- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.701
Valla iyi kaptın canım,
İnş zor deildir birkaç gun kollarımı kullanmayacakmışım
Az kaldı
Bugun bandajlarimin tumunu cikarttim ama suan cok yapay burnum sabirla sisliklerin inmesini bekliycem
Ovv doğru ya kollar.. o zaman her zaman ki gibii sabır :)
Çooook guzel olacak esracııım
Yapay olan burnun zamanla vucudunun parçası haline gelecek:
Insallah ecemali. Bu sürec daha uzun oldugundan zor gececek ssnirim. Neyse insallah sonu guzel olur bekliycex napslim
Canim kalin derisi olupta Goksel beye ameliyat olan bi erkek arkadasim var. bir sorun yasamadi. Normal kalinlikta derisi olandan bi farki yoktu benim gozlemledigim kadariyla. Goksel bey isinde cok basarili bir doktor. Gorusmeye gidip kendisi ile gorusursrn sana daha detayli ve daha teknik bilgi verir. Butun sorularinin cevabi onda :)
gitmek istiyorum ama muayenesi 250 liraymış, diğer doktorların emre ilhan olsun muhammet dilber olsun ilk görüşme ücretsiz, göksel bey niye ücret alıyor
Muayenede sana özel tasarım yapıp muayeneni yapıyor senin özelinde konuşuyor.. ön görüşmeye gidersen ücretsiz diye biliyorum onda tasarım yapmıyor ama Göksel beyin bakış açısını öğreniyorsun daha çok.. bn ön görüşmede Göksel Beyin tarzını sevdim karar verip sonra muayeneye gittim ve şimdi burnumun açılacağı günü bekliyorum :)
arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama doktor konusunda kafam cok karıştı( araştırdıkca secim zorlaşıyor.. göksel bey hakkında cok olumlu yorumlar okudum.. yardım edin bana kafayı yemek üzereyim:)
gitmek istiyorum ama muayenesi 250 liraymış, diğer doktorların emre ilhan olsun muhammet dilber olsun ilk görüşme ücretsiz, göksel bey niye ücret alıyor
Evet ya sabırrr her yerde
İnş kolay geçer
arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama doktor konusunda kafam cok karıştı( araştırdıkca secim zorlaşıyor.. göksel bey hakkında cok olumlu yorumlar okudum.. yardım edin bana kafayı yemek üzereyim:)
ecemali öncelikle TSK ederim yorum yaptığın için Cnm,, bende göksel beyi düşünüyorum ama nedense hep bir korku tedirginlik yaşıyorum ya burnum eskisinden daha kötü olursa diye
öngörüşme için aramıştım sekreter hanıma tam anlatamadım galiba, muayenemiz ücretli 250 lira dedi. ben de randevu almadım. yarın tekrar bir arayayım öyleyse. geçmiş olsun:)
Evet ya sabırrr her yerde
İnş kolay geçer
Canım ücretsiz olan ön görüşme. Muayene her doktorda ücretli.
ecemali öncelikle TSK ederim yorum yaptığın için Cnm,, bende göksel beyi düşünüyorum ama nedense hep bir korku tedirginlik yaşıyorum ya burnum eskisinden daha kötü olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?