Burun Estetiği Hasta Yorumları

Aa evet şimdi baktım çok iyi olmuş hatta harika :)) evet evet değmiş :)) hadi hayırlı uğurlu olsunlar

bn daha sakinledim beynime kan gitmeye başladı heralde artık algılayabiliyorum şişliğin ineceğini

Çok alemsin minose:))) evet memişlerimi görücüye çıkardım aldığım olumlu tepkiler hoşuma gidiyor iyi ki yaptırmışım:)
Artık estetik olayını kapıyorum burun ve memiş yeter bana:)

Merhaba kızlar uzun yıllardır burun estetiği olmayı istiyorum.Bu sene olmaya karar verdim henüz hiç bir doktorla tanışmadım,görüşmedim.Ancak bir vesile ile tanıştığım bir bayanın burnunu çok begenip Abdulkadir Bey 'e karar kaldım.Daha önce yaptırıpta memnun kalmayan kimseyi okumadım forumda .. Umarım yanılmam ve benimde artık güzel yandan boy boy resim cekilebileceğim bir burnum olur :) Sevgiler ..

arkadaslar göksel Bey'den ameliyat tarihi aldım:) Şubat 26:) cok heyecanlı tedirgin olmaya başladım şimdiden,, insallah hayırlısı olur:)

arkadaslar göksel Bey'den ameliyat tarihi aldım:) Şubat 26:) cok heyecanlı tedirgin olmaya başladım şimdiden,, insallah hayırlısı olur:)

Hadi hayırlı olsun bn ilk tarihi aldığımda acayip bi tedirginliğe düşmüştüm sonra tamamen duygularım değişti bir sakinlik bir dinginlik bir güven Şimdi bantların açılmasını bekliyorum ama sonuçtan mutlu olacağıma eminim :) senn de öyle olur umarım haberlerini bekliyoruz

DilayOnur kararın hayırlı olsun :)

evet Cnm aynen bende tedirgin korku hepsi var suan:) umarım iyi geçer ve güzel sonuc alırım,, sanada gecmiş olsun Cnm bu arada:) sen atlatmışsın memnunmusun şimdilik? göksel bey hakkında güzel yorumlar okudum şikayet eden hastası yok hic,,

Canim Goksel beye ameliyat olup memnun kslmayan yok. Kendisi kesinlikle cok dogal ve yuze yakisan burunlar yapiyor. Hepimizi bastan yaratti. Pisman olmazsin kesinlikle. Dogru karar kesinlikle :) arkadas olarak eklersen resimlerime bakabilirsin. 2 yil oldu ameliyatim. Cene + burun ameliyati oldum cnm

Öncelikle esraayı merak ediyorum noldu aceep
İkinci olarak bnm için galiba erken olmakla birlikte (9. gün) yine de bu dikişlerin nasıl eriyeceğini anlamıyorum sapasağlam duruyorlar:)) çeneyi geçtim alt dudağımı hissetmemek rahatsız edici özellikle yarısını hissediyorum yarısı dişçiden çıkmışım gibii..bi de kimse bilmiyor uuyyy çok gıcıık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…