- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.721
Ecemali yarın GÜZEL gün :) öyle olucak inş.. dualarım seninle ilk fırsatta yaz lütfen haberlerini bekliyorum :)
Benim 15.günüm hem çene hem burun benim de ama hala gülemiyorum tam olarak insanlar yadırgıyo kimse bilmiyo çenemi o yüzden neden gülemediğime anlaö veremiyolar umarım en yakın zamanda eski gülüşüme kavuşurum çene olanlar bana bilgi verebilir mi ne zaman eski gülüşüme kavuşurum
siz ön görüşmeye mi gittiniz muayeneye mi? bana sekreter hanım ön görüşmeye 5 dk ayırıyoruz, muayene yarım saat dedi. yine forumda ismi sıkça geçen iki doktora gittim öngörüşmede 40-50 dk ilgilendiler muayene gibi oldu.
Tşk ederim canım benim heycanlıyım kendime gelir gelmez yazarım
Sen nasıl oldun
Canim dikisler erimistir artik. 1-2 hafta sonra dsha normale doner ama gulebiliyor olmslisin. Endise edip sen kasıyor olabilir misin? Burnun nasil bu arada? Hersey yolunda mi?
Benim 15.günüm hem çene hem burun benim de ama hala gülemiyorum tam olarak insanlar yadırgıyo kimse bilmiyo çenemi o yüzden neden gülemediğime anlaö veremiyolar umarım en yakın zamanda eski gülüşüme kavuşurum çene olanlar bana bilgi verebilir mi ne zaman eski gülüşüme kavuşurum
:) e heyecan normal
tamm beklemedeyim..
bnm şişlikler baya indi rengim yeşile döndü hafiften :) yarın çıkıyor üstündeki paket :) bakelim nasıl olcek :) bn şimdiden ucunu sevdim ama
Slm canım:) hastanedeyim beş saat oldu ameliyattan çıkalı
İyiyim çok şükür
Cmt pansumanım var
Sen bugün mü alçıyı aldırdın
Aa çok sevindim iyi olmana hadi geçmiş olsun :) burun gibi süreç heralde salı ameliyat cumartesi pansuman :)
Evet bugün alındı bantlı şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?