiloterapi midir nedir bu o değil de mi :) 10gün sonra cevap verdiğim de iyi oldu :)
hcsezin fotoğraflarına baktım. çok güzel görünuyor burnun. bilmiyorum neden ama ben bikaç gündür kendimi oldukça kötü hissediyodum. bunu göksel bey ile de paylaştım. fotoğrafımı gönderdim daha çok şiş dedi. hafta içi kontrol için istanbula gelicem büyük ihtimalle o zaman daha rahatlamış olurum heralde.
Hcsezin bunu eczaneden mi temin ediyosunuz hiloterapi midir nedir bu o değil de mi :) 10gün sonra cevap verdiğim de iyi oldu :)
göksel bey in elinde kalın deri ince deri hiç farketmiyor sonuç herzaman ki gibi doğal ve güzelkızlarr burnu kalın derili olup abdülkadir göksel'e yaptıran var mı?
Minose
O MASKeyi Goksel bey hastalarina kendisi veriyor. Hastanede sadece onun hastalari icin kullaniliuor. Bunu senin temin etmene gerek yok canim :) sen nasilsin bu arada? Iyilesebildin mi?
bu buz maskesi var ya resmen hayat kurtarıyor,ameliyattan sonra hastanede hemşire getiriyor can
iç buz dolu tam yüzüne uyumlu belirli aralıklarla uygulanıyor,hastanede kaldığın müddetçe bunu uygulaman senin yararına,ben çok az kullandım bu sebeple morarma olduğuna inanıyorum tabii cildin hassasiyetiylede alakalı
senin yarın büyük gün:)
allahın izniyle girip çıkacaksın ameliyattan
herşey gönlüne göre olsun
yarında gün içersinde yazışırız canım
göksel bey in elinde kalın deri ince deri hiç farketmiyor sonuç herzaman ki gibi doğal ve güzel
en doğrusu burnunu göksel bey ile tanıştırman,görüşmen canım:)
Tamam bn bunu sıkça uygulayım o zamnyani bu hiloterapi değil..
ayyy inanamıyorum..geçen sefer olacak mı ameliyat olmayacak mı stresi vardı.. inş hayırlısıyla bu sefer olacak galiba :))))
tmm kendimi iyi hissettiğimde ben de duramam yazarım heralde
Burnumuzu Göksel beyle tanıştırmak :))))
valla sanırım hepimiz tanıştığımıza çok memnunuz
Ben seni yarın yanlız bırakmayacağım 4 şubattada sen beni yanlız bırakma olur mu canım:)
Kesinlikle bırakmam :)
Selam Essraaa
Nasılsın bakalım? nasıl oldun. Burnun nasıl? Çenenin şişi inmiştir iyice sanıyorum :) senin ameliyat sürecin benimkine çok benziyr :) o günleri tekrar yaşıyor gibiyim :)
Kızar, doktorun temizlemediği kuruyan kabukları nasıl temizlicez bilgisi olan var mı
Canım benim once allaha sonra göksel beye emanet ol
Ameliyat sınrası kendini gayet iyi hissedeceksin
Sonucu düşün mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?