- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.661
merhaba arkadaslar benim sorum ikinci kez burun ameliyatini acik teknikle olan var mi? talihsiz bir ameliyat gecirdim benim estetigim unutuldu deviuasyon vardi acik teknikle oldum ama burunumun ucuna tip plasty yapildi revizyon ameliyatlari kapali mi oluyor acik mi bir dikis izim var zaten ve hala burnumun ucu sis 9 ay oldu sabahlari sis bir burunla uyaniyorum.
merhabaa..oldu da bitti maşallaah
bn şimdiden morardım ama napalım artık iyim bi sıkıntı yok
Benim ilk burun ameliyatım kapalı teknikle ikincisi göksel beye olduğum açık teknikle oldu
Dikişler belli olmuyor
Genelde dr lar açık tekniği tercih ediyırlar
Daha başarılı sonuçlar alındığını düşünüyorum
Minose geçmiş olsun canım:)
Ben de morarmıştım o sorun deil boşver
Kaçta girdin ameliyata?
Ağrı sızı oldu mu?
Anlat yaw?
Kaldın mı hastanede?
Sağool :)) hastanedeyim ağrım yok çok şükür :)) 11.30 gibi girdim 3gibi odadaydım hiç sıkıntı yok bi boğazım biraz acıyo buz maskesini pek çıkarmıom bununla uyucam hatta çok soğuk değil hatta hiç değilöyle iştee
cnm çok ama çok tşk ederim ilgin için. haftaya göksel beyden randevu almaya çalışacağım. zaten kendisini bıktırdım artık o kadar ki eminim hiçbir hastasıyla bukadar msjlaşmamıştır:) bu sabrı bile yetiyor. ve ona inanıllmaz güveniyorum. ama galiba benim psikolojim bozuldu. birde küçük yerde yaşama sıkıntısını yaşıyorum galiba
Sağool :)) hastanedeyim ağrım yok çok şükür :)) 11.30 gibi girdim 3gibi odadaydım hiç sıkıntı yok bi boğazım biraz acıyo buz maskesini pek çıkarmıom bununla uyucam hatta çok soğuk değil hatta hiç değilöyle iştee
Canim öncelikle sana cok tesekkur ederim çunkü bu sürecte destegini cok gördüm. Burnuma gelince bende Göksel beyin burnuda süper malum artik göksel beyin :) %50. Dun alcilardan kurtuldum cuma gunu tamamen kurtuluyorum insallah ceneye gelince sıkıntılıyım aci yok ama konusurken yyerken icerken hep bir rahatsizlik hissi var nezaman gecer bilmiyrm
Buz maskesi neden soğuk deil:))))
Onda bi sıkıntı var şekerim
Ya da sen çok sıcaksın canım
İyi guzel geçirmene sıkıntı yaşamamana sevindim
Gecmis olsun canim. Iyi olduguna sevindim. Yarin biraz daha sisersin endiselenme sakin. 4-5 gun icinde morluklar ve sialikler gecmeye baslayacak. Sonuca odaklan ve bu 10 gununu yok say :)))
Buz maskeni oldugu kadar cok tut canim yuzunde. Ben onunla uyumustum. Cok konforlu degil ama biraz sabir. Bu surec sadece 10 gun :) dinlen guzelce. Guzel burunlular kervanina hosgekdin :) bundan sonra tecrubelerini anlatacaksin tum ameliyat olanlar gibi :)
:))) nilnem 14dereceydii. eve geçtik bi sıkıntı çok çok şükür. Bn silikon yok sanıyordum varmış meğer o derece. Aman nazar değmesin :))
Rica ederim canim ne demek. Goksel bey cok sabirlidir gercekten. Endiselenme. Hepimiz o yollardan gectik. Sabrin gerekiyor :) sen istanbulda degilmisin?
Tutututu maşallah canım
O silikonlar çok rahat
Darısı başıma
Salı gunune az kaldı:)
Göğüs için
Sen ne guzel atlattın
Teşekkür ederim hcsezin :) inş herkes kolaylıkla atlatır ki Göksel beyle bu çok kolay sanırımÇok geçmiş olsun canım. olsun morarma elbette geçer sen iyi ol yeter daarısı ameliyat olacak arkadaşların başına :)
Rica ederim canim ne demek :) bundan sonra sen de tecrubelerini anlatacaksin keyifle :) cenende birkac haftaya kadar normale doner merak etme :) esinin fikrini merak ettim dogrusu :)
Sorma ilk gun ameliyattan ciktigimda cenemde bant takili esim goksel beye ya ben cenesindeki banti anlamadim neden bant taktiniz dedi biz goksel beyle birbirimize bakiyoruz sagolsun goksel beyde hic pot kirmadi yercekimi fln filan dedi atlattik :) allahima sukur cenem indi yine cenemin sislikleri inene kadar ya herseyi anladimda niye cenen sisti dedi durdu halimi dusun zor bir sürec gecirdim yalanla yola cikmak skntili ama napiyim soylesem burunu anladm birde cenemi cikarttin fln bussuru laf soyleyecekti. Ama atlattik sukur burnumun sekli cok net degil acikcasi on kismini bandajlarken yine kaldirdi simdi tanyelinin burnu gibi kalkik ama esimde bnde iyi olacagini dusunuyoruz sonucun :)
Sorma ilk gun ameliyattan ciktigimda cenemde bant takili esim goksel beye ya ben cenesindeki banti anlamadim neden bant taktiniz dedi biz goksel beyle birbirimize bakiyoruz sagolsun goksel beyde hic pot kirmadi yercekimi fln filan dedi atlattik :) allahima sukur cenem indi yine cenemin sislikleri inene kadar ya herseyi anladimda niye cenen sisti dedi durdu halimi dusun zor bir sürec gecirdim yalanla yola cikmak skntili ama napiyim soylesem burunu anladm birde cenemi cikarttin fln bussuru laf soyleyecekti. Ama atlattik sukur burnumun sekli cok net degil acikcasi on kismini bandajlarken yine kaldirdi simdi tanyelinin burnu gibi kalkik ama esimde bnde iyi olacagini dusunuyoruz sonucun :)
Tutututu maşallah canım
O silikonlar çok rahat
Darısı başıma
Salı gunune az kaldı:)
Göğüs için
Sen ne guzel atlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?