- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.781
Merhaba kızlar uzun yıllardır burun estetiği olmayı istiyorum.Bu sene olmaya karar verdim henüz hiç bir doktorla tanışmadım,görüşmedim.Ancak bir vesile ile tanıştığım bir bayanın burnunu çok begenip Abdulkadir Bey 'e karar kaldım.Daha önce yaptırıpta memnun kalmayan kimseyi okumadım forumda .. Umarım yanılmam ve benimde artık güzel yandan boy boy resim cekilebileceğim bir burnum olur :) Sevgiler ..
Kizlar sanirim benim dun cene icin atilan dikiskerime birsey oldu bugun yemek yiyemiyorum hatta agzimi acamiyorum acidan. 20 sinde amekiyat oldum bugune kadar dikislerin erimesi gerekmezmiydi. Dunaksam canim ddonerekmek istedi yedim yemememmi gerekiyordu hala sivimi tuketmem gerekiyorduki ben 1 haftadan sonr sadece sivi yemekler tuketmeyi ve gargarayi birskmistim normalde nasil olmaliydi?
Bence dogru secim aralik 17 ameliyat oldum cok mutluyum.15 de insallah kontrolum var.soyle soyleyeyim gecen ay gittigim prof.dr kbb ameliyatimi cok basarili buldu.zaten bilerek gitmistim ama cevreden duymak iyi oluyor.ameliyati allahin izniyle cabuk atlatirsin insallah.arkadaslar göksel Bey'den ameliyat tarihi aldım:) Şubat 26:) cok heyecanlı tedirgin olmaya başladım şimdiden,, insallah hayırlısı olur:)
Öncelikle esraayı merak ediyorum noldu aceep
İkinci olarak bnm için galiba erken olmakla birlikte (9. gün) yine de bu dikişlerin nasıl eriyeceğini anlamıyorum sapasağlam duruyorlar:)) çeneyi geçtim alt dudağımı hissetmemek rahatsız edici özellikle yarısını hissediyorum yarısı dişçiden çıkmışım gibii..bi de kimse bilmiyor uuyyy çok gıcıık
Mrb cnm ya birşey sormak istıyordum sana daha önce necdet beye burun ameliyatı oldun sanırım şimdi albülkadir beye revizyon mu oldun bnde necdet beyden mağdurum
Bence dogru secim aralik 17 ameliyat oldum cok mutluyum.15 de insallah kontrolum var.soyle soyleyeyim gecen ay gittigim prof.dr kbb ameliyatimi cok basarili buldu.zaten bilerek gitmistim ama cevreden duymak iyi oluyor.ameliyati allahin izniyle cabuk atlatirsin insallah.
Öncelikle esraayı merak ediyorum noldu aceep
İkinci olarak bnm için galiba erken olmakla birlikte (9. gün) yine de bu dikişlerin nasıl eriyeceğini anlamıyorum sapasağlam duruyorlar:)) çeneyi geçtim alt dudağımı hissetmemek rahatsız edici özellikle yarısını hissediyorum yarısı dişçiden çıkmışım gibii..bi de kimse bilmiyor uuyyy çok gıcıık
Canim hala agzini cok acmamalisin. Kati gidalar tuketebilirsin ama agzini cok acmadan. Bir sorun oldugunu sanmiyorum ama yine de yeliz hanim bi baksin. Goksel beye de haftaya gosterirsin. Bu arada zorlama dikislerini
CENEDE BIRSEY yokmus ippe reaksiyo gstrmis dikisleri aldi ama burundada sikayetim var sol burnumun cizgisinin oldugi yeer kemislesmis gibi dokununca elime geliyor ve oraya ara ara sert sanci giriyor normalmi enfeksiyon riski nedir cnm yaGeçmiş olsun canım guzel haberlerini bekliyorum
CENEDE BIRSEY yokmus ippe reaksiyo gstrmis dikisleri aldi ama burundada sikayetim var sol burnumun cizgisinin oldugi yeer kemislesmis gibi dokununca elime geliyor ve oraya ara ara sert sanci giriyor normalmi enfeksiyon riski nedir cnm ya
Hımmm enfeksiyon riski demek iltihap kapma ihtimali demek
Ama genede yanlış bilgi vermeyeyim
Ne zaman geliyormuş Göksel bey?
10 undan sonra. Agri olmasi normalmi sence siddetli dgl ama agri oluyor zaman zaman. Belkide odem bilmiyorumki ya
Hersey yolundaymis cnm vucut ipi eritirken reaksiyon gosteriyormus ve kiziraklik yalmis. Aldi dikislerimi bennce sende erimesini bekleme boyle daha rahat
Canım zaman zaman ağrı olması çok normal daha on gun oldu çok yeni hala burnun şiş senin
Çoook yeni hiç endişelenme doğal yaşadığın süreç
Aa sevindim senn adına hadi geçmiş olsun. Haftaya gidicem, o zaman bn de bi çıtlatiimuygun görürse yapar belki
Selincim bende 20 sinde oldum hem cene hem burun. Ayni durumdayim seninle dikislerin eridimi benim hala dikisler erimedi cok rahatsiz ediyor. Yemek yerkn sknti yasiyormusun sende
Tomponlar rahat oluyormu
ESRAA geçmiş olsun bende burun eğriliği var ameliyat düşünüyorum. Doktor araştırıyorum, çünkü çevrede duyuyoruz 2. ameliyatı olan çok insan var. Ameliyat nasıl geçti daha yeni sanırım. Memnuniyetin 1-2 yıl içinde belli olur sanırım. Doktor bey nasıl hiç ameliyat olan hastasını gördün mü?
Evet haklisin ama Goksel beyde yok boyle aksiliklerde olunca insan korkuyor birseymi var vs diye. Geldigi ilk gun gidicem bastan asagi baksinda icim rHat etsin valla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?