Burun Estetiği Hasta Yorumları

Slm canım:) hastanedeyim beş saat oldu ameliyattan çıkalı
İyiyim çok şükür
Cmt pansumanım var
Sen bugün mü alçıyı aldırdın

Gecmis olsun eCemali. Kolunu kullanabilmen guzel :) fotolarini paylas diyemiycem malum :) neyse sen süreci paylas iyi oldugunda benimde bir arkadasimvar silikon yaptirmak istiyor ama maddi ve manevi hazir olmayi bekliyor.

Aa çok sevindim iyi olmana hadi geçmiş olsun :) burun gibi süreç heralde salı ameliyat cumartesi pansuman :)
Evet bugün alındı bantlı şuanda

Canim zoru atlattin hadi. Olsammi olmasammi derken oldu bitti valla. Ben ise basladim ama herkes anladi :) anlamamalarini umut etmistmde olmadi :) tek sorunum simdi burun ici kabuk oluyor belki yaradan belkide kuruyor bilmiyorum suasamada nasil temizlenmeli o iside ccozdumu hersey yoluna gircek. Seninde az kaldi enzor kismini atlattin

Ohhh ne guzel, ikimizde atlattık çok şükür
Heycanlandığımıza değdi mi:)))
Doktorlar iyi:))
Zaten serhat bey göksel bey in arkadaşı o tavsiye etmişti

:)) evet inş öyle olacak
Aslında şu an moralim çok iyi değil ama işte Göksel Bey e güveniyorum şu an şiş olduğunu biliyorum falan filan ama bu süreç çabuk geçmelii

:)) hahaaa
bn de işe başlama konusunda stresliyim keşke tamamen şişi bitene kadar gitmeme şansım olsaydıı
Neresinden ne kadar inebilir görünüşten hiç aklım almıyor ama herkesin indiğine göree bnm de öz yükseklikten iner umarım..
acaba kuruluğa kulandığımız damlalar iyi gelir miydi?

:)) evet inş öyle olacak
Aslında şu an moralim çok iyi değil ama işte Göksel Bey e güveniyorum şu an şiş olduğunu biliyorum falan filan ama bu süreç çabuk geçmelii

Hayatım burnun şu anda evrim aşamasında ilk altı aylık dilimin sonunda formunu buluyor
Bak biliyorsun ben iki kere ameliyat oldum kendini mutsuz etme
Zamana bırak hiç düşünme
Nasıl güzelleştiğine şahit olacaksın

İki kaş arasından aşağıya iben kusım , burun ucu , burun yanları hep hacim kaybedecek
Ben pzt işe başlıyorum
Sen kaç gun rapor almıştın

Evet bunu söylemekten dilinizde tüy bitti de mi :)) da uygulamak güç aslında yapacak bişey yok dert etmemeli huuuhh
yaa şuna bak ameliyat olan sensin moral veriyorsun sağooll canımm
çok yorma kollarınıı çabucak iyileş inş :)

Hahahaha ben alıştım ameliyatlara süreci kaptım
Evet bir an önce iyileşmek istiyorum canım
Ama iyiyim çok şükür

Geçmiş olsun ecemali, valla sana hayranım kafana koyduğunu yapıyosun:) nasılsın ağrın sızın yoktur umarım çabuk ve kolay iyileşirsin

Uygulamak guc tabi. Insan hemen olup bitsin istiyor ama sabir gerekiyor iste :)) burun her gecen gun inecek ama asil seklini 6 ayda almis olacak en erken. 1 yilda da sekil oturmus olacak :)))

Iyi bi burun doktoru onerebilirmisiniz

Göksel beyin sayfasındasın ve burda olan her arkadaş kendisinden elde edîlen sonuçlardam çok memnun
Ben de iki sene once kendisine oldum ameliyat
Çok şükür hiç sıkıntım yok
Arkadsşlık gönder kabul edeyim resimlerimi incele

Kizlar sanirim benim dun cene icin atilan dikiskerime birsey oldu bugun yemek yiyemiyorum hatta agzimi acamiyorum acidan. 20 sinde amekiyat oldum bugune kadar dikislerin erimesi gerekmezmiydi. Dunaksam canim ddonerekmek istedi yedim yemememmi gerekiyordu hala sivimi tuketmem gerekiyorduki ben 1 haftadan sonr sadece sivi yemekler tuketmeyi ve gargarayi birskmistim normalde nasil olmaliydi?

Ben çene ameliyatı olmadığımdan surece hakim deilim zyk78 daha iyi bilir
Göksel beye whats upp tan ulaşıp bilgi alsana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…