Burun Estetiği Hasta Yorumları

Cilginsin ecemali :) simdiden gecmis olsun. Benim hi arkadasim da dusunuyo gogus ameliyatini. Sen ol da sonra detayli konusalim sureci seninle :)

Hahaha ajda pekkanın orta halli şubesiyim:)))
Göksel beyin arkadaşı serhat tuncere oluyorum canım
Süreci bir atlatayım her detayı paylaşırım senle:)

Hahaha ajda pekkanın orta halli şubesiyim:)))
Göksel beyin arkadaşı serhat tuncere oluyorum canım
Süreci bir atlatayım her detayı paylaşırım senle:)

Hahahaaa. Canim bende Ajda Pekkan'in Atasehir subesi olmaya kararliyim :) Destekcinim :) kisinin kendine olan guvenini arttiracak ve kendini iyi hissedecekse yaptirmali bence :)

Hahahaaa. Canim bende Ajda Pekkan'in Atasehir subesi olmaya kararliyim :) Destekcinim :) kisinin kendine olan guvenini arttiracak ve kendini iyi hissedecekse yaptirmali bence :)

aynen tatlım,bencede ruh sağlığı artık daha önemli valla:))

Saka gibisin vallahi. Nasil da uyuttun adami ayakta :))
Bandajlar cikinca tanyeli burnun olmsyacak merak etme :) benim de oyleydi. Sonra zamanla indi :) bandajlar cikinca bi resim yuklersin artik :))

Sorma valla uyuttum ileride bir sknti cikartmaz cene insallahta yoksa uyanir vallaa. Yegenimi fln operken sanki cene kayacak gibi geliyo :) olmaz dimi oyle birrsey yA . Bandajlarimin tümünden yarin kurtuliyorum. birgun size özel facede resimlerimi begenilerinize sunarim.

Yarin bandajlarimdan tamamen kurtuluyorum ama ben geceleri yatarken bir bakiyorum sabah yan kalkiyorum sirt ustu yatip yan uyaniyorum birsey olurmu bide dun cok hapsurdum burnum acidi yani oderece burnum olsuz etkilenirmi???

Canim birsry olmaz ceneye merak etme :) bekliyorum resimlerini merakla :)

Sagol canim sanada cok gexmis olsun. Bosver ceneyi kimse cakmiyor zaten düşün esim bile anlamadi oyuzden kimseye soylwmeye gerwk yok :)

Kimse ceneyi farketmiuor cunku herkes buruna bakiyor. Ama yuzunun guzelligini daha cok farkediyorlar. Hatta bi muddet sonra sende bi guzellik var ama demeye baslarlar amrliyat oldugunu bilmeyenler :)) o zmn cok hosuna gidecek bu tepki :)))

Yarin bandajlarimdan tamamen kurtuluyorum ama ben geceleri yatarken bir bakiyorum sabah yan kalkiyorum sirt ustu yatip yan uyaniyorum birsey olurmu bide dun cok hapsurdum burnum acidi yani oderece burnum olsuz etkilenirmi???

Yok canım birşey olmaz yatış pozisyonundan darbe almasın yeter ,
Hapşirme için bi ilaç vardı adını unuttum şimdi onu kullanmıyormusu

Fıstıklar nasılsınız
Ağrı sızı var mı
Keyifler nasıl?
Burunlar nasıl:))

Sabretmeliyim, ediyorum da ama geceleri darlanıyorum biraz.. pek uyuyamıyorum çünkü. boğazlar yüzünden o da. galiba bu narkozu verirken boğaz baya tahriş oluyormuşmuş...şişliklerim hala var özellikle çenede :) ama geçicek elbet bekliyoruz :)
Bnm de burnum sürekli gıdıklanıyor ama neyse ki hapşırmadım o ilaç işe yarıyor galiba ama doktor hapşırabilirsin ağızdan hapşır demişti bi sakıncası yok demek ki..arada öksürük krizi tutuyor ama sıkıntı olmadı gibi hissediyorum.

Senin de az kaldı. Nasılsın?

Son düzenleme:

aynen öyle sen zaten süreci iyi kaptın:)
sabır sabır sabır
hapşururken ben gırtlaktan yapardım burnuma baskı olmadan
ilaç evet işe yarar tabi canım
çene +burun olması iyi olmuş
evet ya benim az kaldı heycan olmaya başladı:)

Evet sayenizde iyi kaptım :))
Bi fikrim yok ama burundan zor değildir gibi geliyor..yani sen daha zorunu atlatmış insansın :) eminim çok kolay geçicek

Evet sayenizde iyi kaptım :))
Bi fikrim yok ama burundan zor değildir gibi geliyor..yani sen daha zorunu atlatmış insansın :) eminim çok kolay geçicek

Valla iyi kaptın canım,
İnş zor deildir birkaç gun kollarımı kullanmayacakmışım
Az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…