Burun Estetiği Hasta Yorumları

Cnm kesinlikle yanilmadin. Herkes yeni halinden memnun. Yeni hastalari da, eski hastalari da. 10 yillik hastasi vardi burada yazan. Hala burnu deforme olmsmis. Bunu bilmek cok buyuk keyif. Goksel beyin burun ucuna yaptigi bi islem var. kendi yontemi. Zamanla burun ucu deforme olmasin diye. Ekle beni arkadas olarak. Profilimde resimlerim var. yandan boy boy poz veriyiorum. Facebook profil resmime bile yandan cekilmis bi resim koydum. Dusun. O kadar yani :)) 2 yil once cene+burun ameliyati oldum:) siddetle tavsiye ederim.

Canim hala agzini cok acmamalisin. Kati gidalar tuketebilirsin ama agzini cok acmadan. Bir sorun oldugunu sanmiyorum ama yine de yeliz hanim bi baksin. Goksel beye de haftaya gosterirsin. Bu arada zorlama dikislerini

arkadaslar göksel Bey'den ameliyat tarihi aldım:) Şubat 26:) cok heyecanlı tedirgin olmaya başladım şimdiden,, insallah hayırlısı olur:)
Bence dogru secim aralik 17 ameliyat oldum cok mutluyum.15 de insallah kontrolum var.soyle soyleyeyim gecen ay gittigim prof.dr kbb ameliyatimi cok basarili buldu.zaten bilerek gitmistim ama cevreden duymak iyi oluyor.ameliyati allahin izniyle cabuk atlatirsin insallah.

Mrb cnm ya birşey sormak istıyordum sana daha önce necdet beye burun ameliyatı oldun sanırım şimdi albülkadir beye revizyon mu oldun bnde necdet beyden mağdurum

Mrb cnm ya birşey sormak istıyordum sana daha önce necdet beye burun ameliyatı oldun sanırım şimdi albülkadir beye revizyon mu oldun bnde necdet beyden mağdurum

cikileta geçmiş olsun ilk ameliyatının başarısız olmasına üzüldüm bn ilk ameliyatımı Göksel beye oldum çok şükür daha yeni 9gün oldu.. sonucun iyi olacağına eminim neredeyse :) eğer revizyon düşünüyorsan Göksel beye bi göstür derim burnunu )

Ne güzel haberler bunlar :))

Hersey yolundaymis cnm vucut ipi eritirken reaksiyon gosteriyormus ve kiziraklik yalmis. Aldi dikislerimi bennce sende erimesini bekleme boyle daha rahat

Canim hala agzini cok acmamalisin. Kati gidalar tuketebilirsin ama agzini cok acmadan. Bir sorun oldugunu sanmiyorum ama yine de yeliz hanim bi baksin. Goksel beye de haftaya gosterirsin. Bu arada zorlama dikislerini

Ipe reaksiyon gostermis vucut dikisleri aldi ve bitti cok sukur. Peki ben yine baska birssey sorucam cok olmaaada gunde 5_6 defa burnuma sanci giriyo ama uzun surmuyor birde sol tarafim burun cizgisinin basladigi yer cok sert kemiklesmis gibi sancida oraya giriyr ztn sag tarafta bisey yok normalmi bu enfeksiyon riski fln nedir. Cokmu pimpirikliyim herkeste olurmu bunlar

CENEDE BIRSEY yokmus ippe reaksiyo gstrmis dikisleri aldi ama burundada sikayetim var sol burnumun cizgisinin oldugi yeer kemislesmis gibi dokununca elime geliyor ve oraya ara ara sert sanci giriyor normalmi enfeksiyon riski nedir cnm ya

Hımmm enfeksiyon riski demek iltihap kapma ihtimali demek

Ama genede yanlış bilgi vermeyeyim
Ne zaman geliyormuş Göksel bey?

10 undan sonra. Agri olmasi normalmi sence siddetli dgl ama agri oluyor zaman zaman. Belkide odem bilmiyorumki ya

Canım zaman zaman ağrı olması çok normal daha on gun oldu çok yeni hala burnun şiş senin
Çoook yeni hiç endişelenme doğal yaşadığın süreç

Canım zaman zaman ağrı olması çok normal daha on gun oldu çok yeni hala burnun şiş senin
Çoook yeni hiç endişelenme doğal yaşadığın süreç

Evet haklisin ama Goksel beyde yok boyle aksiliklerde olunca insan korkuyor birseymi var vs diye. Geldigi ilk gun gidicem bastan asagi baksinda icim rHat etsin valla ya

ESRAA geçmiş olsun bende burun eğriliği var ameliyat düşünüyorum. Doktor araştırıyorum, çünkü çevrede duyuyoruz 2. ameliyatı olan çok insan var. Ameliyat nasıl geçti daha yeni sanırım. Memnuniyetin 1-2 yıl içinde belli olur sanırım. Doktor bey nasıl hiç ameliyat olan hastasını gördün mü?

Selincim bende 20 sinde oldum hem cene hem burun. Ayni durumdayim seninle dikislerin eridimi benim hala dikisler erimedi cok rahatsiz ediyor. Yemek yerkn sknti yasiyormusun sende

Benim de erimedi hala doktor iki tane düğüm gibi iplik uçları vardı onları kesti 3 tane çizgi duruyo. yemek yerden biraz zorlanıyorum ben de ama her şeyi yiyorum

Tomponlar rahat oluyormu

Göksel bey tampon yerine silikon koyuyor ve ben narkozdan ayıldığımda ağzım kapalı burnumdan nefes alıyodum gerçekten her şey çok rahat ve benim hiç ağrım olmadı diyebilirim göksel bey bu işte çok iyi morluklarım da çok az oldu az şiştim ve kısa sürede toparladım benim 2 hafta oldu yüzüm eski haline döndü diyebilriim. Göksel beye gözüm kapalı güvendim zaten muayeneye gittiğinde de göreceksin çok pozitif ilgili bir doktor. Emin olabilirsin başka doktor araştırmadım bile ben.

Canim benim cok yeni ama karar verdiysen ameliyata Goksel beyle gorusmeye gidipte baska dr.a ameliyat olma luksun yok cunku guven veriyor ikna ediyor ben pisman olmadim olacagimida sanmiyorjm sanada kesinlikle tavsiye ddiyorum . Ameliyattan korkma hersey super olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…