Burun Estetiği Hasta Yorumları

Insallah ecemali. Bu sürec daha uzun oldugundan zor gececek ssnirim. Neyse insallah sonu guzel olur bekliycex napslim

İlk altı ay çok önemli
Zaman çabuk geçiyor insan sabretmeyi öğreniyor
Sonunun guzel olacağını bilmek insanı heycanlandırıyor
Ben hamileliğimdede offff 9 ay ne uzun demiştim
Bazen beklemek gerekiyor canım

gitmek istiyorum ama muayenesi 250 liraymış, diğer doktorların emre ilhan olsun muhammet dilber olsun ilk görüşme ücretsiz, göksel bey niye ücret alıyor

gitmek istiyorum ama muayenesi 250 liraymış, diğer doktorların emre ilhan olsun muhammet dilber olsun ilk görüşme ücretsiz, göksel bey niye ücret alıyor

Muayenede sana özel tasarım yapıp muayeneni yapıyor senin özelinde konuşuyor.. ön görüşmeye gidersen ücretsiz diye biliyorum onda tasarım yapmıyor ama Göksel beyin bakış açısını öğreniyorsun daha çok.. bn ön görüşmede Göksel Beyin tarzını sevdim karar verip sonra muayeneye gittim ve şimdi burnumun açılacağı günü bekliyorum :)

öngörüşme için aramıştım sekreter hanıma tam anlatamadım galiba, muayenemiz ücretli 250 lira dedi. ben de randevu almadım. yarın tekrar bir arayayım öyleyse. geçmiş olsun:)

arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama doktor konusunda kafam cok karıştı ( araştırdıkca secim zorlaşıyor.. göksel bey hakkında cok olumlu yorumlar okudum.. yardım edin bana kafayı yemek üzereyim:)

Slm :) kafanın karışması çok normal, alternatifler arttıkça seçimde zorlaşıyor, ben iki sene once göksel beye revizyon oldum sonuçtan çok memnunum , hem sağlıklı nefes alabiliyorum hem de yüzüme yakışan doğalve guzel bir burnum var.göksel beyi bana gore diğer doktorlardan ayıran en önemli özelliği ; hastalarının ne istediğini net bir şekilde anlayan ve durustçe her soruyu cevaplayan bir yanının olması, her zaman hastasını takip eden , işini çok iyi yapan bir doktor.
Beni arkadaş olarak ekleyip resimlerime bakabilirsin canım

ecemali öncelikle TSK ederim yorum yaptığın için Cnm,, bende göksel beyi düşünüyorum ama nedense hep bir korku tedirginlik yaşıyorum ya burnum eskisinden daha kötü olursa diye

Selam,

İnsanın araştırdıkça kafası karışıyor. bu sebeple ben doğruyu bulduğumu inandığımda bırakmıştım :) 2 yıl önce hem burun hem çene ameliyatı oldum. Göksel bey beni baştan yarattı diyebilirim. Nefes almam, yüzümün, burnumun, çenemin şekli tamamen doğuştan gibi. Çok doğal. Bu benim için çok önemli bir kriterdi.
Sen kendisi ile görüştün mü?

ecemali öncelikle TSK ederim yorum yaptığın için Cnm,, bende göksel beyi düşünüyorum ama nedense hep bir korku tedirginlik yaşıyorum ya burnum eskisinden daha kötü olursa diye

Burnun eskisinden daha kötü olmaz hiçbir şekilde :) sen revizyon ameliyatı mı olacaksın yoksa ilk ameliyat mı?

Canım ücretsiz olan ön görüşme. Muayene her doktorda ücretli.

siz ön görüşmeye mi gittiniz muayeneye mi? bana sekreter hanım ön görüşmeye 5 dk ayırıyoruz, muayene yarım saat dedi. yine forumda ismi sıkça geçen iki doktora gittim öngörüşmede 40-50 dk ilgilendiler muayene gibi oldu.

Benim 15.günüm hem çene hem burun benim de ama hala gülemiyorum tam olarak insanlar yadırgıyo kimse bilmiyo çenemi o yüzden neden gülemediğime anlaö veremiyolar umarım en yakın zamanda eski gülüşüme kavuşurum çene olanlar bana bilgi verebilir mi ne zaman eski gülüşüme kavuşurum

Rica ederim canım, her soruna sabırla bildiğim oranda cevaplarım
Tedirginliğin göksel bey ile görüşünce geçer canım:)
Asla eskisinden daha kötü olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…