Burun Estetiği Hasta Yorumları

Canim dikisler erimistir artik. 1-2 hafta sonra dsha normale doner ama gulebiliyor olmslisin. Endise edip sen kasıyor olabilir misin? Burnun nasil bu arada? Hersey yolunda mi?

Ben muayeneye gitmistim canim. 2 yili gecti ameliyat olali. Ongorusmr senin sorularinicin ama herkesin butun yapisi farkli ve dontor beyin tabiiki muayene etmesi gerek. Ameliyat oncesi ne istedigine karar verdiginde zaten muayene randevunu alip karar veriyorsun. Ben oyle yaptim. Sen de oyle yap bence. Cunku arastirdikca karisiyor kisinin akli. Ben dogal, yuzume uygun, saglikli ve tabiiki yillara yenik dusmeyecek bir burun istedim. Bu sebeple Goksel beye ameliyat olmaya karar berdim. Zaten muayeneye gittigimde butun sorularim yanit buldu. Darisi senin basina. Ben mutluyum. Doktor bende ciddi bir degisime imza atti. Fotograflarima bakabilirsin profilimden :)

Selincim bende 20 sinde oldum hem cene hem burun. Ayni durumdayim seninle dikislerin eridimi benim hala dikisler erimedi cok rahatsiz ediyor. Yemek yerkn sknti yasiyormusun sende

:) e heyecan normal
tamm beklemedeyim..
bnm şişlikler baya indi rengim yeşile döndü hafiften :) yarın çıkıyor üstündeki paket :) bakelim nasıl olcek :) bn şimdiden ucunu sevdim ama

Slm canım:) hastanedeyim beş saat oldu ameliyattan çıkalı
İyiyim çok şükür
Cmt pansumanım var
Sen bugün mü alçıyı aldırdın

Aa çok sevindim iyi olmana hadi geçmiş olsun :) burun gibi süreç heralde salı ameliyat cumartesi pansuman :)
Evet bugün alındı bantlı şuanda

Ohhh ne guzel, ikimizde atlattık çok şükür
Heycanlandığımıza değdi mi:)))
Doktorlar iyi:))
Zaten serhat bey göksel bey in arkadaşı o tavsiye etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…